-
Poslednjih 5 pesama
- Kiki Lesendric I Piloti - Kako Si Lepa
- Parni Valjak - Kada me dotakne
- Zdravko Čolić - Čija je ono zvijezda
- Poslednja igra leptira - Vrati se
- Tijana Bogicevic - Hajde Onda Nista
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Starinski kolač sa šljivama
Mirisan, mekan i jednostavan, ovaj kolač sa šljivama savršen je za popodnevnu kafu, posebno kada padaju kiše i jedva čekamo da se opustimo u svojoj kući, pročitamo nešto ili pogledamo omiljenu seriju...
Krompir čorba sa pečurkama
Ako ste ljubitelj krompir čorbe probajte ovu interesantniju verziju sa pečurkama, koje tradicionalnom jelu daju posebnu aromu.
-
Zdravlje
Pet svakodnevnih navika u kuhinji koje vas nesvesno udaljavaju od zdrave ishrane
Male promene u načinu pripreme hrane mogu značajno poboljšati nutritivnu vrednost vaših obroka.
Kako odrediti najbolje vreme za spavanje?
Idealno vreme za spavanje u zavisnosti od vašeg ustaljenog buđenja Količina sna koja vam je potrebna menja se tokom života. Zato vaš uzrast može pomoći u određivanju tačnog vremena odlaska na spavanje, kako biste se probudili odmorni i spremni za dnevne obaveze.
-
-
Putovanja
Dvadeset najsrećnijih gradova na svetu u 2025. prema mišljenju lokalnog stanovništva
Novinari magazina Time Out pitali su više od 18.000 stanovnika gradova koliko ih njihov grad čini srećnim, a evo šta su oni odgovorili.
Mala baltička zemlja nadmašila Portugal i Grčku po gostoprimstvu
Kada planirate svoje sledeće evropsko putovanje, šta vam prvo pada na pamet? Spektakularne obale, povoljna i ukusna hrana, ulice sa kaldrmom prepune galerija i vinskih barova? Sve su to odlični razlozi za put, ali ima nešto još lepše, osećaj dobrodošlice. Jer, budimo iskreni, ništa ne može da se meri s onim trenutkom kad zalutate u usku uličicu, uđete u mali bar i završite večer u razgovoru s meštanima do zatvaranja.
-
Preporučujemo
Kako sprečiti kondenzaciju na prozorima i pojavu buđi uz pomoć sode bikarbone?
Dolaskom hladnijih dana, mnogi primete kapljice vode koje se nakupljaju na prozorima klasičan znak kondenzacije. Ovaj problem najčešće se javlja od kraja septembra do aprila, kada je razlika između spoljne i unutrašnje temperature najveća, a vazduh u zatvorenom prostoru previše vlažan.
Zaboravite usisivač: Stari kineski trik za savršeno čiste podove
I pored redovnog čišćenja i korišćenja savremenih sredstava, sitne čestice prašine brzo se ponovo skupljaju na raznim površinama u domu. Zbog toga se mnogi oslanjaju na jednu staru, ali izuzetno delotvornu tehniku čišćenja – tradicionalni kineski način mokrog brisanja podova.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.34 117.16 117.98 CHF 124.93 125.81 126.69 USD 100.09 100.80 101.50
-
Vuk Kostić uživao u Doncafé ukusima
Najlepše Doncafé praznično iznenađenje i ove godine stiže milionima ljubiteljima kafe. Popularni glumac Vuk Kostić imao je priliku da u prijatnom ambijentu Maxi supermarketa Alonso uz Doncafé Magic Moments Kakao & Cimet Café, kao i Doncafé Professional espresso podeli sve radosti i čarolije predstojećih praznika sa prisutnima.
14-12-2016 | 12:45 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Naxi media, Željka Dimić
Glumac koji stiče sve veću popularnost u brojnim filmovima, serijama i pozorišnim predstavama, podelio je sa prisutnima koliko mu je kafa važna u toku dana i koliko je bitan predah na snimanjima tokom kojeg ga šoljica ovog najpopularnijeg napitka na svetu istinski okrepi.
(Foto: Naxi media, Željka Dimić)- U Srbiji kafa snažno simbolizuje toplinu doma i srdačno gostoprimstvo, po čemu smo poznati, kao i povezivanje ljudi, a posebno to dolazi do izražaja u pretprazničnoj atmosferi. Već treću godinu zaredom Doncafé svojim ljubiteljima priređuje najlepša praznična iznenađenja u ograničenoj seriji i ove godine Doncafé donosi novi praznični ukus. S posebnom pažnjom napravljena je Doncafé Magic Moments Kakao & Cimet Café, prirodna, brižljivo odabrana mešavina vrhunske kafe koja sa kakaom i cimetom pravi idealan balans slatkoće, punoće i arome.“ izjavila je Zorica Đorđević, Research & Development Manager u kompaniji Strauss Adriatic.
Vuk Kostić je zajedno sa Doncafé baristima pokazao umeće u pravljenju kafe, koja zauzima posebno mesto u našoj tradiciji, mentalitetu i svakodnevnom životu.
(Foto: Naxi media, Željka Dimić) -
Pročitajte i...
Nakon prve jutarnje kafe ove promene se dešavaju u telu u narednih šest sati
Mozak je složen i zamršen sistem. Što više kafe pijete, formira se više adenozinskih receptora, što znači da ćete možda morati da popijete više kafe da biste ostali budni sada nego kada ste prvi put počeli da je pijete u mladosti.
Ne bacajte talog kafe: Evo kako može da pomogne vašim biljkama
Talog kafe, poput većine organskog kuhinjskog otpada, može se odlično iskoristiti u bašti. Mnogi baštovani ga koriste kao prirodno sredstvo za odbijanje neželjenih gostiju poput puževa, mrava, pa čak i mačaka i lisica. Osim što doprinosi reciklaži, ovaj svakodnevni otpad može imati praktičnu vrednost u zaštiti biljaka.
Pijete kafu čim ustanete? Stručnjaci kažu da bi ovo vreme bilo mnogo bolje
Za mnoge ljude, kafa je mnogo više od napitka – to je jutarnji ritual, izvor energije i omiljeni ukus dana. Osim što poboljšava koncentraciju i raspoloženje, bogata je i antioksidansima. Ipak, kako raste svest o uticaju hormona, stresa i kvaliteta sna na zdravlje, sve je veće interesovanje za to kako i kada treba piti kafu.
Evo šta se dešava u telu tokom šest sati nakon prve jutarnje kafe
Mozak je izuzetno složen sistem, koji se neprestano prilagođava. Što češće konzumirate kafu, u mozgu se stvara veći broj adenozinskih receptora, zbog čega vam s vremenom može biti potrebno više kofeina da biste ostali budni nego kada ste prvi put počeli da je pijete u mlađim danima.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: