Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Željko Vasić - Bez milosti

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Željko Vasić - Bez milosti
  2. Laki Pingvini - Ne, nisam tvoj heroj
  3. Parni Valjak - Lutka za bal
  4. Sergej Ćetković - Nazovi me
  5. Gibonni - Ispod moga pramca
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. 1. april -1 - Dodir noći
  2. 1. april -2 - Dodir noći
  3. 1. april - 3 - Dodir noći
  4. Žarko Kovačević - Sreda - Mojih 50
  5. 31. mart - 1 - Dodir noći
 • Preporučujemo
  Šnenokle Šnenokle

  Napravite domaće šnenokle i obezbedite slatki zalogaj za celu porodicu.

  Domaća krompir čorba Domaća krompir čorba

  Okrepite organizam domaćom čorbom od krompira.

 • Naxi aplikacija radio 2
 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.68 117.51 118.33
  CHF 110.15 110.93 111.70
  USD 106.62 107.37 108.12
 • Povezani članci
 • Viber: 100% privatnosti i poverenja

  Nakon ozbiljnih kršenja privatnosti unutar nekih aplikacija za slanje poruka, korisnici širom sveta su i dalje zabrinuti da bi njihovi podaci mogli biti zloupotrebljeni na raznim društvenim platformama. Saznanje da postoje aplikacije za razmenu poruka koje čitaju privatne prepiske svojih korisnika, prisluškuju njihove razgovore i prodaju privatnu komunikaciju svojih korisnika drugima u svrhu profita, opravdano je zabrinjavajuće i nastavlja da bude jedna od najaktuelnijih tema u celom svetu. Naime, potvrđeno je da druge aplikacije za razmenu poruka čitaju lične četove iz različitih razloga – od opravdanja da je to zarad javne bezbednosti, do toga da je neophodna kontrola sadržaja koji se razmenjuje. Međutim, najčešće se pristupa sadržaju privatnih četova iz čisto komercijalnih razloga.
  27-04-2018 | 13:44 | Autor/Izvor: Viber PR

  Foto: Viber promo

   

  Viber sada koristi priliku da se obrati svojim korisnicima kojih je preko milijardu širom sveta, garantujući im mir i saznanje da je njihova lična komunikacija potpuno zaštićena i privatna, kao i da sadržaj svih njihovih prepiski pripada jedino njima, korisnicima, podsećajući na mere kojima štiti njihovu bezbednost:

  1. Viber jednostavno ne može da čita četove korisnika

  Za Viber je nemoguće da čita ili sluša četove i pozive svojih korisnika, jer koristi end-to-end enkripciju kao osnovnu postavku na svim uređajima, i to i za privatne i za grupne četove kao i za pozive. Od prvog dana uvođenja ovog sistema enkripcije, ona je sastavni deo osnovnih postavki za sve korisnike, nije potrebno nikakvo dodatno podešavanje da bi se aktivirala i za Viber je to neophodan i nezaobilazan standard za sve korisnike.
  Druge aplikacije za razmenu poruka neće automatski enkripcijom zaštiti komunikaciju sve dok korisnik sam ne postavi enkripciju kao obaveznu u svom uređaju. To znači da neke od ovih aplikacija mogu da uđu, čitaju i prodaju privatnu prepisku svojih korisnika trećim licima ili oglašivačima. Viber ne može prodati privatnost svojih korisnika, jednostavno zato što ne može da joj pristupi.


  2. Korisnici mogu obrisati poruke ako se predomisle


  Viber dozvoljava svojim korisnicima da obrišu bilo koji tip poruke koju su već poslali – i to i na svom, kao i na uređaju primaoca. To znači da, ma šta korisnik odlučio da obriše, više se neće pojavljivati ni na njegovom, ni na ekranu primaoca. Takođe, više nije važno koliko je vremena prošlo od slanja poruke, jer korisnik može da je obriše u bilo kom trenutku.

  3. Korisnici mogu slati poruke koje nestaju, unutar Tajnih četova


  Neke poruke su toliko osetljive prirode da je neophodno razmenjivati ih sa dodatnom pažnjom i tajnošću. Tajni četovi omogućavaju Viber korisnicima da postave “tajmer za samouništenje” za svaku poruku u razgovoru, koja će biti automatski obrisana sa oba uređaja odmah nakon što je primalac pročita. Poruke koje se razmene unutar tajnog četa ne mogu biti prosleđenje dalje, niti skrinšotovane na Android uređajima. Za korisnike iPhone, ove poruke mogu biti skrinšotovane, ali će pošiljalac automatski primiti upozorenje da je druga strana napravila skrinšot. Tajni četovi se na ekranu prepoznaju zahvaljujući maloj oznaci koja izgleda kao katanac.


  Viber omogućava 100% privatnosti svojim korisnicima, u oblasti u kojoj su zaštita i privatnost trenutno vodeća potreba korisnika. Pružajući kompletan i potpun krug bezbednosti, ovo je globalna aplikacija za razmenu poruka koja štiti svoje korisnike kombinacijom nabrojanih bezbednosnih mera. Privatni četovi – uključujući 1-na-1 dopisivanje, grupne četove, audio i video pozive – moraju ostati između korisnika i njihovih kontakata sa kojima razgovaraju.

   

  O Rakuten Viberu:

  U Rakuten Viberu, povezujemo ljude – bez obzira na to ko sui li odakle dolaze. Preko 1 milijarde naših korisnika u svetu ima pristup različitim uslugama, kao što su četovi 1-na-1, video pozivi, grupni četovi, kao i novosti i diskusije sa njihovim omiljenim brendovima i poznatim ličnostima. Svojim korisnicima nudimo sve ove mogućnosti da se bezbedno izražavaju. Viber je deo Rakuten grupe, svetskog lidera u e-trgovini i finansijskim uslugama. Pridružite se Viberu danas i uživajte u najboljem iskustvu komunikacije na svetu.

 • Pročitajte i...
   Reci Volim te na Viberu! Reci "Volim te" na Viberu!

  Tokom trajanja meseca u znaku Kupidona - Rakuten Viber , jedna od vodećih aplikacija za razmenu poruka na svetu najavljuje kampanju sa ciljem da svojim korisnicima širom sveta pruži nikad više prilika za vođenje iskrenih ljubavnih razgovora. Kampanja će početi na Dan zaljubljenih i trajati tokom narednih meseci, šireći duh zaljubljenosti i pažnje u svim i posebnim prilikama među parovima, prijateljima, kolegama, majkama i ženama, ali i osobama koje se još nisu međusobno upoznale. Pod sloganom "Budi moj Vibertin" ova akcija će uključiti milione korisnika iz 12 zemalja Evrope - omogućivši im da kreiraju i razmenjuju digitalne ljubavne čestitke.

  Sergej Cetkovic naxi Stikeri Sergeja Ćetkovića za Dan zaljubljenih

  Popularni pevač Sergej Ćetković, koji ove godine slavi dve decenije uspešne karijere, uz novi album koji uveliko priprema i veliku regionalnu turneju, odlučio je da svoju publiku obraduje i zvučnim stikerima.

  Viber predstavlja novu funkciju Viber predstavlja novu funkciju

  Rakuten Viber, jedna od vodećih aplikacija za razmenu poruka na svetu, danas je najavila globalno predstavljanje svoje najnoviije funkcije “My Notes” (“Moje beleške”), pomoću kojih će korisnici moći da organizuju svoje uobičajene i posebno važne aktivnosti, uproste svoje dnevne obaveze i prodube lične veze sa drugim korisnicima.

  Viber: Srbima najvažnija bezbednost podataka Viber: Srbima najvažnija bezbednost podataka

  Više od 170 hiljada korisnika Vibera iz 9 zemalja centralne i istočne Evrope otkrili su šta im je bitno kada je u pitanju privatnost na internetu.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: