-
Poslednjih 5 pesama
- Ana Stanić - Točkovi
- Bajaga & Instruktori - Bilo Bi Lako
- Poslednja igra leptira - Havajska
- Delca i Sklekovi - Hajde lagano
- Tony Cetinski - Mjesecar
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
Fenomenalna čokoladna torta
Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...
-
Zdravlje
Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život!
Stručnjak za dugovečnost Dan Buetner već 20 godina proučava šest svetskih Plavih zona, uključujući oblasti u Grčkoj, Kostariki i Japanu, gde stanovnici imaju čak deset puta veću verovatnoću da dožive stotu godinu nego prosečan Amerikanac.
Zašto se javlja noćno znojenje i kada bi trebalo da se obratimo lekaru?
Ako se povremeno budite obliveni znojem to nije razlog za brigu, posebno ako se to dešava nakon ružnog sna ili tokom vrele noći. Ali, ako vam se to dešava redovno, moglo bi biti znak da nešto nije u redu.
-
Putovanja
Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu
U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?
Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
-
Preporučujemo
Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!
Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.
Vodič kroz brzinsko čišćenje: Ključne stvari koje treba da očistite pre dolaska gostiju
Neočekivana poseta? Nema panike, ne morate da čistite ceo stan da bi sve izgledalo uredno. Dovoljno je da obratite pažnju na nekoliko ključnih mesta koja gosti prvo primete. Evo šta bi trebalo brzinski očistiti pre posete...
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 118.00 CHF 124.43 125.31 126.18 USD 98.79 99.49 100.18
-
U nedelju počinje 51. BEMUS
U nedelju, 6. oktobra koncertom u Dvorani Kolarčeve zadužbine u 20 časova svečano počinju 51. Beogradske muzičke svečanosti - BEMUS, jedan od najznačajnijih festivala umetničke muzike u našoj zemlji.
04-10-2019 | 14:32 | Autor/Izvor: Naxi media-CEBEF PR
Foto: Bigstock-carloscastilla
Na koncertu će kao solisti nastupiti Anđela Georgiju i Čarls Kastronovo sa Simfonijskim orkestrom RTS pod upravom Bojana Suđića, a
na programu su najlepše operske arije i dueti Bizea, Verdija, Čilee, Pučinija, Gunoa i drugih, kao i nekoliko orkestarskih komada i uvertira.
BEMUS će trajati do 19. oktobra, a više o programu možete saznati na oficijalnom sajtu festivala. -
Pročitajte i...
56. BEMUS - Koncerti od 13. do 16. oktobra
Posle spektakularnog otvaranja 56. BEMUS-a u Sava Centru, kada je nastupio najveći tenor današnjice Jonas Kaufman, igre muzičkih velikana nastavljaju se u Dvorani Kolarčeve zadužbine.
Trio Klavis, vrhunski kamerni ansambl iz Austrije, otvara 11. Belgrade SAXperience
Belgrade SAXperience, jedan od vodećih festivala saksofona u regionu, ove godine svečano otvara Trio Klavis, međunarodno priznati kamerni ansambl, koji će nastupiti u sredu, 25. septembra u 20 časova u Atrijumu Narodnog muzeja.
Zatvoren 55. BEMUS koncertom Najdžela Kenedija
55. BEMUS zatvoren je 22. oktobra 2023. rasprodatim koncertom Najdžela Kenedija u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine.
55. BEMUS: Koncerti istaknutih srpskih umetnika
Program 55. BEMUS-a obuhvata dva značajna koncerta srpskih umetnika. Jedan je zakazan večaras 18. oktobra, a drugi nas očekuje u petak.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: