Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Bajaga - Jos te volim

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Bajaga - Jos te volim
    2. Frano Lasic - Zagrljeni
    3. Bojan Marović - Sve Bih Dao
    4. Riblja čorba - Avionu Slomicu Ti Krila
    5. Doris Dragović - Jedini
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Dušan Kaličanin - Petak - Mojih 50
    2. 9. oktobar - 1 - Dodir noći
    3. 9. oktobar - 2 - Dodir noći
    4. 9. oktobar - 3 - Dodir noći
    5. Dušan Kaličanin - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Krompir čorba sa pečurkama Krompir čorba sa pečurkama

    Ako ste ljubitelj krompir čorbe probajte ovu interesantniju verziju sa pečurkama, koje tradicionalnom jelu daju posebnu aromu.

    Kokos kuglof Kokos kuglof

    Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...

  • Zdravlje
    Kako odrediti najbolje vreme za spavanje? Kako odrediti najbolje vreme za spavanje?

    Idealno vreme za spavanje u zavisnosti od vašeg ustaljenog buđenja Količina sna koja vam je potrebna menja se tokom života. Zato vaš uzrast može pomoći u određivanju tačnog vremena odlaska na spavanje, kako biste se probudili odmorni i spremni za dnevne obaveze.

    Kako ostati budan bez kafe? Pet namirnica koje prirodno daju snagu Kako ostati budan bez kafe? Pet namirnica koje prirodno daju snagu

    Hrana je gorivo za telo i um, ali ne deluje svaka isto: dok one bogate šećerom izazivaju brzi skok i još brži pad energije, postoje namirnice koje pružaju postojan osećaj budnosti i snage. Neke od njih sadrže blagu dozu kofeina uz dodatne hranljive koristi, dok druge telu obezbeđuju prirodnu energiju i pomažu ćelijama da je efikasnije koriste.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Mala baltička zemlja nadmašila Portugal i Grčku po gostoprimstvu Mala baltička zemlja nadmašila Portugal i Grčku po gostoprimstvu

    Kada planirate svoje sledeće evropsko putovanje, šta vam prvo pada na pamet? Spektakularne obale, povoljna i ukusna hrana, ulice sa kaldrmom prepune galerija i vinskih barova? Sve su to odlični razlozi za put, ali ima nešto još lepše, osećaj dobrodošlice. Jer, budimo iskreni, ništa ne može da se meri s onim trenutkom kad zalutate u usku uličicu, uđete u mali bar i završite večer u razgovoru s meštanima do zatvaranja.

    Najlepši evropski grad za posetu ove godine - mediteranski dragulj koji je osvojio sve Najlepši evropski grad za posetu ove godine - mediteranski dragulj koji je osvojio sve

    Pariz, Berlin i Prag su već dobro poznate destinacije, ali prema izboru čitalaca magazina Condé Nast Traveller, najbolji grad za posetu u Evropi 2025. godine je - Valeta, glavni grad Malte.

  • Preporučujemo
    Zaboravite usisivač: Stari kineski trik za savršeno čiste podove Zaboravite usisivač: Stari kineski trik za savršeno čiste podove

    I pored redovnog čišćenja i korišćenja savremenih sredstava, sitne čestice prašine brzo se ponovo skupljaju na raznim površinama u domu. Zbog toga se mnogi oslanjaju na jednu staru, ali izuzetno delotvornu tehniku čišćenja – tradicionalni kineski način mokrog brisanja podova.

    Da li je bezbedno jesti smrznutu hranu kojoj je istekao rok? Da li je bezbedno jesti smrznutu hranu kojoj je istekao rok?

    Pitanje koliko dugo smrznuta hrana ostaje bezbedna za konzumaciju često zbunjuje mnoge. Dr Deina Figure nedavno je u videu na Instagramu objasnila šta zapravo znači kada u zamrzivaču pronađemo namirnice kojima je istekao rok.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.35 117.17 117.99
    CHF 124.72 125.60 126.47
    USD 100.52 101.23 101.93
  • Povezani članci
  • Tres Leches

    Ukusan kolač koji će vam se sigurno dopasti ukoliko ste ljubitelj Koha.




    27-07-2018 | 12:32 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock- spectator


    Sastojci:


    Biskvit:
    - 7 jaja
    - 100 gr šećera
    - 200 gr brašna
    - pola praška za pecivo
    - prstohvat soli
    Preliv:
    - 1 konzerva kondezovanog mleka
    - 1 konzerva obranog mleka
    - 700 ml. običnog mleka

    Priprema: Odvojiti belanca od žumanaca. Belancima dodati prstohvat soli i mutiti u čvrst sneg. Pred kraj postepeno dodavati šećer uz neprestano mešanje. Izmućenim belancima dodati jedno po jedno žumance i mešati kašikom. Pomešati brašno i prašak za pecivo, prosuti preko jaja, pa lagano izmešati, dok se sve ne sjedini. Tepsiju oblozite papirom za pečenje. U obloženu tepsiju istresiti testo i peći na 180 C oko 30 minuta. Dok se biskvit peče, pripremiti preliv. Pomešati sva tri mleka, umutiti i držati ih na sobnoj temperaturi. Kada je biskvit gotov, prohladiti, pa vratiti u tepsiju u kojoj se pekao ali kontra, odnosno meksi deo da bude na dnu tepsije. Preliti pripremljenim mlekom i prekriti biskvit. Pustiti da odstoji pola sata, kako bi lepo upio tečnost. Kad je biskvit odstaji, premazati ga karamelom.

     

  • Pročitajte i...
    Kokos kuglof Kokos kuglof

    Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...

    Džem od šljiva sa čokoladom Džem od šljiva sa čokoladom

    Jesen i zima su za mnoge nezamislivi bez tradicionalnog džema od šljiva. Evo jednog sjajnog recepta koji potpisuju iskusne domaćice, tvrdeći da će vas ukus očarati.

    Lagani kolač sa jabukama Lagani kolač sa jabukama

    Dan je sve kraći, a noći sve hladnije, pa je možda i pravi trenutak za jedan ovakav "jesenji" recept. Zato zauzmite svoje omiljeno mesto, pustite omiljenu seriju i uživajte u ovom laganom desertu.

    Kiflice Mekane kiflice sa kremom

    Da li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: