Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Tap 011 - Dosadan Dan

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Tap 011 - Dosadan Dan
    2. Petar Grašo - Vera od suvog zlata
    3. YU Grupa - Dunavom šibaju vetrovi
    4. Kiki Lesendric I Piloti - Jos Jedna Pijana Noc
    5. Hari Mata Hari - Baš ti lijepo stoje suze
  • Beograd Uzivo
  • Delta city
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Aleksandra Kovač - Utorak - Mojih 50
    2. 17. februar - 1 - Dodir noći
    3. 17. februar - 2 - Dodir noći
    4. 17. februar - 3 - Dodir noći
    5. Aleksandra Kovač - Ponedeljak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Juneći gulaš Juneći gulaš

    Ovo jelo poreklom je iz Mađarske, ali se jednako odomaćilo i u srpskoj kuhinji.

    Slatka testenina Slatka testenina

    Desert koji je lako priprema, a koji će vas osvojiti na prvi zalogaj.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.74 117.56 118.38
    CHF 109.85 110.62 111.40
    USD 107.72 108.48 109.24
  • Povezani članci
  • Tortilje sa mlevenim mesom

    Zašto biste naručivali brzu hranu kad nešto slično, ali u domaćoj radinosti, možete da spremite kod kuće?




    03-09-2015 | 11:03 | Autor/Izvor: Naxi media-zena.blic

    Foto: Bigstockphoto- Olga Miltsova


    Sastojci:


    - 6 kom tortilja (kupovne ili domaće)
    - 250 g mlevenog junećeg mesa
    - 1 konzerva ljubičastog pasulja
    - 150 g kukuruza
    - 1 crvena paprika
    - 1 dl paradajz pelata
    - čili u prahu
    - so, biber, origano po ukusu
    - 1 glavica crnog luka
    - 150 g sir (npr. gauda)

    Priprema: Na malo ulja ispržiti luk isečen na kolutove i papriku isečenu na trakice (ni slučajno dinstati) i ostaviti sa strane kad se uhvati boja. Na istu masnoću dodati meso, posoliti i pobiberiti i dinstati. Dodati malo čilija. Nakon 5 minuta dodati oceđen pasulj i kukuruz (može smrznuti ili iz konzerve) dinstati par minuta, pa naliti paradajzom. Ostaviti da se dinsta nekih 5-10 minuta, dok se tečnost ne redukuje. Na kraju dodati luk papriku, promešati, začiniti origanom po ukusu i posoliti ili pobiberiti. Promešati par minuta i skinuti sa šporeta. Tortilje se po ukusu mogu premazati kiselom pavlakom, stavljati par kašika nadeva i rendani sir, pa zamotati i par minuta prepeći na suvom tiganju. Mogu se i zapeći u rerni. Služiti uz salsu ili gvakamoli umak. (Izvor:zenablic)

  • Pročitajte i...
    Lovačke šnicle Domaće lovačke šnicle

    Ukoliko volite da meso bude softano, ne propustite priliku da uživate u ukusnim lovačkim šniclama. Kao stvoren obrok za jesen.

    Rolovana džigerica Rolovana džigerica

    Obrok za prave gurmane.

    Ćufte u paradajz sosu Ćufte u paradajz sosu

    Ukusne ćufte u paradajz sosu

    Meksička salata Meksička salata

    Povrtna salata koja će zadovoljiti ljubitelje pikantnijih ukusa.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: