Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Denis & Denis - Program tvog kompjutera

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Denis & Denis - Program tvog kompjutera
    2. Goran Karan - Kada zaspu andjeli
    3. Regina - Kad poželiš
    4. Prljavo Kazalište - Sve je lako kad si mlad
    5. Zdravko Čolić - Zar se nismo shvatili
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Tajči - Utorak - Mojih 50
    2. 13. oktobar - 1 - Dodir noći
    3. 13. oktobar - 2 - Dodir noći
    4. 13. oktobar - 3 - Dodir noći
    5. Tajči - Ponedeljak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Musaka sa pire krompirom Musaka sa pire krompirom

    Musaka je mnogima od nas jedno od omiljenijih jela. Ako volite sočniju varijantu musake, pripremite je sa pire krompirom. Po želji, na kraju možete je posuti starim sirom ili trapistom za dodatni šmek.

    Starinski kolač sa šljivama Starinski kolač sa šljivama

    Mirisan, mekan i jednostavan, ovaj kolač sa šljivama savršen je za popodnevnu kafu, posebno kada padaju kiše i jedva čekamo da se opustimo u svojoj kući, pročitamo nešto ili pogledamo omiljenu seriju...

  • Zdravlje
    Namirnice koje ne treba da jedete nakon isteka roka trajanja Namirnice koje ne treba da jedete nakon isteka roka trajanja

    Nisu svi rokovi trajanja fleksibilni, a lekari i nutricionisti objašnjavaju koje namirnice postaju rizične čim pređu svoj bezbedni rok.

    Nova istraživanja: Kako maslinovo ulje štiti mozak? Nova istraživanja: Kako maslinovo ulje štiti mozak?

    Veliko istraživanje, predstavljeno na sastanku Američkog društva za ishranu u Bostonu, otkrilo je da su učesnici koji su konzumirali više od pola kašike maslinovog ulja dnevno smanjili rizik od smrti usled demencije za 28 procenata u poređenju sa onima koji nikada ili retko koriste maslinovo ulje.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Tajni tuneli ispod Koloseuma otvoreni za javnost Tajni tuneli ispod Koloseuma otvoreni za javnost

    Posetioci sada mogu da istraže tajne podzemne tunele ispod rimskog Koloseuma.

    Dvadeset najsrećnijih gradova na svetu u 2025. prema mišljenju lokalnog stanovništva Dvadeset najsrećnijih gradova na svetu u 2025. prema mišljenju lokalnog stanovništva

    Novinari magazina Time Out pitali su više od 18.000 stanovnika gradova koliko ih njihov grad čini srećnim, a evo šta su oni odgovorili.

  • Preporučujemo
    Tri kućna trika sa sodom bikarbonom koji rešavaju probleme za tren Tri kućna trika sa sodom bikarbonom koji rešavaju probleme za tren

    Soda bikarbona, odnosno natrijum-bikarbonat, pravi je heroj svake kuhinje, neizostavan je sastojak u mnogim receptima, ali i moćno sredstvo za čišćenje i neutralisanje neprijatnih mirisa. Jeftina je, lako dostupna i mnogo ekološkija od većine drugih sredstava za čišćenje, pa ne čudi što je stalni član gotovo svakog domaćinstva.

    Koliko dugo mleko zaista može da traje? Evo pravog odgovora Koliko dugo mleko zaista može da traje? Evo pravog odgovora

    Vreme je da jednom zauvek razrešimo dilemu: koliko dugo mleko zaista može da stoji? Neki tvrde da je bezbedno i nekoliko dana nakon isteka roka, dok drugi smatraju da ga treba baciti čim ga otvorite. Pa, gde je istina?

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.35 117.17 117.99
    CHF 125.09 125.97 126.86
    USD 100.10 100.81 101.51
  • Povezani članci
  • Torta od jagoda sa piškotama

    Ova torta pravi se brzo i lako - ne podrazumeva pečenje, lagana je i osvežavajuća.




    18-04-2016 | 12:30 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto/Anna_Shepulova



    Sastojci:

     - 1 veća kutija piškota
     - 1 l mleka
     - ½ kg jagoda ( svežih ili zamrznutih )
     - 300 gr šećera
     - 2 kašike gustina
     - 100 gr putera
     - 2 kesice pudinga od vanile
     - 1 kesica vanilin šećera

    Priprema: Očistite i operite jagode, pa ih pomešajte sa 150 gr šećera i stavite na tihu vatru da provre.Odmah nakon što provre, razmutite 2 kašike gustina sa 100 ml vode, pa dodajte jagodama. Odvojte oko 200 ml mleka, pa u njega umačite piškote i ređajte u posudu u kojoj ćete pripremati tortu. Preko piškota premažite pripremljene jagode sa gustinom. U međuvremenu na tihoj vatri puter, pa kada se fil od jagoda prohladi, premažite ga puterom. Ostavite deo ovog fila za glazuru. Razmutite 2 kesice pudinga od vanile sa malo hladnog mleka, pa dodajte 150 gr šećera. Ostatak mleka pustite na tišoj vatri da provri, pa razmutite pripremljen puding sa šećerom. Sve zajedno prokuvati dok se ne zgusne.  fil ohladi, premažite ga pripremljenim pudingom od vanile. Sačekajte da se i on ohladi. Tortu možete ukrasiti jagodama i šlagom. Ostavite je u frižideru da se dobro ohladi, pa je tek onda služite.

  • Pročitajte i...
    Kokos kuglof Kokos kuglof

    Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...

    Džem od šljiva sa čokoladom Džem od šljiva sa čokoladom

    Jesen i zima su za mnoge nezamislivi bez tradicionalnog džema od šljiva. Evo jednog sjajnog recepta koji potpisuju iskusne domaćice, tvrdeći da će vas ukus očarati.

    Lagani kolač sa jabukama Lagani kolač sa jabukama

    Dan je sve kraći, a noći sve hladnije, pa je možda i pravi trenutak za jedan ovakav "jesenji" recept. Zato zauzmite svoje omiljeno mesto, pustite omiljenu seriju i uživajte u ovom laganom desertu.

    Kiflice Mekane kiflice sa kremom

    Da li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: