-
Poslednjih 5 pesama
- Kiki Lesendrić - Uvek te djavo nadje lakse nego ja
- Merlin - Hitna
- Prljavo Kazalište - Marina
- Trio passage - Posle devet godina
- Djordje Balašević - Jaroslava (Princezo javi se)
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoOmiljeni kolač: Trileće
Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.
Popularne kupus kifleKupus kifle zapravo ne sadrže kupus kao glavni sastojak, a ime su dobile isključivo zbog svog izgleda.
-
ZdravljeKorisni saveti za prevenciju visokog pritiska
Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.
Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteinaProteini su veoma važni za celokupno funkcionisanje organizma, a mnogima od nas nisu poznati simptomi koji ukazuju na njihov nedostatak.
-
PutovanjaPlaniramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite
U Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.
Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se osloboditeNajverovatnije ste i sami svesni da neke navike nije dobro negovati ako ste na putovanju, a posebno ako gostujete u hotelu.
-
PreporučujemoZašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?
Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.
Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderoberaSa promenom vemena prirodno se javlja potreba svakog od nas za sređivanjem. Kada dođe proleće ovo se odnosi na generalno sređivanje kuće, ali i na sređivanje garderobera, odlaganje zimske odeće i odeće koju više nećemo nositi.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.33 117.15 117.97 CHF 120.42 121.27 122.12 USD 109.33 110.10 110.87
-
Teletina u sosu sa njokama
Ukoliko ste ljubitelj teletine, ovaj recept će vas oduševiti.
16-11-2015 | 15:21 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-PhotoMiner
Sastojci:
- tanke teleće šnicle
- 1 luk
- 2 šargarepe
- 2 dl domaćeg tekućeg paradajza
- 2 kašičice crvene mlevene paprike
- vegeta, so, biber
- vode po potrebi
- njoke
Priprema: Šnicle posoliti ili povegetiti, uvaljati u brašno pa na malo ulja popržiti sa svake strane dok ne porumene. Izvaditi šnicle na stranu, pa na masnoći od pečenja staviti naseckani luk i šargarepu, dodati malo vode, paradajz i mlevenu papriku, začiniti po želji i pustiti da se zakuva. U umak vratiti meso, poklopiti i ostaviti dok meso ne bude potpuno mekano (oko 35 min). Poslužti uz kuvane njoke. -
Pročitajte i...Čokoladne kuglice sa borovnicama
Sočne, lagane i ukusne, ove kuglice nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: