Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Djordje Balašević - Još jedna pesma o maloj garavoj

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Djordje Balašević - Još jedna pesma o maloj garavoj
    2. Prljavo Kazalište - S vremena na vrijeme
    3. Željko Samardžić - U ime ljubavi
    4. Piloti - To je sudbina
    5. Divlji Andjeli - Voli Te Tvoja Zver
  • Beograd Uzivo
  • Kids Fest
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 11. oktobar - 1 - Dodir noći
    2. 11. oktobar - 2 - Dodir noći
    3. 11. oktobar - 3 - Dodir noći
    4. Slavko Beleslin - Petak - Mojih 50
    5. 10. oktobar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Pohovane kuglice od pirinča Pohovane kuglice od pirinča

    Priprema ovog jela nije nimalo komplikovana, a može biti sjajna zamena za klasične krokete.

    Pita od bundeve Pita od bundeve

    Jesen ne može proći bez ove poslastice.

  • Pozoriste na Terazijama
  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.70 117.52 118.34
    CHF 106.18 106.93 107.68
    USD 105.78 106.52 107.27
  • Povezani članci
  • Teletina u sosu od pavlake i senfa

    Ovaj sos daće poseban ukus teletini.




    27-06-2018 | 12:43 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock-Stakhov Yuriy


    Sastojci:

     - 600 g telećih šnicli
     - kašičica soli, bibera, mešavine začina
     - 2 kašičice senfa
     - 1 glavica crnog luka
     - 2 dl mleka
     - 200 g kisele pavlake
     - 1,5 kašika brašna
     - 50 gr kačkavalja


    Priprema: Šnicle tanko iseći i blago izlupati čekićem za meso. Začiniti i premazati kašičicom senfa. Ostaviti da odstoje najmanje pola sata. Zatim na zagrejanom ulju pripremljene šnicle ispržiti sa svih strana dok blago ne porumene, pa dodati sitno seckanu glavicu crnog luka i naliti malo vode. Krčkati oko 45 minuta uz povremeno dodavanje vode, dok šnicle ne omekšaju. U međuvremenu razmutiti brašno u hladnom mleku, da nema grudvica, dodati pavlaku, kašičicu senfa i malo soli i bibera, pa sve sjediniti. Gotove šnicle izvaditi iz tiganja, pa u isti dodati mešavinu mleka, brašna i pavlake i mešati dok ne počne da vri. Potom vratiti šnicle i kratko kuvati, najduže minut, dok se šnicle ne povežu sa sosom. Narendati kačkavalj. Služiti toplo. 

  • Pročitajte i...
    Pohovane kuglice od pirinča Pohovane kuglice od pirinča

    Priprema ovog jela nije nimalo komplikovana, a može biti sjajna zamena za klasične krokete.

    Lovačke šnicle Domaće lovačke šnicle

    Ukoliko volite da meso bude softano, ne propustite priliku da uživate u ukusnim lovačkim šniclama. Kao stvoren obrok za jesen.

    Rolovana džigerica Rolovana džigerica

    Obrok za prave gurmane.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: