-
Poslednjih 5 pesama
- Sara Jo - Mahovina
- Bajaga - Zivot je Nekad Siv Nekad Zut
- Toše Proeski - Vo kosi da ti spijem
- Tony Cetinski - Vjera Nevjera
- Riblja čorba - Ja je gledam kako spava
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoŠarena pita od povrća i jaja
Donosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
-
ZdravljeSaveti za dobar san: Izbegavajte uspavljivanje pored televizora
Stručnjak za spavanje Trevor Cooke upozorava da veštačko svetlo sa TV ekrana može da poremeti prirodni ciklus spavanja i buđenja vašeg tela.
Poboljšajte funkciju štitne žlezde dodavanjem 5 esencijalnih nutrijenata vašoj ishraniPrema rečima nutricionistkinje Lovneet Batre, „Uravnotežena ishrana je važna za održavanje zdravih funkcija štitne žlezde“.
-
PutovanjaKoje zemlje su za mlade ljude najsrećnije? Srbija je zauzela visoko mesto
Nedavno je objavljena lista najsrećnijih zemalja sveta za 2024. godinu. Interesantno je to što ova lista izgleda veoma zanimljivo jer obauhvata isključivo impresije mladih ljudi starosti do 30 godina...
Lista "najspokojnijih destinacija" koje možete da posetiteBritanska osiguravajuća kuća MoneySuperMarket formirala je listu najmirnijih gradova na svetu tako što je kreirala "indeks mira" za otkrivanje destinacija sa najviše i najmanje opuštajućih mesta.
-
PreporučujemoBlistavo i čisto stakleno posuđe uz pomoć jednog trika
Održavanje staklenog posuđa bez mrlja od sušenja može da bude izazov, ali postoji jednostavan trik koji će osigurati besprekoran sjaj.
Pirinač u kupatilu: Neobičan trik za višestruku koristVećina ljudi drži pirinač u kuhinji, ali da li ste znali da ga držanje u kupatilu može biti iznenađujuće korisno?
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 118.72 119.56 120.39 USD 107.50 108.26 109.02
-
Svinjetina sa pomorandžom
Evo jednog originalnog recepta koji će se sigurno dopasti vašim ukućanima.
06-11-2015 | 15:56 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Tatiana Volgutova
Sastojci:
- 800 g svinjskog buta
- 4 čena belog luka
- 2 pomorandže
- 1 limun
- 1 klementina
- 1 čaša belog vina
- 3 klinčića
- 1/2 kašike soli
- malo aleve paprike
- biber
- ulje
Priprema: Pomorandže, limun i klementinu dobro operite, a zatim očistite voće od kore i isecite na kriške. Par kašika ulja pomešajte sa sitno seckanim belim lukom, biberom, začinskom paprikom, klinčićem, solju i čašom vina. Dobijenom smesom natrljajte but sa svih strana. Tako pripremljeno meso stavite u pleh, a pored poređajte voće. Potom ga pecite u zagrejanoj rerni na 150 stepeni oko dva sata, ili dok ne dobije braonkastu boju. Pred kraj pečenja izvadite pleh iz rerne i meso isprskajte sa malo vode. Zatim ga poprskajte voćnim sokom. Na taj način će se stvoriti fina korica, a meso će imati čarobnu aromu. Vratite meso da se dopeče. Meso služite toplo ili hladno po želji. -
Pročitajte i...Šarena pita od povrća i jaja
Donosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
Humus sa avokadomLagan i ukusan, ovaj prilog možete da poslužite uz običan čips, ali i uz vrhunsku ribu i biftek.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: