Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Nina Badrić - Ti ne znaš kako je

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Bijelo dugme - A i ti me iznevjeri
    2. Nina Badrić - Ti ne znaš kako je
    3. Ana Stanić - Molila sam andjele
    4. Hari Mata Hari - Svi Moji Drumovi
    5. Jelena Tomašević - Okeani
  • Beograd Uzivo
  • Delta city
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Petar Strugar - Petak - Mojih 50
    2. 13. februar - 1 - Dodir noći
    3. 13. februar - 2 - Dodir noći
    4. 13. februar - 3 - Dodir noći
    5. Petar Strugar - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Juneći gulaš Juneći gulaš

    Ovo jelo poreklom je iz Mađarske, ali se jednako odomaćilo i u srpskoj kuhinji.

    Slatka testenina Slatka testenina

    Desert koji je lako priprema, a koji će vas osvojiti na prvi zalogaj.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.73 117.56 118.38
    CHF 109.92 110.69 111.47
    USD 107.72 108.48 109.24
  • Povezani članci
  • Svinjetina sa pomorandžom

    Evo jednog originalnog recepta koji će se sigurno dopasti vašim ukućanima.




    06-11-2015 | 15:56 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Tatiana Volgutova

     

    Sastojci:

    - 800 g svinjskog buta
    - 4 čena belog luka
    - 2 pomorandže
    - 1 limun
    - 1 klementina
    - 1 čaša belog vina
    - 3 klinčića
    - 1/2 kašike soli
    - malo aleve paprike
    - biber
    - ulje

    Priprema: Pomorandže, limun i klementinu dobro operite, a zatim očistite voće od kore i isecite na kriške. Par kašika ulja pomešajte sa sitno seckanim belim lukom, biberom, začinskom paprikom, klinčićem, solju i čašom vina. Dobijenom smesom natrljajte but sa svih strana. Tako pripremljeno meso stavite u pleh, a pored poređajte voće. Potom ga pecite u zagrejanoj rerni na 150 stepeni oko dva sata, ili dok ne dobije braonkastu boju. Pred kraj pečenja izvadite pleh iz rerne i meso isprskajte sa malo vode. Zatim ga poprskajte voćnim sokom. Na taj način će se stvoriti fina korica, a meso će imati čarobnu aromu. Vratite meso da se dopeče. Meso služite toplo ili hladno po želji.

  • Pročitajte i...
    Tuna salata Tuna salata

    Ukusna salata, čija vam priprema neće douzeti mnogo vremena.

    Pohovane tikvice sa sirom Pohovane tikvice sa sirom

    Tikvice u kombinaciji sa sirom daće ukusan obrok koji možete pojačati salatom po želji.

    Posna salata od povrća Posna salata od povrća

    Ukusna posna salata, idealna za praznični post.

    Pizza rolat Pizza rolat

    Ukusan rolat koji će voleti cela porodica.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: