Slušate: Dodir noći

Pesma: Djordje Balašević - Sin jedinac

Dodir noći
Naxi Radio
Moda i lepota
  • Napravite ružinu vodu kod kuće Napravite ružinu vodu kod kuće

    Ružina voda koristi se u industriji nege i lepote, a ovu vodu možete napraviti i kod kuće od organskih ruža.

  • Da li održavate četke za kosu? Da li održavate četke za kosu?

    Četke za kosu koristimo svakodnevno, ali da li dovoljno pažnje polažemo u njihovo održavanje? Njihova upotreba je uglavnom dugoročna, uz obavezno adekvatno čišćenje.

  • Zlatna je za proslave! Zlatna je za proslave!

    Bez obzira na to gde planirate da provedete predstojeće praznike, neka oni budu povod da se ulepšate i, možda, isprobate nešto novo kada je reč o šminkanju. Zlatna je kraljica glamura i proslava, pa podarite sebi neodoljive nijanse zlatne, koje će istaći vaš pogled.

  • Atraktivne frizure za zimu Atraktivne frizure za zimu

    Zimski period zahteva upotrebu aksesoara u vidu šešira, kapa i traka, ali to ne znači da vaša kosa ne može biti stilizovana. Donosimo vam nekoliko predloga zimskih frizura za čiju pripremu vam neće biti potrebno mnogo vremena.

  • Prirodan piling za ruke Prirodan piling za ruke

    Period je u kome su ruke više izložene hladnoći, samim tim više se isušuju, a upotreba alkohola i dezinfekcionih sredstava, kao i svakodnevni domaćinski poslovi takođe mogu ostaviti trag na koži ruku. Zbog toga joj je tokom zime i pandemije potrebna dodatna nega.

  • Punđa za svaku priliku Punđa za svaku priliku

    Punđa je klasik kada je reč o frizurama i sjajno se uklapa u bilo koje doba dana i priliku. Ukoliko vam je ponestalo ideja kako da stilizujete vašu kosu, banana punđa može biti brz i efektan izbor.

  • Napravite prirodnu masku za lice od zelene gline Napravite prirodnu masku za lice od zelene gline

    Zelena glina koristi se i u industriji lepote i nege, pa ukoliko do sada niste, možete je uvrstiti u vaš tretman nege kože lica. Ukoliko imate normalnu, mešovitu ili masniju kožu isprobajte prvi recept za njeno pravljenje, ukoliko je vaša koža suva, odlučite se za opciju sa uljem.

  • Modna revija održive mode Modna revija održive mode

    Modna revija održive mode Verice Rakočević, Tamare Jarić i Igora Todorovića, biće održana 29. novembra, u 18h, u svečanoj Sali Skupštine grada Beograda,a u organizaciji Fabrika.

  • Negovana stopala u nekoliko koraka Negovana stopala u nekoliko koraka

    Vašim stopalima možete pružiti adekvatan tretman i kod kuće. Potrebno je ispratiti nekoliko koraka.

  • Glamurozna šminka Adriane Lime Glamurozna šminka Adriane Lime

    Adriana Lima ubraja se među najpopularnije modele u svetu, a njene pojave na crvenom tepihu uvek privuku pažnju javnosti. U narednom videu uz pomoć šminkera Patrika Taa, demonstriran je jedan od načina na koji Lima nanosi glamuroznu šminku.

  • Brze jesenje frizure Brze jesenje frizure

    Ukoliko vam nedostaje ideja kako da vaš jesenji izgled osvežite, frizura je uvek odlično rešenje!

  • Šta donosi Agent 007? Šta donosi Agent 007?

    Publika širom sveta je u mogućnosti da pogleda 25. film o Džejmsu Bondu, "Nije vreme za umiranje", a tajni Agent 007 poslužio je kao inspiracija u nastanku nove ekskluzivne kapsul kolekcije brenda Majkl Kors.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10