-
Poslednjih 5 pesama
- Bajaga - Jos te volim
- Gibonni - Zedjam
- Zdravko Čolić - Pisaću joj pisma duga
- Merlin - Nemam ja osamnaest godina
- Djordje Balašević - Nedostaje mi naša ljubav
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Fenomenalna čokoladna torta
Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...
Pasta sa kukuruzom i slaninom
Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli pastu, a mnogi od nas je imaju na meniju skoro svake nedlje. Različite kombinacije ukusa mogu da razbiju monotoniju, a nije isključeno ni da vam baš ova kombinacija postane favorit.
-
Zdravlje
Grašak kao izvor zdravlja: Bogatstvo proteina i vlakana
Grašak je dugo bio potcenjen i često smatran „neukusnim“, ali ova moćna mahunarka poslednjih godina sve više postaje omiljeni deo nutritivnih obroka.
-
Putovanja
Španija kreće stopama Francuske: Uvode se nova pravila za pušače
Na plažama, autobuskim stajalištima i terasama barova verovatno više neće biti dozvoljeno pušenje.
Forbes proglasio najlepša sela na svetu - prvih osam nalazi se u Evropi
Kada je reč o slikovitim mestima i bajkovitim gradićima, Evropa nema premca. To potvrđuje i nova Forbes lista 50 najlepših sela na svetu, na kojoj prvih osam mesta pripada evropskim destinacijama.
-
Preporučujemo
Očistite zagorelo posuđe uz pomoć jednostavnih trikova?
Zagorelo posuđe može da predstavlja pravi izazov za čišćenje, a često se poseže za grubim priborom poput žičanih četki ili agresivnim hemijskim sredstvima. Ipak, postoje jednostavni i prirodni načini da ga očistite, bez oštećivanja posuđa – pritom su ekološki prihvatljivi i veoma efikasni.
Kako da operemo patike u veš mašini, a da ih ne oštetimo?
Patike su obuća koju često nosimo u različitim uslovima – tokom šetnje, vežbanja, pa čak i po kiši ili blatu – zbog čega se brzo zaprljaju. Ako planirate da operete patike u veš mašini, važno je da preduzmete nekoliko koraka kako biste ih zaštitili od oštećenja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 124.48 125.36 126.24 USD 99.22 99.92 100.62
-
Šta raditi sa jajima preostalim od Uskrsa?
Posle uskršnjih praznika, uglavnom nam ostane po nekoliko jaja koja nismo stigli da pojedemo. Evo nekoliko kreativnih ideja šta da uradite sa preostalim jajima.
04-05-2016 | 12:47 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Sunlike
1. Isecite jaja na pola. Izvadite žumanca i u maloj činiji ih pomešajte sa majonezom, senfom i malo bibera (sami procenite koja vam je količina potrebna tako da dobijete glatku smesu). Napunite belanca ovom smesom i odozgo ukrasite paprikom, peršunom i komadićima pržene slanine.
2. Jaja možete da iskoristite i za italijanske pica-sendviče. Uzmite tost hlebčiće ili kriške običnog hleba i blago ih poprskajte maslinovim uljem, a zatim stavite paradajz, mocarela-sir, kuvana jaja isečena na kriške i sve zajedno pospite origanom i zapecite u rerni.
3. Sendviče možete da napravite i od integralnog hleba. Za to vam je potrban namaz koji ćete napraviti od rendanih jaja, majoneza i sitno seckanog krastavca, a preko toga možete da stavite komad dimljenog lososa.
4. Dečiji sendviči - pomešajte tunjevinu sa seckanim kuvanim jajima i krastavcem i tako ćete dobiti odličan namaz za lagani sendvič.
5. Ukusan namaz možete da napravite i tako što pomešate kašiku senfa, majoneza i sitno seckanog peršuna. Tom smesom namažite hleb, a onda dodajte jaja isečena na kriške i komad salate, odozgo stavite još jedan komad hleba. -
Pročitajte i...
Fenomenalna čokoladna torta
Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...
Pasta sa kukuruzom i slaninom
Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli pastu, a mnogi od nas je imaju na meniju skoro svake nedlje. Različite kombinacije ukusa mogu da razbiju monotoniju, a nije isključeno ni da vam baš ova kombinacija postane favorit.
Ukusne lovačke šnicle sa pečurkama
Lovačke šnicle su mnogima jedan od omiljenih obroka iz detinjstva. Ako volite pečurke isprobajte i ovaj, malo drugačiji recept...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: