Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: EKV - Par godina za nas

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. EKV - Par godina za nas
  2. Colonia - Zadnji let za Pariz
  3. Moby Dick - Na rubu moje usne
  4. Hari Mata Hari - Volio bih da, te ne volim
  5. Neno Belan - Rijeka snova
 • Beograd Uzivo
 • Virtualni sajam
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. 15. oktobar - 1 - Dodir noći
  2. 15. oktobar - 2 - Dodir noći
  3. 15. oktobar - 3 - Dodir noći
  4. Čipi - Utorak - Mojih 50
  5. 14. oktobar - 1 - Dodir noći
 • Preporučujemo
  Pohovane kuglice od pirinča Pohovane kuglice od pirinča

  Priprema ovog jela nije nimalo komplikovana, a može biti sjajna zamena za klasične krokete.

  Pita od bundeve Pita od bundeve

  Jesen ne može proći bez ove poslastice.

 • Kids Fest
 • Pozoriste na Terazijama
 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.69 117.51 118.33
  CHF 106.00 106.75 107.50
  USD 105.75 106.50 107.25
 • Povezani članci
 • Savremeno komuniciranje: Da li je chatovanje izvor zabluda?

  Sfera digitalnih komunikacija dostigla je visoku primenu u svim međuljudskim opštenjima, pa tako i kada je u pitanju ljubav.
  07-09-2018 | 14:43 | Autor/Izvor: Naxi media

  Foto: Bigstock-dolgachov

  Nezavisno od toga da li je reč o privlačnosti, upoznavanju, avanturi na jednu noć, slobodnoj vezi ili onoj koja pretenduje da postane nesto ozbiljinije (makar jedna stana može tako misliti), donosimo vam neke od najčešćih načina savremene komunikacije.

  Kako biste znali kako je poželjno da se postavite u nastalom odnosu i nemate prevelika očekivanja ili lažnu sliku trenutnog stanja, potrebno je da se upoznate sa nekim od najćešćih primera savremene komunikacije, pogotovo kada su u pitanju društvene mreže.

  Efekat duha - Stvar je sledeća: započeli ste chatovanje sa određenom osobom i već nakon nekoliko razmenjenih rečenica pomislili da ste našli osobu koja vam može odgovarati u svemu. Dopisivanja se nastavljaju, sastanak prolongira, sve do trenutka kada osoba naglo prestane da vam piše. Pre svega, nikada nemojte imati prevelika očekivanja od osobe koju lično nikada niste upoznali. Mozda se njegov privatni život u mnogome razlikuje od onog koji "kroji" u virtualnom, gde je sve moguće. Vi ne znate kako i sa kime ta osoba živi i da li se prema nekome već obavezala. Ukoliko vas je osoba bas zaintrigirala, pokušajte da stupite u kontakt ponovo, ali bez prevelikih očekivanja. Sačekajte da vam se sama javi i eventualno objasni razlog naglog prekidanja komunukacije. Nemojte ulaziti u preveliku analizu svojih postupaka i grešaka, jer ćete na taj način samo štetiti sebi.

  Uhođenje- Stvar je jasna, upoznali ste osobu, zapratili se na društvenim mrežama, razmenili i po koju poruku, a onda su se reči jednostavno prebacile u gledanje i lajkovanje profila. I nista više od toga. Ne propusta nijednu vašu "online" aktivnost, ali direktnog i konkretnijeg kontakta nema. I ovakvo ponašanje može imati dosta razloga u osnovi, ali neki od njih su da vas jednostavno vas drže na "tankom ledu", kao i da imaju druge preokupacije ili neraščišćene odnose.


  Bilo kako bilo, upoznavanje preko društvenih mreža ne bi trebalo da poptuno otpišete, ali svakao da očekivanja bi trebalo u startu svesti na minimum, a opreznost u emocijama i stvaranju iluzija na maksimum. Lepe komentare i slatka udvaranja prijaju svačijem egu, ali u osnovi vrlo su nepostojani. Jedno chatovanje ili susret nakon koga se komunikacija završava na tek nekoliko poruka ne znači ništa i svakako ne ostavlja osnove za nešto ozbiljnije. Bitno je da se oslonite na dela, a ne slatke reči . Tako ćete sačuvati sebe od zabluda i razočaranja.

   

 • Pročitajte i...
  Navike kojima ćete učvrstiti vezu Navike kojima ćete učvrstiti vezu

  Svaka veza, kako bi bila dugoročna, gradi se postepeno uz obostrano zalaganje. Iako nekada ne obraćamo pažnju na sitnice u međusobnim odnosima, one zapravo grade posebnu vezu i bliskost među partnerima.

  Zajedničke navike srećnih parova Zajedničke navike srećnih parova

  Dostići skladnost, sreću i ljubav u vezi je nešto čemu teži većina parova. Svaki odnos gradi se uzajamnim zalaganjem za šta je potrebno vreme, a ovo su neke od karakteristika koje imaju srećni parovi.

  Najčešći uzroci prevara u vezama Najčešći uzroci prevara u vezama

  Emotivne veze uvek su pred ispitom vremena, a odnos bi trebalo negovati iz dana u dan. Kads prestane zaljubljenost, veza se nalazi pred prvim velikim izazovom. Evo koji su najčešći uzroci prevara.

  Ovo muškarci primete na ženi Ovo muškarci primete na ženi

  Pogrešno je misliti da i muškarci ne barataju čitanjem neverbalne komunikacije. Štaviše, ona im pomaže da shvate šta žene žele, naslute o čemu razmišljaju i šta očekuju, što je korak ka lakšem povezivanju.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: