-
Poslednjih 5 pesama
- Milan Bujakovic - Bezbrizno
- Osvajači - Mozda nebo zna
- Nina Badrić - Dani I Godine
- Elektricni Orgazam - Bejbe, ti nisi tu
- Tony Cetinski - Od Milion Zena
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
Fenomenalna čokoladna torta
Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...
-
Zdravlje
Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život!
Stručnjak za dugovečnost Dan Buetner već 20 godina proučava šest svetskih Plavih zona, uključujući oblasti u Grčkoj, Kostariki i Japanu, gde stanovnici imaju čak deset puta veću verovatnoću da dožive stotu godinu nego prosečan Amerikanac.
Zašto se javlja noćno znojenje i kada bi trebalo da se obratimo lekaru?
Ako se povremeno budite obliveni znojem to nije razlog za brigu, posebno ako se to dešava nakon ružnog sna ili tokom vrele noći. Ali, ako vam se to dešava redovno, moglo bi biti znak da nešto nije u redu.
-
Putovanja
Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu
U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?
Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
-
Preporučujemo
Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!
Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.
Vodič kroz brzinsko čišćenje: Ključne stvari koje treba da očistite pre dolaska gostiju
Neočekivana poseta? Nema panike, ne morate da čistite ceo stan da bi sve izgledalo uredno. Dovoljno je da obratite pažnju na nekoliko ključnih mesta koja gosti prvo primete. Evo šta bi trebalo brzinski očistiti pre posete...
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 118.00 CHF 124.43 125.31 126.18 USD 98.79 99.49 100.18
-
Salata od šampinjona
Ova ukusna salata može se kombinovati sa različitim jelima.
21-12-2016 | 15:21 | Autor/Izvor: Naxi media-domacirecepti.net
Foto: Bigstockphoto/nito
Sastojci:
- 600 gr svežih šampinjona
- 200 gr kukuruza šećerca
- 6 kašika ulja
- 1 kašika suvog začina
- 400 gr kisele pavlake
- 200 gr majoneza
- kašičica sušene mirođije
- kašičica sušenog peršunovog listaPriprema: Iseckati šampinjone na listiće, dodati ulje i začin i staviti na vatru. Šampinjoni će pustiti vodu čim se zagreju i zato nema potrebe da se dodaje voda. Dinstati ih dok sva voda ne ispari i oni se malo na ulju proprže. To sve traje nekih 10 – 15 minuta. Za to vreme u drugu posudu staviti kukuruz da se skuva. Šampinjone ostaviti da se hlade, sačekati da se kukuruz skuva pa ga provući kroz hladnu vodu pa i njega ostaviti da se ohladi i ocedi. Za to vreme pomešati pavlaku, majonez, sušenu mirodjiju i peršun. Šampinjone i kukuruz dodati pavlaci i majonezu i sve sjediniti kašikom. Ostaviti da se ohladi u frižideru pa pre iznošenja na sto servirati i ostaviti 10ak minuta da salata odstoji na sobnoj temperaturi.
-
Pročitajte i...
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
Najukusnija boranija sa piletinom
Boranija mnogima nije omiljeni obrok, ali ako isprobate ovaj recept postoji velika verovatnoća da ćete promeniti mišljenje.
Ukusne lovačke šnicle sa pečurkama
Lovačke šnicle su mnogima jedan od omiljenih obroka iz detinjstva. Ako volite pečurke isprobajte i ovaj, malo drugačiji recept...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: