-
Poslednjih 5 pesama
- Marija Mirkovic - Ne Pitam Te Ja Za Nju
- Azra - Lijepe Zene Prolaze Kroz Grad
- Marina Perazić - San za jedan dan
- Sergej Ćetković - Pola moga svijeta
- Valentino - Ne daj mi da govorim u snu
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Teleći gulaš sa paprikom
Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
-
Zdravlje
Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?
Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...
Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život!
Stručnjak za dugovečnost Dan Buetner već 20 godina proučava šest svetskih Plavih zona, uključujući oblasti u Grčkoj, Kostariki i Japanu, gde stanovnici imaju čak deset puta veću verovatnoću da dožive stotu godinu nego prosečan Amerikanac.
-
Putovanja
Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu
U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?
Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
-
Preporučujemo
Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!
Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...
Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!
Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.67 125.55 126.43 USD 98.15 98.84 99.53
-
Rižoto sa pečurkama
Rižoto sa povrćem je hranljiv i zdrav obrok. Savršen za početak radn nedelje!
22-04-2019 | 13:39 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Yastremska
Sastojci:- 250 g pirinča,
- 400 g šampinjona
- 20 g belog luka,
- 80 g putera,
- 40 g praziluka,
- 200 gr kukuruza šećerca
- 50 gr sušenog paradajza
- 1 dl belog vina, so, biber, kariPriprema: Odvojeno skuvati pirinač i šećerac i ostaviti ih strane. U zagrejanom tiganju stavite puter i iseckani beli luk. Promešati, pa dodajte iseckan praziluk, pečurke i malo belog vina. Kad se pečurke udinstaju, dodati pirinač i šećerac, naliti po potrebi malo vode. Naseckari sušeni paradajz, dodati začine i sve dobro promešati.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: