Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Karolina Gočeva - Srescemo se opet

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Karolina Gočeva - Srescemo se opet
  2. Crvena jabuka - Nek te on ljubi
  3. Željko Joksimović - Nije do mene
  4. Merlin - Smijehom strah pokrijem
  5. Galija - Dodirni me
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Miona Marković - Petak - Mojih 50
  2. 23. januar - 1 - Dodir noći
  3. 23. januar - 2 - Dodir noći
  4. 23. januar - 3 - Dodir noći
  5. Miona Marković - Četvrtak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Žito sa šlagom Žito sa šlagom

  Ukusan desert, koji će voleti cela porodica.

  Domaće pituljice Domaće pituljice

  Domaće pituljice, u zavisnosti od priloga, mogu biti slatki ili slani obrok.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.72 117.54 118.36
  CHF 108.90 109.66 110.43
  USD 105.64 106.39 107.13
 • Povezani članci
 • Radno vreme zanatskih, trgovinskih i ugostiteljskih objekata za praznike

  Sekretarijat za privredu saopštio je radno vreme zanatskih, trgovinskih i ugostiteljskih objekata na teritoriji Beograda za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika. Radno vreme je utvrđeno na osnovu odredaba Odluke o radnom vremenu zanatstva i trgovine na teritoriji grada Beograda i Odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata na teritoriji Beograda.
  27-04-2016 | 13:04 | Autor/Izvor: Naxi media-beograd.rs

  Foto: Bigstockphoto- pressmaster

   

  Privredni subjekti koji obavljaju zanatsku, trgovinsku i ugostiteljsku delatnost na teritoriji Beograda rade prema sledećem rasporedu: 29. aprila (Veliki petak) dežurne nespecijalizovane prodavnice pretežno prehrambene robe (hipermarketi, supermarketi, superete, mini marketi i drugo) moraju da rade najmanje od 9 do 12 sati; 30. aprila (subota) takođe moraju da rade najmanje od 9 do 12 sati, dok 1. maja (Uskrs i Prvi maj, nedelja) mogu da budu zatvorene.

  Drugog i trećeg dana praznika, u ponedeljak i utorak, 2. i 3. maja, dežurne prodavnice moraju da rade najmanje u vremenu od 9 do 12 sati.

  Nespecijalizovani trgovinski formati u kojima se obavlja trgovina na malo pretežno neprehrambenog asortimana i posebni trgovinski formati mogu biti zatvoreni od 29. aprila do 3. maja. Benzinske stanice na državnim putevima I i II reda i opštinskim putevima na teritoriji Beograda rade 24 sata, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od 6 do 20 sati.

  Dežurni prodajni objekti koji u vreme državnih i drugih praznika obavljaju delatnost dužni su da raspored, početak i završetak radnog vremena istaknu na vidnom mestu objekta, najmanje tri dana pre dana državnog i drugog praznika. Svi trgovinski i zanatski objekti u dane vaskršnjih i prvomajskih praznika mogu biti otvoreni i mogu raditi duže od navedenog radnog vremena.

  Ugostiteljski objekti za pružanje usluga ishrane i pića koji se nalaze u stambenim zgradama, 29. i 30. aprila mogu početi s radom najranije od 6 sati, raditi najduže do 1 sat i emitovati muziku ili priređivati muzički program najduže do 24 sata, a ostalim danima praznika od 6 do 24 sata, odnosno emitovati muziku najduže do 23 sata. Ostali ugostiteljski objekti koji se ne nalaze u stambenim zgradama, mogu raditi u okviru maksimalno utvrđenog radnog vremena – od 00 do 24 sata.

 • Pročitajte i...
  Radno vreme zanatskih, trgovinskih i ugostiteljskih objekata za Božić Radno vreme zanatskih, trgovinskih i ugostiteljskih objekata za Božić

  Privredni subjekti koji obavljaju zanatsku, trgovinsku i ugostiteljsku delatnost na teritoriji Beograda, na Božić će raditi po odredbama Odluke o radnom vremenu za vreme praznika, saopšteno je iz Sekretarijata za privredu.

  Radno vreme zanatskih, trgovinskih i ugostiteljskih objekata u Beogradu za praznike Radno vreme zanatskih, trgovinskih i ugostiteljskih objekata u Beogradu za praznike

  Privredni subjekti koji obavljaju zanatsku, trgovinsku i ugostiteljsku delatnost na teritoriji Beograda, za vreme novogodišnjih i božićnih praznika radiće po odredbama Odluke o radnom vremenu za vreme praznika, saopšteno je iz Sekretarijata za privredu.

  Običaji za Uskrs Običaji za Uskrs

  Uskrs je pokretan praznik, praznuje se u prvu nedelju posle punog meseca koja je sam dan prolećne ravnodnevnice ili neposredno posle nje.

  Uskršnji hleb sa jajima Uskršnji hleb sa jajima

  Napravite tradicionalni hleb sa jajima koji se služi za uskršnjom trpezom.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: