 
                    
                
                                
            Piletina u kari sosu
Kari je začin koji daje posebnu aromu, a u kombinaciji sa piletinom daće ručak za pamćenje.
12-10-2015
|15:46
|Autor / Izvor: Naxi media
 
                                                            Sastojci: 
 - 300g pilećeg belog mesa
 - srednji crni luk
 - 2dc pavlaka za kuvanje
 - kari
- začini: vegeta, so, biber    
                                                                                                                                                                            
                                                                                
                                                                                
                                                                                                                                                                                                                                                        
                                                                                
                                                                                
                                                                            
Priprema: Iseći piletinu na sitne komade i uvaljati u vegetu i malo karija. Ostaviti da odstoji. Crni luk izdinstati na malo ulja ili putera, zatim dodati piletinu i ispeći je par minuta dok ne dobije finu boju. Zaliti pavlakom za kuvanje, dodati kari, pobiberiti i po potrebi malo posoliti, sve izmešati dobro, kuvati par minuta i skinuti sa ringle.
 
                 
                 
             
     
                 
             
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                                                
                                         
                    
                 
                    
                 
                     
                 
                 
                     
                                             
                        
                     
                        
                    