-
Poslednjih 5 pesama
- Djordje Balašević - Pa dobro gde si ti
- Marija Serifovic I Matija Cvek - Pola Sunca
- Minea - Rano
- Jelena Tomašević - Radio svira za nas
- Generacija 5 - Dolazim Za 5 Minuta
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoZdrava salata sa sirom i jagodama
Ova salata je savršena kombinacija slatkog i slanog, sa dodatkom hrskavih orašastih plodova za dodatnu teksturu.
Omiljeni kolač: TrilećeZa ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.
-
ZdravljeSezona jagoda: Evo koliko su zapravo zdrave
Jagode su mnogima omiljeno voće, ali je bitno da znate da su ujedno i jedna od najzdravijih namirnica.
Korisni saveti za prevenciju visokog pritiskaVeća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.
-
PutovanjaSedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu
U Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.
Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetiteU Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.
-
PreporučujemoRešite se korova na prirodan način
Proleće je tu, a mnogi su već zauzeti radovima u vrtu. Jedna od najbitnijih stvari koju bi trebalo da uradimo na početku sezone svakako je uništavanje korova.
Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 119.67 120.52 121.36 USD 109.19 109.96 110.73
-
Pasulj sa suvim rebrima
Napravite domaći pasulj.
17-10-2016 | 13:47 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Robyn Mackenzie
Sastojci:
- 300 g pasulja,
- 500 g suvih svinjskih rebara,
- 1 veza zeleni,
- beli biber u zrnu,
- 2 glavice crnog luka,
- 1 kašika brašna,
- 1 kašičica crvene mlevene paprike,
- so.
Priprema: Pasulj potopite na dva sata u mlaku vodu. Suva rebra stavite u hladnu vodu da malo odstoje. Stavite pasulj da se kuva, pa kada voda provri procedite pasulj, nalijte novu vodu i dodajte rebra, sitno seckani luk, očišćenu zelen i ostavite da se krčka dok pasulj ne bude kuvan. Na ulju propržite brašno i mlevenu papriku, sipajte u pasulj i dobro izmešajte. Posolite i pobiberite po ukusu i ukrasite sitno seckanim peršunom i celerom. -
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: