Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Tap 011 - Sto dana u mesecu

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Tap 011 - Sto dana u mesecu
    2. Boris Novković - Tamara
    3. Moby Dick - Ulica i broj
    4. Massimo - Jugo
    5. Elektricni Orgazam - Bejbe, ti nisi tu
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Boris Režak - Sreda - Mojih 50
    2. 1. jul - 1 - Dodir noći
    3. 1. jul - 2 - Dodir noći
    4. 1. jul - 3 - Dodir noći
    5. Boris Režak - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Fantastični lešnik mafini! Fantastični lešnik mafini!

    Ljubiteljima mafina posebno će se dopasti fantastična kombinacija lešnika i čokalade. Ako imate dovoljno vremena probajte da pripremite ovaj slatkiš već danas.

    Engleska pita sa jabukama Engleska pita sa jabukama

    Naša domaća pita sa jabukama je savršen desert, ali ako volite da eksperimentišete probajte i englesku, starinsku verziju.

  • Zdravlje
    Tajna kvalitetnog sna možda se jednostavno krije u konzumaciji voća i povrća! Tajna kvalitetnog sna možda se jednostavno krije u konzumaciji voća i povrća!

    Kvalitetan san je ključan za zdravlje, a najnovija istraživanja pokazuju da bi jedan od najlakših načina da spavamo bolje mogao da se krije u tanjiru prepunom voća i povrća.

    Evo šta se dešava u telu tokom šest sati nakon prve jutarnje kafe Evo šta se dešava u telu tokom šest sati nakon prve jutarnje kafe

    Mozak je izuzetno složen sistem, koji se neprestano prilagođava. Što češće konzumirate kafu, u mozgu se stvara veći broj adenozinskih receptora, zbog čega vam s vremenom može biti potrebno više kofeina da biste ostali budni nego kada ste prvi put počeli da je pijete u mlađim danima.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Jedan od najpopularnijih evropskih gradova za vikend putovanja uvodi zabranu alkohola Jedan od najpopularnijih evropskih gradova za vikend putovanja uvodi zabranu alkohola

    Od srede, 25. juna, Porto je počeo sa primenom zabrane prodaje alkohola za konzumaciju na javnim mestima u večernjim satima – evo šta to znači za noćni život u ovom portugalskom gradu.

    Da li je ovo najbolji grad za stanovanje u 2025. godini? Da li je ovo najbolji grad za stanovanje u 2025. godini?

    Beč je ponovo dospeo u žižu međunarodne pažnje zahvaljujući izuzetnom kvalitetu života – ali ovog puta sa posebnim naglaskom na stanovanje. Prema najnovijem izdanju prestižnog magazina Monocle, austrijska prestonica proglašena je najboljim gradom na svetu za stanovanje u 2025. godini.

  • Preporučujemo
    Uštedite vreme: Pametni trikovi za uredan dom bez celodnevnog sređivanja Uštedite vreme: Pametni trikovi za uredan dom bez celodnevnog sređivanja

    Da bi dom bio uredan, nije neophodno da svakog dana provedete sate u čišćenju. Dovoljno je da svako jutro odradite nekoliko jednostavnih koraka, i već time možete izbeći da vas po povratku s posla dočeka nered koji vam oduzima energiju.

    Koliko je dovoljno? Proverite da li koristite previše deterdženta prilikom pranja u veš mašini Koliko je dovoljno? Proverite da li koristite previše deterdženta prilikom pranja u veš mašini

    Ako vam se dešava da odeća nakon pranja u veš mašini deluje grubo, kruto ili neprijatno na dodir – iako je naizgled čista i mirišljava – možda niste ni svesni da koristite previše deterdženta. Prekomerna količina praška ili tečnog sredstva ne znači nužno bolje pranje, a često može imati suprotan efekat: vlakna postaju tvrđa, koža iritirana, a mašina se dodatno opterećuje. Vreme je da proverite – možda je manje zapravo više kada je deterdžent u pitanju.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.34 117.16 117.98
    CHF 124.58 125.46 126.33
    USD 98.62 99.32 100.01
  • Povezani članci
  • Održana Moja Kravica Food Talk 2018

    U prepunoj sali hotela Sheraton Novi Sad, uz priče o hrani i vinu, degustacije i veliki broj gastronomskih stručnjaka i javnih ličnosti, protekao je šesti "Moja Kravica Food Talk 2018", održan 8. juna u organizaciji kompanije Color Media Communications.




    11-06-2018 | 12:58 | Autor/Izvor: Naxi media- Color Media Communications PR

    Foto: Color Media Communications PR

     

    "Moja Kravica Food Talk 2018" otvorio je Ivan Đoković, Potpredsednik Pokrajinske Vlade i Pokrajinski sekretar za privredu i turizam istakao je da je sekretarijat prepoznao važnost gastronomije i gastronomskog turizma i da će on biti ključna strateška oblast zajedno sa turizmom.

    "Osnova turizma u Vojvodini upravo je gastronomija, koja zajedno sa vinom i kulturno-istorijskim objektima treba da doprinese daljem razvoju Vojvodine u turističkom smislu, i reputaciji koju treba da imamo na turističkom tržištu sveta. Događaji kao što je ovaj dobra su prilika da se razmene iskustva i mišljenja kako bismo doprineli oblikovanju turizma Vojvodine kao jednog brenda koji može postati konkurentan u narednim godinama", istakao je sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković.

    Šefica Pregovaračkog tima Srbije sa EU Tanja Miščević naglasila je da kao država moramo biti sasvim svesni šta to tradicionalno imamo, koji su proizvodi kojima možemo da se nametnemo u Evropi, i kako ćemo garantovati količine izvoza, ali i kvalitet proizvoda koje imamo u Srbiji.

    “Ove današnje razgovore o hrani i njenom kvalitetu bih podržala i stavila u kontekst kako sve te razgovore staviti u proces pregovora, konkretno kada govorimo o tome da će nam zabraniti da pečemo rakiju, da nam neće dati da proizvodimo, to su predrasude", kazala je Miščević.

    Ambasadorka Izraela u Srbiji Alona Fišer Kam naglasila je i da u Izraelu ima različitih kuhinja i uticaja i iz Evrope, ali i sa drugih kontitenata. Napomenula je da je veliki uticaj mediteranske hrane kao i da u Izraelu ima hrane i kuhinja sa Balkana, iz Evrope, Amerike, Jermenije, Irana i iz još mnogo država i sa drugih kontinenata. Kada je u pitanju balkanska kuhinja, istakla je da se u Izraelu jede burek i baklava i da takođe ima hrane koja je poreklom iz Turske. Kao jedan veliki uticaj na izraelsku kuhinju navela je mediteransku kuhinju.

    Član Gradskog veća za privredu i turizam Grada Novog Sada, Milorad Radojević, napomenuo je da prednost što se tiče Vojvodine i Novog Sada, kada je u pitanju gastronomija, treba da bude kvalitet hrane.

    "Što više treba raditi na promociji i marketingu, kvalitetu proizvoda, i edukaciji kako proizvođača, tako i potrošača. Ova konferencija je dobra prilika da čujemo neke novine, i da iskustva koja danas steknemo uspešno primenimo u praksi. Grad Novi Sad nastavlja da podržava lokalne proizvođače, organske, i one sa zaštićenim geografskim poreklom, jer smatramo da možemo da ponudimo kvalitet, i to je ono sa čim treba da nastupamo na tržištu", rekao je Radojević.

    Konferenciju je otvorio panel "Hello, Big Apple – Serbia is back!" na kojem su učestvovali proizvođači koji će predstavljati Srbiju nakon osam godina na "Fancy Food Show" u Njujorku - "Vrtlari doo", "HappyHoney", "Suncokret", “Stanišić Bio”, "House Of Food" i "Moje gnezdo". U holu hotela, tokom konferencije, svi prisutni su imali priliku da degustiraju proizvode ovih proizvođača, kao i proizvođača članica Klastera "Vojvođanski dućan" čiji je rad i misiju predstavio predsednik upravnog odbora klastera, Mirko Veselinović.

    Na ovogodišnjoj konferenciji, po prvi put su dodeljenje "Food Talk Awards" najboljim kompanija u različitim kategorijama, a dobitnici su: Kategorija MLEKO I MLEČNI PRIZVODI - Kompanija IMLEK, Kategorija ZAMRZNUTI PREHRAMBENI PROIZVODI - Kompanija FRIKOM, Kategorija KONDITORSKI PROIZVODI - Koncern BAMBI, Kategorija TESTENINE - Kompanija DANUBIUS, Kategorija KUHINJSKI APARATI - Kompanija GORENJE, Kategorija VODA - AQUA VIVA, Kategorija MESNI PROIZVODI - Kompanija NEOPLANTA, Kategorija ORGANSKI PROIZVOD - Firma SUNCOKRET, Kategorija PRERAĐENO VOĆE I POVRĆE - Firma VRTLARI, Kategorija LEDENI ČAJ - Kompanija Coca Cola

    Gost konferencije bio je i svetska kulinarska zvezda i višestruko nagrađivani kuvar Ajk Zimer koji je održao prezentaciju pod nazivom "The Soul of a Chef". U nastavku programa razgovaralo se o tome kako se promoviše hrana, novom gastro bontonu, tajnama HORECA biznisa, novinari su se takmičili u PRESS Food Quizu.

    Tamara Ognjević, Artis Centar, govorila je o tome šta su jeli Nemanjići i srednjovekovnoj gastronomiji, mitovima, a tokom njene prezentacije publika je uživala u vinu "Car Dušan" vinarije Vizba Valadovo iz Makedonije.

    "Moja Kravica Food Talk 2018" tradicionalno je završen vinskim panelom tokom kojeg su učesnici i publika degustirali vina vinarija čiji su predstavnici učestvovali u panelu.

    Na konferenciji su učestvovali: Goran Milić, Ekrem Dupanović, Olivera Balašević, Maja Petrović Vitki gurman, Aleksandar Đuričić, Dušica Spasić, RTS, Vesna Laćarak, dnevni list "Danas", Marija Jovanović, NAXI Radio, Marina Jablanov, "Dnevnik", Stevan Kostreš, Vinarija "Kovačević", Milan Simić, Vinarija "Tikveš", Goran Kvrgić, McCMcCulloch Wines, Ljubica Radan, Msc agronomije i enolog, predsednica Vinske Akademije Srbije, Svetlana Kostić, Marketing & Communicatios Manager, MK Resort, Goran Kovačević, Hotel "Square Nine", Jovan Njegovan, Restoran "Sokače", Novi Sad, Kopaonik, Veljko Antonić , Hotel "Crown Plaza", Beograd, Jasmina Vekić - Restorani "Šaran" i "Kovač", Beograd, Milica Petković, Restoran "Tri Šešira", Beograd , Igor Belošević, restoran "Avala", Beograd i mnogi drugi.

    I ove godine domaći mlečni brend bio je Moja Kravica, koji predstavlja simbol kompanije Imlek, a proizvodi ovog brenda simbol su zdravlja, prirode i tradicije, zbog čega su kod potrošača stekli poverenje koje nema cenu. Široki asortiman proizvoda pod brendom Moja Kravica obuhvata mleko, čokoladno mleko, jogurt, kiselo mleko, kiselu pavlaku, krem sir, milkšejkove, maslac i proizvode Moja Kravica Kuhinjica. Svakako, najpoznatiji proizvod predstavlja Moja Kravica mleko bogatog ukusa, sa posebno odabranih najkvalitetnijih domaćih farmi, u kome su sačuvani svi prirodni hranljivi sastojci mleka, idealni za zdravu ishranu cele porodice.

    Konferenciju su podržali: Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Grad Novi Sad - Gradska uprava za privredu i turizam, Kompanija Imlek i brend "Moja Kravica", hotel Sheraton Novi Sad, Vinarija Kovačević, Klaster "Vojvođanski dućan", Vinarija Vizba Valadovo iz Makedonije, Udruženje Bač u srcu Bačke.

  • Pročitajte i...
    DIGITAL 2022: Novi medijski sadržaji, nove advertazing kampanje su neophodni za nove generacije Održan drugi dan regionalne konferencije Digital 2022

    Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima Digital 2022 je otvorena juče u punoj sali Metropol Palace hotela a danas je nastavljena. Konferencija sa tradicijom od 2014. godine na jednom mestu okuplja tržišne lidere, poznavaoce telekomunikacija i predstavnike svih vrsta medija kao i sve čelne ljude industrija koje pokreću privredu u Srbiji.

    DIGITAL 2022: Nove generacije traže još naprednije digitalne tehnologije DIGITAL 2022: Nove generacije traže još naprednije digitalne tehnologije

    Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima Digital 2022 je otvorena 15. septembra 2022. u punoj sali Metropol Palace hotela. Konferencija sa tradicijom od 2014. godine na jednom mestu je opet okupila tržišne lidere, poznavaoce telekomunikacija i predstavnike svih vrsta medija kao i sve čelne ljude industrija koje pokreću privredu u Srbiji.

    Maja Rakovic među govornicima na Digital-u 2021. Maja Rakovic među govornicima na Digital-u 2021.

    Color Media Communications osmu godinu zaredom organizovala je Regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima - DIGITAL 2021. Ovogodišnji Digital se realizovao u dva formata, online koji je prezentovan u četvrtak 16. septembra i petak 17. septembra, uživo u hotelu Metropol u Beogradu. Maja Rakovic, vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija bila je jedna od učesnica panela.

    Digital 2021: Održana regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima Digital 2021: Održana regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima

    Color Media Communications osmu godinu zaredom organizovala je Regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima - DIGITAL 2021. Ovogodišnji Digital se realizovao u dva formata, online koji je prezentovan u četvrtak 16. septembra i petak 17. septembra, uživo u hotelu Metropol u Beogradu.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: