Slušate: Muzički mix

Pesma: EKV - Par godina za nas

Muzički mix
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. EKV - Par godina za nas
    2. Magazin - Ginem
    3. Željko Joksimović - Menjaj Pesmu
    4. Tap 011 - Reka
    5. Generacija 5 - Ti samo budi dovoljno daleko
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 15. septembar - 1 - Dodir noći
    2. 15. septembar - 2 - Dodir noći
    3. 15. septembar - 3 - Dodir noći
    4. Aleksandar Dunić - Ponedeljak - Mojih 50
    5. 12. septembar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Keks od grčkog jogurta Keks od grčkog jogurta

    Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...

    Fenomenalna čokoladna torta Fenomenalna čokoladna torta

    Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...

  • Zdravlje
    Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život! Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život!

    Stručnjak za dugovečnost Dan Buetner već 20 godina proučava šest svetskih Plavih zona, uključujući oblasti u Grčkoj, Kostariki i Japanu, gde stanovnici imaju čak deset puta veću verovatnoću da dožive stotu godinu nego prosečan Amerikanac.

    Zašto se javlja noćno znojenje i kada bi trebalo da se obratimo lekaru? Zašto se javlja noćno znojenje i kada bi trebalo da se obratimo lekaru?

    Ako se povremeno budite obliveni znojem to nije razlog za brigu, posebno ako se to dešava nakon ružnog sna ili tokom vrele noći. Ali, ako vam se to dešava redovno, moglo bi biti znak da nešto nije u redu.

  • Putovanja
    Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu

    U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?

    Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad

    Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.

  • Preporučujemo
    Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati! Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!

    Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.

    Vodič kroz brzinsko čišćenje: Ključne stvari koje treba da očistite pre dolaska gostiju Vodič kroz brzinsko čišćenje: Ključne stvari koje treba da očistite pre dolaska gostiju

    Neočekivana poseta? Nema panike, ne morate da čistite ceo stan da bi sve izgledalo uredno. Dovoljno je da obratite pažnju na nekoliko ključnih mesta koja gosti prvo primete. Evo šta bi trebalo brzinski očistiti pre posete...

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.35 117.17 118.00
    CHF 124.43 125.31 126.18
    USD 98.79 99.49 100.18
  • Povezani članci
  • Neodoljivi ekleri

    Ekleri su francuski desert, ali u njima uživa cela planeta! Proverite zbog čega.




    25-09-2018 | 10:00 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock-beats

     

    Sastojci:

    - 400 ml vode
    - 100 ml ulja
    - 300gr brašna
    - prašak za pecivo
    - 5 jaja
    - 5 žumanaca
    - 10 kašika šećera
    - 8 kašika brašna
    - 1 l mleka
    - 80 gr margarina
    - 2 vanil šećera
    - 150 gr čokolade
    - 100 gr bele čokolade
    - listići pečenog badema

    Priprema: Vodu i ulje sipati u šerpu i staviti da provri. Kada provri, skinuti sa šporeta i dodati brašno pomešano sa praškom za pecivo. Sjediniti dobijenu smesu i ohladiti. U smesu dodati jedno po jedno jaje i mutiti mikserom. Dobijenu smesu sipati u špric, istiskavati 7-8cm na pleh. Peći 180 stepeni 25 minuta u rerni. Od 1 l mleka odvojiti 2 dl, a ostatak ostaviti da provri. Umutiti šumanca sa šećerom, dodati brašno i dobro sjediniti sa 2 dl mleka. Kada mleko provri sipati razmućena žumanca i kuvati neprestano mešajući oko 15 minuta. Ostaviti da se ohladi, pa dodati umućen margarin sa vanil šećerom. Ohlađene eklere raseći na pola i punite filom uz pomoć sprica za torte, i svaki preklopiti. Otopite čokolade, belu i crnu sa uljem i prelijtt svaki i posuti listićima badema.

  • Pročitajte i...
    Fenomenalna čokoladna torta Fenomenalna čokoladna torta

    Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...

    Torta od čokolade i lešnika Torta od čokolade i lešnika

    Postoji nešto posebno u spoju lešnika i čokolade—topao, bogat ukus koji nikad ne dosadi. Ta kombinacija je klasična, a opet svaki put iznova oduševi, naročito kada se nađe u obliku sočne torte.

    torta Savršena čokoladna torta

    Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli savršeno kremastu, čokoladnu tortu koja se jednostavno topi u ustima. Ovakvoj jednoj poslastici nije neophodan poseban opis, dovoljno je samo da se uputite u kuhinju, pratite recept i konačno uživate u ovoj čokoladnoj rapsodiji...

    Kokos kuglice sa malinama Kokos kuglice sa malinama

    Recept je toliko jednostavan, pa ove kuglice uvek možete pripremati sa decom i prijateljima...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: