Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Valentino - Ne mogu

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Valentino - Ne mogu
    2. Knez - Mia bella signorina
    3. Aleksandra Radović - Još danas
    4. Osvajači - Mozda nebo zna
    5. Hari Mata Hari - Stara Ljubavi
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jurica Pađen - Sreda - Mojih 50
    2. 23. april - 1 - Dodir noći
    3. 23. april - 2 - Dodir noći
    4. 23. april - 3 - Dodir noći
    5. Jurica Pađen - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Recept za starinski slatki kupus Recept za starinski slatki kupus

    Kada stignu hladniji dani svi volimo da pojedemo nešto "na kašiku". Baš zato vam danas donosimo jednostavan recept za slatki kupus sa junetinom, jelo koje mnoge od nas vraća u detinjstvo...

    Najukusnije lovačke šnicle Najukusnije lovačke šnicle

    Mnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.

  • Zdravlje
    Ambliopija ili Ambliopija ili "Lenje oko": Simptomi i na koja stanja sve može da ukaže?

    Lenje oko ili ambliopija je veoma čest problem sa vidom koji utiče na oči. Međutim, to takođe može biti znak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su dijabetes, Parkinsonova bolest i srčana oboljenja.

    Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska

    Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada

    Ovaj grad, nekadašnja prestonica Poljske, danas je epicentar kulture, obrazovanja i turizma u regionu.

    Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu

    U Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.

  • Preporučujemo
    Ako želite da vam odeća dugo miriše nakon pranja zapamtite ove savete Ako želite da vam odeća dugo miriše nakon pranja zapamtite ove savete

    Postoje zanimljivi i vrlo jednostavni trikovi uz pomoć kojih možete da sačuvate svežinu i miris odeće.

    Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta

    Možda su nas ove godine vremenske prilike iznenadile, pa su mnogi od nas bili primorani da uključe klimu i ranije. Iskoristite hladnije dane za njeno čišćenje, i imajte na umu da to možete da uradite i sami.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.34 117.16 117.98
    CHF 119.14 119.98 120.82
    USD 108.68 109.45 110.21
  • Povezani članci
  • Neodoljivi ekleri

    Ekleri su francuski desert, ali u njima uživa cela planeta! Proverite zbog čega.




    25-09-2018 | 10:00 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock-beats

     

    Sastojci:

    - 400 ml vode
    - 100 ml ulja
    - 300gr brašna
    - prašak za pecivo
    - 5 jaja
    - 5 žumanaca
    - 10 kašika šećera
    - 8 kašika brašna
    - 1 l mleka
    - 80 gr margarina
    - 2 vanil šećera
    - 150 gr čokolade
    - 100 gr bele čokolade
    - listići pečenog badema

    Priprema: Vodu i ulje sipati u šerpu i staviti da provri. Kada provri, skinuti sa šporeta i dodati brašno pomešano sa praškom za pecivo. Sjediniti dobijenu smesu i ohladiti. U smesu dodati jedno po jedno jaje i mutiti mikserom. Dobijenu smesu sipati u špric, istiskavati 7-8cm na pleh. Peći 180 stepeni 25 minuta u rerni. Od 1 l mleka odvojiti 2 dl, a ostatak ostaviti da provri. Umutiti šumanca sa šećerom, dodati brašno i dobro sjediniti sa 2 dl mleka. Kada mleko provri sipati razmućena žumanca i kuvati neprestano mešajući oko 15 minuta. Ostaviti da se ohladi, pa dodati umućen margarin sa vanil šećerom. Ohlađene eklere raseći na pola i punite filom uz pomoć sprica za torte, i svaki preklopiti. Otopite čokolade, belu i crnu sa uljem i prelijtt svaki i posuti listićima badema.

  • Pročitajte i...
    Trileće Omiljeni kolač: Trileće

    Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.

    Čokolada Recept za domaće proteinske čokoladice

    Proteinske čokoladice predstavljaju savršenu užinu, a posebno se savetuju osobama koje su fizičke aktivne. Nutritivno su bogate, lako će vas zasititi i dati vam energiju. Kako su kupovne čokoladice prilično skupe, možete ih napraviti u kućnoj varijanti. Evo jednog jednostavnog recepta...

    Sladoled Domaći sladoled od jagode i avokada

    Uopšte nije teško napraviti domaći sladoled, a prednosti ovakvog deserta su višestruke. Dobićete savršen slatkiš za vašu porodicu, bez veštačkih aroma, prirodnog ukusa koji će vas kupiti za sva vremena...

    Tart Tart sa čokoladom i malinama

    Sočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: