-
Poslednjih 5 pesama
- Zdravko Čolić - Svadbarskim sokakom
- Crvena jabuka - Tugo, Nesreco
- Gibonni - Tajna vještina
- Oliver Mandić - Dodje mi da vrisnem tvoje ime
- Sergej Ćetković - Zar Je Kraj
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoŠarena pita od povrća i jaja
Donosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
-
ZdravljeSaveti za dobar san: Izbegavajte uspavljivanje pored televizora
Stručnjak za spavanje Trevor Cooke upozorava da veštačko svetlo sa TV ekrana može da poremeti prirodni ciklus spavanja i buđenja vašeg tela.
Poboljšajte funkciju štitne žlezde dodavanjem 5 esencijalnih nutrijenata vašoj ishraniPrema rečima nutricionistkinje Lovneet Batre, „Uravnotežena ishrana je važna za održavanje zdravih funkcija štitne žlezde“.
-
PutovanjaKoje zemlje su za mlade ljude najsrećnije? Srbija je zauzela visoko mesto
Nedavno je objavljena lista najsrećnijih zemalja sveta za 2024. godinu. Interesantno je to što ova lista izgleda veoma zanimljivo jer obauhvata isključivo impresije mladih ljudi starosti do 30 godina...
Lista "najspokojnijih destinacija" koje možete da posetiteBritanska osiguravajuća kuća MoneySuperMarket formirala je listu najmirnijih gradova na svetu tako što je kreirala "indeks mira" za otkrivanje destinacija sa najviše i najmanje opuštajućih mesta.
-
PreporučujemoBlistavo i čisto stakleno posuđe uz pomoć jednog trika
Održavanje staklenog posuđa bez mrlja od sušenja može da bude izazov, ali postoji jednostavan trik koji će osigurati besprekoran sjaj.
Pirinač u kupatilu: Neobičan trik za višestruku koristVećina ljudi drži pirinač u kuhinji, ali da li ste znali da ga držanje u kupatilu može biti iznenađujuće korisno?
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 118.72 119.56 120.39 USD 107.50 108.26 109.02
-
Napravite ukusni punjeni plavi patlidžan.
Punjeni plavi patlidžan
20-07-2017 | 14:47 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto/Olgany
Sastojci:
- 4 manja plava patlidžana
- 200 gr mlevenog mesa
- 1 crvena paprika
- 4 manja paradajza
- 1 glavica crnog luka
- 4 čena belog luka
- 1 šolja skuvanog pirinča
- biber, soPriprema: Iseći plavi patlidžan na polovine po dužini i izdubiti sredinu. Iseckati i ispržiti sredinu na ulju da porumeni. Ispržiti meso, naseckani crni i beli luk i pirinač. Začiniti po ukusu solju i biberom. Napuniti patlidžan tako što se na dno sipa masa sa mesom, a preko njega propržena sredina. Iseći paradajz na kriške i položiti po vrhu. Peći u rerni oko 15 minuta, a pre služenja ukrasiti svežim bosiljkom i krem sirom.
-
Pročitajte i...Šarena pita od povrća i jaja
Donosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
Humus sa avokadomLagan i ukusan, ovaj prilog možete da poslužite uz običan čips, ali i uz vrhunsku ribu i biftek.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: