Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Frajle I Vanna - Ako Je Vrijedilo Ista

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Frajle I Vanna - Ako Je Vrijedilo Ista
    2. Toše Proeski - Ubijas me usnama
    3. Oliver Mandić - Pomagajte drugovi
    4. Delca i Sklekovi - Hajde lagano
    5. Zdravko Čolić - Pisaću joj pisma duga
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 14. novembar - 1 - Dodir noći
    2. 14. novembar - 2 - Dodir noći
    3. 14. novembar - 3 - Dodir noći
    4. Sanja Doležal - Četvrtak - Mojih 50
    5. 13. novembar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Karađorđeva šnicla Karađorđeva šnicla

    Ručak za prave gurmane.

    Čokoladni trouglići Čokoladni trouglići

    Recept koji će oduševiti sve ljubitelje čokoladnih poslastica.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.66 117.48 118.31
    CHF 106.96 107.71 108.47
    USD 105.83 106.58 107.33
  • Povezani članci
  • Mali Princ: Bajka za odrasle

    Ukoliko želite da probudite vašu, možda usnulu dečiju stranu ličnosti, poslastičarnica Mali princ je pravo mesto - bajke i omiljeni slatkiši nepogrešiv su recept za evociranje uspomena i uživanje.




    25-11-2015 | 12:35 | Autor/Izvor: Naxi media/Mali princ promo

    Foto: Mali princ promo

     

    - Bila jednom jedna poslastičarnica, sa najfinijom čokoladom i pažljivo biranim sastojcima, stvarala je prava čuda...Ukusi naših slatkiša širili su osmehe i zadovoljstvo kroz sve generacije. - ovo je uvod bajke Mali Princ, zaopravo poslastičarnice u kojoj bajka postaje stvarnost.


    Već 28 godina "Mali princ" nudi sjajnu uslugu i poslastice čijeg se ukusa rado sećamo - prvi rođendan, svadba ili neka druga prilika. 


    (Foto: Poslastičarnica Mali Princ promo)


    U toplom ambijentu, gosti mogu uživati u raznolikoj ponudi:

    Kolači

    Mali Princ je mesto za ćaskanje i druženje uz veliki izbor klasičnih, domaćih, bečkih, italijanskih, turskih, voćnih, čokoladnih, posnih, makrobiotičkih, dijabetičarskih i vegeterijanskih kolača. Poslatice bez glutena rade se po porudžbini.

    Slani doručak i ručak

    Svakodnevni posetioci dobro su upoznati sa vrsnim slanim menijem čije su obeležje sveže pripremljeno domaće pecivo - sendviči i kifle sa kvalitetnim suvim mesom ili vegetarijanskim nadevima. Osim peciva, u ponudi je 100% organski doručak - granola sa brusnicom, suvo grožđe, lešnik. kokosom, čokoladom... Iskombinujte sa voćem, organskim mlekom ili organskim jogurtom... Lagani ručak u našj ponudi čine slani kiševi i tartovi u različitim kombinacijama mesa, povrća, sireva. Služe se topli uz dodatak sveže salate. Idealna kombinacija za predah i okrepljenje u toku napornog radnog dana!

    Napitci

    Nudimo veliki izbor kafa, čajeva, osvežavajućih napitaka, bezalkoholnih koktela, šejkova i domaćih i stranih likera.


    (Foto: Poslastičarnica Mali Princ promo)

    Torte

    Već 28 godina u Beogradu iz umetničke radionice"Mali Princ" izlaze torte pravljene po tradicionalnim receptima, ali obogaćene svim onim novim rafiniranim ukusima koje donose moderna vremena.

    Slatki praznični pokloni i slave

    Poslastičarnica Mali Princ ovih dana u pravom je prazničnom ruhu. Vešte ruke majstora poslastičarstva spremile su puno prazničnih slatkiša i poklona. Keksi, vafli, lizalice, marcipan, bombonjere, puslice, macarons - sve je savršeno upakovano i spremno za poklanjanje u prazničnim danima! Slavski kolač se takođe nalazi u bogatoj ponudi ove poslastičarnice, ali i ostale poslastice za vaše goste.

  • Pročitajte i...
    Čokoladni trouglići Čokoladni trouglići

    Recept koji će oduševiti sve ljubitelje čokoladnih poslastica.

    Ana Stanic koncert Nezaboravna pop simfonija Ane Stanić u Beogradu

    Ana Stanić je sinoć održala koncert za pamćenje sa simfonijskim orkestrom Stanislav Binički u Centru za kulturu Vlada Divljan.

    Sutlijaš sa karamel prelivom Sutlijaš sa karamel prelivom

    Brzi desert koji se lako priprema.

    Nedeljni branč u Hilton-u Nedeljni branč u Hilton-u

    Branč kao vrsta obroka nastao je u Engleskoj krajem 19. veka i činio je uživanje u hrani u vremenu između doručka i ručka uz obaveznu konzumaciju nekog finog alkoholnog pića, a hotel Hilton pripremio je posebnu nedeljnu ponudu za goste.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: