Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Aleksandra Radović - Proslo Me Je

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Aleksandra Radović - Proslo Me Je
    2. Toše Proeski - Ledena
    3. Riblja čorba - Ja je gledam kako spava
    4. Marija - Pozuri, Pozuri
    5. Piloti - Neverna si
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Aleksandar Dunić - Utorak - Mojih 50
    2. 15. septembar - 1 - Dodir noći
    3. 15. septembar - 2 - Dodir noći
    4. 15. septembar - 3 - Dodir noći
    5. Aleksandar Dunić - Ponedeljak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Teleći gulaš sa paprikom Teleći gulaš sa paprikom

    Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...

    Keks od grčkog jogurta Keks od grčkog jogurta

    Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...

  • Zdravlje
    Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava? Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?

    Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...

    Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život! Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život!

    Stručnjak za dugovečnost Dan Buetner već 20 godina proučava šest svetskih Plavih zona, uključujući oblasti u Grčkoj, Kostariki i Japanu, gde stanovnici imaju čak deset puta veću verovatnoću da dožive stotu godinu nego prosečan Amerikanac.

  • Putovanja
    Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu

    U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?

    Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad

    Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.

  • Preporučujemo
    Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću! Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!

    Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...

    Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati! Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!

    Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.36 117.18 118.00
    CHF 124.67 125.55 126.43
    USD 98.15 98.84 99.53
  • Povezani članci
  • Krofne s čokoladnom glazurom

    Napravite ukusne krofne s galzurom, koja im daje neodoljiv izgled i još lepši ukus.




    08-08-2016 | 15:12 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto/Antonio Gravante

     


    Sastojci:

    Za testo:
    - jedna i po šolja brašna
    - pola šolje šećera u prahu
    - jedna i po kašičica praška za pecivo
    - pola kašičice soli
    - 125 g putera
    - 1 jaje
    - tri četvrtine čaše mleka

    Za glazuru:
    - 100 g tamne čokolade, izlomljene
    - 5 g glukoze
    - 100 ml slatke pavlake
    - 15 g šećera

    Priprema: U velikoj činiji izmešajte brašno, šećer u prahu, prašak za pecivo i so. Dodajte puter, jaje i mleko i umutite dok masa ne postane gusta i kremasta. Zatim napravite kuglice od smese i probušite sredinu, praveći im taj poznati oblik. Zagrejte ulje u tiganju. Pažljivo ih stavljajte u tiganj, jednu po jednu. Pecite 2 minuta ili dok mini krofnice ne budu zlatno-braon boje. Pažljivo uklonite vrele krofne iz tiganja i ostavite da se hlade. U međuvremenu počnite sa pripremom glazure. Priprema glazure: Zagrejte slatku pavlaku, šećer i glukozu. Sklonite sa ringle, dodajte čokoladu i mešajte dok se ne istopi. Možete dodati dekorativne mrvice kako bi izgled bio još atraktivniji.

     

  • Pročitajte i...
    Fenomenalna čokoladna torta Fenomenalna čokoladna torta

    Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...

    Torta od čokolade i lešnika Torta od čokolade i lešnika

    Postoji nešto posebno u spoju lešnika i čokolade—topao, bogat ukus koji nikad ne dosadi. Ta kombinacija je klasična, a opet svaki put iznova oduševi, naročito kada se nađe u obliku sočne torte.

    torta Savršena čokoladna torta

    Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli savršeno kremastu, čokoladnu tortu koja se jednostavno topi u ustima. Ovakvoj jednoj poslastici nije neophodan poseban opis, dovoljno je samo da se uputite u kuhinju, pratite recept i konačno uživate u ovoj čokoladnoj rapsodiji...

    Kokos kuglice sa malinama Kokos kuglice sa malinama

    Recept je toliko jednostavan, pa ove kuglice uvek možete pripremati sa decom i prijateljima...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: