Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Sergej Ćetković - Dva minuta

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Sergej Ćetković - Dva minuta
    2. Kaliopi - Kofer ljubavi
    3. Nevena Božović - Sanjam
    4. Željko Vasić - Voli Me Il Ne Voli Me
    5. Oliver Mandić - Pitaju me pitaju
  • Beograd Uzivo
  • Delta city
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Aleksandra Kovač - Sreda - Mojih 50
    2. 18. februar - 1 - Dodir noći
    3. 18. februar - 2 - Dodir noći
    4. 18. februar - 3 - Dodir noći
    5. Aleksandra Kovač - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Juneći gulaš Juneći gulaš

    Ovo jelo poreklom je iz Mađarske, ali se jednako odomaćilo i u srpskoj kuhinji.

    Slatka testenina Slatka testenina

    Desert koji je lako priprema, a koji će vas osvojiti na prvi zalogaj.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.73 117.56 118.38
    CHF 109.90 110.67 111.45
    USD 108.10 108.86 109.62
  • Povezani članci
  • Krem čorba od pečuraka

    Čorba će okrepiti vaše telo i pospešiti varenje. Uživajte u neodoljivom ukusu ove krem čorbe od pečuraka!




    22-09-2015 | 11:49 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-FomaA


    Sastojci:
     - 1 kg pečuraka
     - 1 glavica crnog luka
     - malo ulja
     - 2 kašike brašna
     - 1 kisela pavlaka
     - so, vegeta, biber i peršun

    Priprema: Crni luk iseckajte na kockice. Šampinjone operite, ocistite pa ih sitnije isecite na listiće. U šerpu u kojoj će se kuvati čorba stavite malo ulja, zagrejte, pa dodajte luk da se proprži. Luk pržite dok ne postane staklast. Zatim dodajte šampinjone, promešajte, dodajte vegetu, posolite i pobiberite. Pustite šampinjone da se prže 2-3 minuta,  pa zalijte sve sa 2 l vode. Voda kojom zalivate trebalo bi da bude vruća ili bar mlaka, nikako hladna. Ostavite na jakoj vatri dok voda ne proključa. Zatim smanjite vatru, poklopite i ostavite da se kuva. Razmutite 2 kašike brašna u malo mlake vode tako da potpuno bude bez grudvica i u to dodajte 2 kašike kisele pavlake. Posle 20-30 minuta kuvanja, pojačajte vatru tako da čorba ključa, pa u tankom mlazu sipajte polako razmućeno brašno i pavlaku u čorbu uz neprekidno mešanje. Ostavite na vatri još 5-10 minuta uz mešanje, pa kada je čorba gotova, sklonite sa vatre. Čorba od šampinjona služi se u tanjirima posuta sitno iseckanim peršunom.

  • Pročitajte i...
    Tuna salata Tuna salata

    Ukusna salata, čija vam priprema neće douzeti mnogo vremena.

    Pohovane tikvice sa sirom Pohovane tikvice sa sirom

    Tikvice u kombinaciji sa sirom daće ukusan obrok koji možete pojačati salatom po želji.

    Posna salata od povrća Posna salata od povrća

    Ukusna posna salata, idealna za praznični post.

    Pizza rolat Pizza rolat

    Ukusan rolat koji će voleti cela porodica.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: