-
Poslednjih 5 pesama
- Tajči - Hajde Da Ludujemo Ove Noci
- Željko Joksimović - Nije do mene
- Goca Tržan - Zagrli
- Prljavo Kazalište - Ma kog me Boga za tebe pitaju
- Frajle - Menjam Dane
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Teleći gulaš sa paprikom
Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
-
Zdravlje
Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?
Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...
Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život!
Stručnjak za dugovečnost Dan Buetner već 20 godina proučava šest svetskih Plavih zona, uključujući oblasti u Grčkoj, Kostariki i Japanu, gde stanovnici imaju čak deset puta veću verovatnoću da dožive stotu godinu nego prosečan Amerikanac.
-
Putovanja
Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu
U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?
Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
-
Preporučujemo
Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!
Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...
Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!
Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.67 125.55 126.43 USD 98.15 98.84 99.53
-
Kraljica Elizabeta II proslavila rođendan
Juče, 21. aprila kraljica Elizabeta Druga obeležila je 93. rođendan.
22-04-2019 | 13:03 | Autor/Izvor: Naxi media- Global News YouTube
Foto: Bigstock-bikeworldtravel
Kraljica Elizabeta II, ubraja se među najdugovečnije vladare na svetu, a budući da ove godine njen rođendan poklopio sa obeležavanjem Uskrsa prema gregorijanskom kalendaru, proslavila ga je prisustvujući tradicionalnoj uskrsnoj službi u dvorcu Vindsor.Kraljica je tom prilikom bila u pratnji članova porodice.
Kraljica Elizabeta II rođena je 21. aprila 1926. godine, a postala je kraljica 1952. kada joj je bilo 25. godina.
-
Pročitajte i...
Ovo su najbolje destinacije za “slow travel”, prema novom indeksu
Velika Britanija, Francuska i Portugal prednjače kada je reč o mestima za opuštajući i pažljiviji odmor.
Poslednja serija novčića od jedne funte sa likom kraljice Elizabete Druge ulazi u opticaj
Više od 23 miliona novčića od jedne funte sa likom kraljice Elizabete Druge, proizvedenih tokom 2021. i 2022. godine, biće distribuirano širom Ujedinjenog Kraljevstva.
Nova pravila za putnike koji ove godine planiraju da putuju u Veliku Britaniju
Ako ove godine planirate putovanje u Veliku Britaniju, važno je da se upoznate sa novim pravilima kako bi sve prošlo bez problema. Reč je o Elektronskoj putnoj autorizaciji (ETA).
Medicinska sestra umesto Betmena
Novo delo Banksija, svetski poznatog umetnika koji se proslavio oslikavajući grafite, posevećeno je zdravstvenom osoblju UK.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: