-
Poslednjih 5 pesama
- Boris Rezak - Vjeruj Mi Na Rijec
- Hari Mata Hari - Otkud ti ko sudbina
- Bajaga - S' Druge Strane Jastuka
- Nina Badrić - Takvi kao ti
- Osvajači - Marija
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoHumus sa avokadom
Lagan i ukusan, ovaj prilog možete da poslužite uz običan čips, ali i uz vrhunsku ribu i biftek.
Prolećna salata sa junetinomStiže nam proleće, a sa prolećem i potreba da se hranimo laganije i zdravije. Baš iz tog razloga, evo jednog recepta za salatu sa junetinom i rotkvicama.
-
ZdravljeIstraživači sugerišu da postoji pravilan način ispijanja vode u toku dana
Deluje da svi pogrešno pijemo vodu - i da to uništava njene zdravstvene prednosti.
Simptomi koji ukazuju na moguću intoleranciju na glutenGluten je sastavni deo mnogih ukusnih jela poput peciva i testenina, ali može da se nađe i u nekim specifičnim jelima za koje nikada ne biste pomislili da sadrže gluten.
-
PutovanjaIskustvo stjuardese: Ovo su tri najveće greške koje putnici prave kada rezervišu karte
Caroline Skahn je stjuardesa koja je rešila da otkrije tri najveće greške koje putnici prave prilikom rezervacije avionskih karata.
Raj za hedoniste: Posetite čarobnu ToskanuAko raj zamišljate kao mesto prekriveno vinogradima i zelenim brežuljcima i maštate o najukusnojoj hrani u Italiji dok ispijate čašu fantastičnog vina, onda je Toskana mesto koje morate da posetite.
-
PreporučujemoVratite sjaj starom srebrnom nakitu koji volite
Srebrni nakit vremenom gubi sjaj... Takav nakit često završi u kutijicama, kao vid uspomene, ali ne i kao modni detalj koji možemo da nosimo. Ako ste ljubitelj srebra sve što treba da uradite jeste da ga pravilno očistite, a to je mnogo lakše nego što možete da pretpostavite.
Prirodni sastojci koji mogu da pomognu da vaše biljke brže rastuDa biste postigli lep izgled i ukrasili prostor kućnim biljkama, potrebno je da im posvetite pažnju. Ovaj zadatak može da bude izazovan, s obzirom na to da uprkos trudu, biljke nekad deluju kao da ne napreduju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.37 117.19 118.01 CHF 120.49 121.34 122.19 USD 107.09 107.85 108.60
-
Karfiol čorba
Ukusna čorba neizostavni je deo toplog predjela.
10-09-2019 | 15:02 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- nata_vkusidey
Sastojci:
- manja glavica karfiola
- kašika putera
- 4 kašike brašna
- 2,5 l bistre supe
- 3 žumanca
- 1 kašika hladne vode
- biber, so
Priprema: Očistite karfiol i stavite u šerpu. Prelijte ga vrućom vodom koju ste prethodno posolili i kuvajte na tihoj vatri pola sata. Ocedite karfiol i sačuvajte šoljicu tečnosti. Zatim rastavite karfiol na cvetiće, stavite ih u zagrejanu činiju za supu i držite na toplom mestu. U šerpi napravite zapršku od putera i brašna. Prelijte supom i vodom od karfiola, pustite da provri i kuvajte tri minuta uz konstantno mešanje. Razmutite žumanca sa kašikom hladne vode, dodajte ¼ šoljice tople čorbe, sipajte postepeno u šerpu i mešajte dok ne provri. Na kraju dodajte biber i so po želji. Možete dodati i krutone. -
Pročitajte i...Humus sa avokadom
Lagan i ukusan, ovaj prilog možete da poslužite uz običan čips, ali i uz vrhunsku ribu i biftek.
Prolećna salata sa junetinomStiže nam proleće, a sa prolećem i potreba da se hranimo laganije i zdravije. Baš iz tog razloga, evo jednog recepta za salatu sa junetinom i rotkvicama.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: