-
Poslednjih 5 pesama
- Riblja čorba - U dva ce cistaci odneti djubre
- Boris Rezak - Gospodska Ulica
- Sergej Ćetković - Dva minuta
- Denis & Denis - Program tvog kompjutera
- Dejan Cukić - Letnje kise
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoTortilja sa piletinom i rukolom
Najjednostavniji ručak koji možete da napravite može da bude i izuzetno ukusan i zdrav. Isprobajte ovaj recept za neobične tortilje.
-
ZdravljeSaveti za dobar san: Izbegavajte uspavljivanje pored televizora
Stručnjak za spavanje Trevor Cooke upozorava da veštačko svetlo sa TV ekrana može da poremeti prirodni ciklus spavanja i buđenja vašeg tela.
Poboljšajte funkciju štitne žlezde dodavanjem 5 esencijalnih nutrijenata vašoj ishraniPrema rečima nutricionistkinje Lovneet Batre, „Uravnotežena ishrana je važna za održavanje zdravih funkcija štitne žlezde“.
-
PutovanjaPosetite Prag ovog proleća
Glavni grad Češke, s ponosom nosi tutulu jednog od najlepših gradova Evrope, a za to je sigurno zaslužna predivna arhitektura i bajkovita atmosfera koja dolazi do izražaja sa prvim prolećnim danima.
Koje zemlje su za mlade ljude najsrećnije? Srbija je zauzela visoko mestoNedavno je objavljena lista najsrećnijih zemalja sveta za 2024. godinu. Interesantno je to što ova lista izgleda veoma zanimljivo jer obauhvata isključivo impresije mladih ljudi starosti do 30 godina...
-
PreporučujemoBlistavo i čisto stakleno posuđe uz pomoć jednog trika
Održavanje staklenog posuđa bez mrlja od sušenja može da bude izazov, ali postoji jednostavan trik koji će osigurati besprekoran sjaj.
Pirinač u kupatilu: Neobičan trik za višestruku koristVećina ljudi drži pirinač u kuhinji, ali da li ste znali da ga držanje u kupatilu može biti iznenađujuće korisno?
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.32 117.14 117.96 CHF 119.54 120.38 121.22 USD 107.92 108.69 109.45
-
Junetina sa senfom
Kaloričan ručak koji će voleti ljubitelji mesa.
02-11-2018 | 10:03 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Atiwat Studio
Sastojci:
- 500 g junećih šnicli
- 1 malo soli, biber, mešavine začina
- 3 kašičice senfa
- 1 glavica crnog luka
- 2 dl mleka
- 200 ml pavlake za kuvanje
- 1,5 kašika brašnaPriprema: Šnicle izlupati, začiniti i premazati senfom, pa ostaviti da odstoji pola sata do 45 minuta. Šincle potom ispržiti na ulju, ali ne potpuno, dok blago ne porumene. Dodati luk i vodu i pustiti da se krčka uz dodavanje vode. Razmutiti brašno u hladnom mleku, dodati pavlaku, senf i začine. Ukloniti šnicle, a dobijenu smesu ubaciti u tiganj i ostaviti da krčka, kada sos bude pripremljen, dodati šnicle, promešati i služiti toplo.
-
Pročitajte i...Tortilja sa piletinom i rukolom
Najjednostavniji ručak koji možete da napravite može da bude i izuzetno ukusan i zdrav. Isprobajte ovaj recept za neobične tortilje.
Šarena pita od povrća i jajaDonosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: