Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Jelena Tomašević - Okeani

Noć uz Naxi
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Jelena Tomašević - Okeani
  2. Dejan Cukić - Julija
  3. Idoli - Zasto Su Danas Devojke Ljute
  4. Sergej Ćetković - 25. Sat
  5. Riblja čorba - Kada padne noć
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Anja Alač - Četvrtak - Mojih 50
  2. 3. jun - 1 - Dodir noći
  3. 3. jun - 2 - Dodir noći
  4. 3. jun - 3 - Dodir noći
  5. Anja Alač - Sreda - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Čokoladni mus sa lešnikom Čokoladni mus sa lešnikom

  Desert za prave ljubitelje čokolade.

  Rolnice od patlidžana sa sirom Rolnice od patlidžana sa sirom

  Ukusan obrok u vikendu pred nama.

 • Naxi aplikacija radio 2
 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.77 117.59 118.42
  CHF 108.22 108.98 109.75
  USD 104.06 104.80 105.53
 • Povezani članci
 • Izmena režima rada linija GSP-a zbog manifestacije Ulica otvorenog srca

  Zbog održavanja manifestacije Ulica otvorenog srca, 1. januara se za saobraćaj zatvara Požeška, na delu od Kijevske do Ulice Petra Mećave, od 2 sata ujutro do 20 sati., najavljeno je iz Sekretarijata za saobraćaj Grada Beograda.
  30-12-2015 | 13:36 | Autor/Izvor: Naxi media/beograd.rs

  Foto: Bigstockphoto- De Visu

   

  Iz Sekretarijata za saobraćaj Grada Beograda saopštavaju da se zbog navedene manifestacije menja režim rada javnog prevoza. Tako će tramvaji sa linija 12 i 13 saobraćati na skraćenoj trasi kao lokalne linije: 12L (Omladinski stadion – Gospodarska mehana) i 13L (Gospodarska mehana – Blok 45).

   

  Uspostavlja se autobuska linija 12 A: Glavna železnička stanica – Banovo brdo. Trasa linije u smeru ka periferiji: Glavna železnička stanica – Savski trg – Savska – Bulevar vojvode Mišića – Radnička – Vijadukt – Kirovljeva – Lješka – Stevana Brakusa – Valjevska – Požeška – Banovo brdo. U smeru ka gradu: Banovo brdo – Požeška – Kijevska – Lješka – Kirovljeva – Visoka – Paštrovićeva – Radnička – Bulevar vojvode Mišića – Savska – Savski trg – Glavna železnička stanica. Autobusi će duž trase koristiti postojeća stajališta linija JGP-a. Izlazno – polazno stajalište za liniju 13A na terminusu „Banovo brdo” biće sa linijama 50, 57 i 512, navodi se u saopštenju.

  Autobusi sa linije 37 i 85 saobraćaće u smeru ka periferiji: Kirovljeva – Lješka – Stevana Brakusa – Valjevska – Požeška i dalje redovnom trasom. U smeru ka gradu: Kijevska – Lješka – Kirovljeva i dalje redovnim trasama.

  Autobusi sa linija 23 i 53 saobraćaće u smeru ka periferiji: Kirovljeva – Lješka – Stevana Brakusa – Valjevska – Požeška – Blagoja Parovića i dalje redovnim trasama. U smeru ka gradu: Kijevska – Lješka – Kirovljeva i dalje redovnim trasama.

  Autobusi sa linije 57 saobraćaće na sledeći način: Požeška – Kijevska – Lješka – Kirovljeva – Požeška i dalje redovnom trasom. Autobusi sa linije 87: Požeška – Kijevska – Lješka – Kirovljeva i dalje redovnom trasom, dok će autobusi sa linija 51 i 52 u oba smera saobraćati Radničkom, Savskom magistralom, Svetolika Lazarevića, Radničkom, Lazarevačkim drumom, Trgovačkom i dalje redovnim trasama. Autobusi sa linija 58 i 88 u oba smera će saobraćati trasom: Radnička – Savska magistrala – Lazarevački drum – Vodovodska i dalje redovnim trasama. Autobusi sa linije broj 49 saobraćaće u smeru ka periferiji: Teodora Drajzera – Bulevar vojvode Mišića – petlja „Radnička” – Radnička – Kirovljeva – Lješka – Stevana Brakusa – Valjevska ” Požeška i dalje redovnom trasom. U smeru ka gradu: Kijevska – Lješka – Kirovljeva – Požeška i dalje redovnom trasom.

  U navednom periodu, kako je saopšteno, ukidaju se stajališta: „Bioskop Šumadija”, „Škola Josif Pančić”, „Dom zdravlja” i „Kijevska” u oba smera, za sve linije; „Ada Ciganlija” u smeru ka periferiji za linije 51, 52, 58, 88; „Trebevićka”, u oba smera, za linije 12, 13, 51, 52, 58 i 88; „Hipodrom” i „Kneza Višeslava”, u oba smera, za tramvajske linije 12 i 13; „Banovo brdo”, polazno stajalište za linije 12 i 13, dok se uspostavljaju stajališta: „Stanka Opsenice”, „Petra Mećave” i „Kijevska” (u oba smera) u Lješkoj ulici, za linije 13A, 23, 37, 49, 53, 57, 85 i 87; „Kirovljeva” (u smeru ka Banovom brdu) u Kirovljevoj ulici za linije 13A, 23, 37, 49, 53 i 85; (u smeru ka gradu) za linije 13A, 23, 37, 53, 85 i 87; „Valjevska” (u smeru ka Vidikovcu) u Požeškoj ulici, za linije 23 i 53.

  Na izmenjenom delu trase autobusi sa linija 49, 51, 52, 58 i 88 će koristiti postojeća stajališta linija JGP-a. Autobusi sa linija noćnog saobraćaja koje u redovnom režimu saobraćaju Požeškom ulicom saobraćaće delimično izmenjenom trasom (kroz Lješku ulicu), kao i autobusi sa dnevnih linija u izmenjenom režimu.

  Povodom održavanja manifestacije „Ulica otvorenog srca”, 1. janura, od 6 do 20 časova za saobraćaj će biti zatvorena Svetogorska i Makedonska ulica, na delu od Dečanske do Takovske.

  Tokom održavanja manifestacije biće primenjen sledeći režim rada vozila JGS-a, ukidaju se trolejbuske linije: 28, 40 i 41 (celodnevno). Uvodi se autobuska linija br. 40A (Zvezdara – Banjica 2), koja će saobraćati celodnevno sledećom trasom: Zvezdara – Čingrijina – Dimitrija Tucovića – Cvijićeva – Jaše Prodanovića – Takovska – Kneza Miloša – Bulevar vojvode Putnika – Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića – Neznanog junaka – Crnotravska – Paunova – Banjica 2. Vozila sa linije br. 65 i 77 će u oba smera saobraćati delimično izmenjenim trasama: Dečanska – Braće Jugovića – Bulevar despota Stefana – Džordža Vašingtona – 27. marta i dalje redovnim trasama. Vozila sa ovih linija koristiće postojeća stajališta JGP-a.

  Povodom održavanja manifestacije „Ulica otvorenog srca”, 1. januara, od 9 do 16 časova, za saobraćaj će biti zatvorena Ulica bratstva i jedinstva, na delu od Zrenjaninskog puta do raskrsnice sa ulicama Valjevskog odreda i Ranka Miljića. Tokom održavanja pomenute manifestacije vozila JGP-a će saobraćati delimično izmenjenom trasom. Vozila sa linije 85 će od raskrsnice Zrenjaninski put – Bratstvo i jedinstvo do raskrsnice Bratstva i jedinstva – Valjevski odred – Ranka Miljića, u oba smera, saobraćati Zrenjaninskim putem, Ivana Milutinovića, Valjevskog odreda i dalje redovnom trasom.

  Vozila sa linije 96 će od raskrsnice Zrenjaninski put – Ivana Milutinovića do raskrsnice Bratstva i jedinstva – Valjevski odred – Ranka Miljića u oba smera saobraćati ulicama Ivana Milutinovića i Valjevskog odreda i dalje redovnom trasom. Vozila JGS-a na izmenjenom delu trase koristiće sva postojeća stajališta, navodi se u saopštenju.

 • Pročitajte i...
  Beograd-nocu-naxi Opera nad Beogradom: Ostani kod kuće

  Operski umetnici pridružili su se akciji grada Beograda OPERA NAD BEOGRADOM i dali svoj doprinos i podršku svim građanima u vreme pandemije korona virusa da izdrže i ostanu kod svojih kuća.

  Beograd dobio muzej čokolade Beograd dobio muzej čokolade

  U srpskoj prestonici otvoren je muzej čokolade, mesto koje jednako može biti primamljivo najmlađim i starijim posetiocima, jer ljubav prema čokoladi ne poznaje starosne granice.

  Vatromet širom sveta u novogodišnjoj noći Vatromet širom sveta u novogodišnjoj noći

  Guardian News napravio je osvrt na doček 2020. godine u mnogiim svetskim metropolama. Vatromet u ponoć je jedan od obeležja ulaska u Novu godinu, a u nastavku pogledajte kako su građani Pariza, Tokija, Atine, Sidneja proslavili dolazak Nove godine.

  Večeras se dočekuje Nova godina! Srećna Nova godina!

  Širom sveta večeras, 31. decembra u ponoć se dočekuje dolazak nove, 2020. godine. Praznična euforija tom prilikom zahvati mnoge delove sveta, a posebna praznična atmosfera je nešto što uvek ostaje u lepom sećanju. Svaka zemlja pridržava se i određenih tradicija, a koje su one, pored šampanjca i vatrometa u ponoć, saznajte u narednom tekstu. Gde god da ste, bitno je da ulazak u Novu godinu obeležite u društvu dragih ljudi i uz puno osmeha i ljubavi! Srećni vam praznici

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: