Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Frajle I Vanna - Ako Je Vrijedilo Ista

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Frajle I Vanna - Ako Je Vrijedilo Ista
  2. Toše Proeski - Ubijas me usnama
  3. Oliver Mandić - Pomagajte drugovi
  4. Delca i Sklekovi - Hajde lagano
  5. Zdravko Čolić - Pisaću joj pisma duga
 • Beograd Uzivo
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. 14. novembar - 1 - Dodir noći
  2. 14. novembar - 2 - Dodir noći
  3. 14. novembar - 3 - Dodir noći
  4. Sanja Doležal - Četvrtak - Mojih 50
  5. 13. novembar - 1 - Dodir noći
 • Preporučujemo
  Karađorđeva šnicla Karađorđeva šnicla

  Ručak za prave gurmane.

  Čokoladni trouglići Čokoladni trouglići

  Recept koji će oduševiti sve ljubitelje čokoladnih poslastica.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.66 117.48 118.31
  CHF 106.96 107.71 108.47
  USD 105.83 106.58 107.33
 • Povezani članci
 • Izmena režima rada linija GSP-a zbog manifestacije Ulica otvorenog srca

  Zbog održavanja manifestacije Ulica otvorenog srca, 1. januara se za saobraćaj zatvara Požeška, na delu od Kijevske do Ulice Petra Mećave, od 2 sata ujutro do 20 sati., najavljeno je iz Sekretarijata za saobraćaj Grada Beograda.
  30-12-2015 | 13:36 | Autor/Izvor: Naxi media/beograd.rs

  Foto: Bigstockphoto- De Visu

   

  Iz Sekretarijata za saobraćaj Grada Beograda saopštavaju da se zbog navedene manifestacije menja režim rada javnog prevoza. Tako će tramvaji sa linija 12 i 13 saobraćati na skraćenoj trasi kao lokalne linije: 12L (Omladinski stadion – Gospodarska mehana) i 13L (Gospodarska mehana – Blok 45).

   

  Uspostavlja se autobuska linija 12 A: Glavna železnička stanica – Banovo brdo. Trasa linije u smeru ka periferiji: Glavna železnička stanica – Savski trg – Savska – Bulevar vojvode Mišića – Radnička – Vijadukt – Kirovljeva – Lješka – Stevana Brakusa – Valjevska – Požeška – Banovo brdo. U smeru ka gradu: Banovo brdo – Požeška – Kijevska – Lješka – Kirovljeva – Visoka – Paštrovićeva – Radnička – Bulevar vojvode Mišića – Savska – Savski trg – Glavna železnička stanica. Autobusi će duž trase koristiti postojeća stajališta linija JGP-a. Izlazno – polazno stajalište za liniju 13A na terminusu „Banovo brdo” biće sa linijama 50, 57 i 512, navodi se u saopštenju.

  Autobusi sa linije 37 i 85 saobraćaće u smeru ka periferiji: Kirovljeva – Lješka – Stevana Brakusa – Valjevska – Požeška i dalje redovnom trasom. U smeru ka gradu: Kijevska – Lješka – Kirovljeva i dalje redovnim trasama.

  Autobusi sa linija 23 i 53 saobraćaće u smeru ka periferiji: Kirovljeva – Lješka – Stevana Brakusa – Valjevska – Požeška – Blagoja Parovića i dalje redovnim trasama. U smeru ka gradu: Kijevska – Lješka – Kirovljeva i dalje redovnim trasama.

  Autobusi sa linije 57 saobraćaće na sledeći način: Požeška – Kijevska – Lješka – Kirovljeva – Požeška i dalje redovnom trasom. Autobusi sa linije 87: Požeška – Kijevska – Lješka – Kirovljeva i dalje redovnom trasom, dok će autobusi sa linija 51 i 52 u oba smera saobraćati Radničkom, Savskom magistralom, Svetolika Lazarevića, Radničkom, Lazarevačkim drumom, Trgovačkom i dalje redovnim trasama. Autobusi sa linija 58 i 88 u oba smera će saobraćati trasom: Radnička – Savska magistrala – Lazarevački drum – Vodovodska i dalje redovnim trasama. Autobusi sa linije broj 49 saobraćaće u smeru ka periferiji: Teodora Drajzera – Bulevar vojvode Mišića – petlja „Radnička” – Radnička – Kirovljeva – Lješka – Stevana Brakusa – Valjevska ” Požeška i dalje redovnom trasom. U smeru ka gradu: Kijevska – Lješka – Kirovljeva – Požeška i dalje redovnom trasom.

  U navednom periodu, kako je saopšteno, ukidaju se stajališta: „Bioskop Šumadija”, „Škola Josif Pančić”, „Dom zdravlja” i „Kijevska” u oba smera, za sve linije; „Ada Ciganlija” u smeru ka periferiji za linije 51, 52, 58, 88; „Trebevićka”, u oba smera, za linije 12, 13, 51, 52, 58 i 88; „Hipodrom” i „Kneza Višeslava”, u oba smera, za tramvajske linije 12 i 13; „Banovo brdo”, polazno stajalište za linije 12 i 13, dok se uspostavljaju stajališta: „Stanka Opsenice”, „Petra Mećave” i „Kijevska” (u oba smera) u Lješkoj ulici, za linije 13A, 23, 37, 49, 53, 57, 85 i 87; „Kirovljeva” (u smeru ka Banovom brdu) u Kirovljevoj ulici za linije 13A, 23, 37, 49, 53 i 85; (u smeru ka gradu) za linije 13A, 23, 37, 53, 85 i 87; „Valjevska” (u smeru ka Vidikovcu) u Požeškoj ulici, za linije 23 i 53.

  Na izmenjenom delu trase autobusi sa linija 49, 51, 52, 58 i 88 će koristiti postojeća stajališta linija JGP-a. Autobusi sa linija noćnog saobraćaja koje u redovnom režimu saobraćaju Požeškom ulicom saobraćaće delimično izmenjenom trasom (kroz Lješku ulicu), kao i autobusi sa dnevnih linija u izmenjenom režimu.

  Povodom održavanja manifestacije „Ulica otvorenog srca”, 1. janura, od 6 do 20 časova za saobraćaj će biti zatvorena Svetogorska i Makedonska ulica, na delu od Dečanske do Takovske.

  Tokom održavanja manifestacije biće primenjen sledeći režim rada vozila JGS-a, ukidaju se trolejbuske linije: 28, 40 i 41 (celodnevno). Uvodi se autobuska linija br. 40A (Zvezdara – Banjica 2), koja će saobraćati celodnevno sledećom trasom: Zvezdara – Čingrijina – Dimitrija Tucovića – Cvijićeva – Jaše Prodanovića – Takovska – Kneza Miloša – Bulevar vojvode Putnika – Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića – Neznanog junaka – Crnotravska – Paunova – Banjica 2. Vozila sa linije br. 65 i 77 će u oba smera saobraćati delimično izmenjenim trasama: Dečanska – Braće Jugovića – Bulevar despota Stefana – Džordža Vašingtona – 27. marta i dalje redovnim trasama. Vozila sa ovih linija koristiće postojeća stajališta JGP-a.

  Povodom održavanja manifestacije „Ulica otvorenog srca”, 1. januara, od 9 do 16 časova, za saobraćaj će biti zatvorena Ulica bratstva i jedinstva, na delu od Zrenjaninskog puta do raskrsnice sa ulicama Valjevskog odreda i Ranka Miljića. Tokom održavanja pomenute manifestacije vozila JGP-a će saobraćati delimično izmenjenom trasom. Vozila sa linije 85 će od raskrsnice Zrenjaninski put – Bratstvo i jedinstvo do raskrsnice Bratstva i jedinstva – Valjevski odred – Ranka Miljića, u oba smera, saobraćati Zrenjaninskim putem, Ivana Milutinovića, Valjevskog odreda i dalje redovnom trasom.

  Vozila sa linije 96 će od raskrsnice Zrenjaninski put – Ivana Milutinovića do raskrsnice Bratstva i jedinstva – Valjevski odred – Ranka Miljića u oba smera saobraćati ulicama Ivana Milutinovića i Valjevskog odreda i dalje redovnom trasom. Vozila JGS-a na izmenjenom delu trase koristiće sva postojeća stajališta, navodi se u saopštenju.

 • Pročitajte i...
  Sarajlije u Novu godinu uz Željka Joksimovića Sarajlije u Novu godinu uz Željka Joksimovića

  Željko Joksimović, naš čuveni kantautor i jedan od najpriznatijih umetnika na Balkanu, uvešće u 2020. sve one koji odluče da najluđu noć provedu u Sarajevu na otvorenom. Željko ističe da ovaj grad oseća svojim i da ga svaki dolazak u Sarajevo vrati na pravi kolosek.

  Ana Stanic koncert Nezaboravna pop simfonija Ane Stanić u Beogradu

  Ana Stanić je sinoć održala koncert za pamćenje sa simfonijskim orkestrom Stanislav Binički u Centru za kulturu Vlada Divljan.

  Nedeljni branč u Hilton-u Nedeljni branč u Hilton-u

  Branč kao vrsta obroka nastao je u Engleskoj krajem 19. veka i činio je uživanje u hrani u vremenu između doručka i ručka uz obaveznu konzumaciju nekog finog alkoholnog pića, a hotel Hilton pripremio je posebnu nedeljnu ponudu za goste.

  ana stanic KONCERT U BEOGRADU: Pop simfonija Ane Stanić 24. oktobra

  Ana Stanić, kantautorka mnogobrojnih hitova, koja već dve decenije neguje živi nastup sa bendom, ovoga puta će svoju publiku obradovati intimnim koncertom uz pratnju simfonijskog orkestra Umetničkog ansambla Stanislav Binički, 24.oktobra u CZK Vlada Divljan. Ana će sa publikom podeliti magičnu emociju nastalu spajanjem popa I roka sa klasikom.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: