Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Djordje Balašević - Svirajte mi jesen stiže

Noć uz Naxi
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Djordje Balašević - Svirajte mi jesen stiže
  2. Zeljko Bebek I Oliver Dragojevic - Ako Volis Ovu Zenu
  3. Babe - Ko me ter'o
  4. Crvena jabuka - Tugo, Nesreco
  5. Željko Samardžić - Nisi Ti
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Miona Marković - Petak - Mojih 50
  2. 23. januar - 1 - Dodir noći
  3. 23. januar - 2 - Dodir noći
  4. 23. januar - 3 - Dodir noći
  5. Miona Marković - Četvrtak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Žito sa šlagom Žito sa šlagom

  Ukusan desert, koji će voleti cela porodica.

  Domaće pituljice Domaće pituljice

  Domaće pituljice, u zavisnosti od priloga, mogu biti slatki ili slani obrok.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.72 117.54 118.36
  CHF 108.90 109.66 110.43
  USD 105.64 106.39 107.13
 • Povezani članci
 • Iz muškog ugla: Kako da sprečite žensku ljutnju

  Svaki odnos se gradi vremenom, a zasniva na poznavanju druge osobe, poverenju, privrženosti i razumevanju. Nekada je usled različitih temperamenata i karaktera gotovo nemoguće izbeći konflikte. No, čak i tada, vrlo je moguće stišati ljutnju i uzeti u obzir osećanja i motive za ljutnju druge strane. Muškarci su otkrili neke od uspešnih metoda za prevažilaženje konfliktinih situacija i smirivanja lepše polovine.
  14-09-2016 | 11:01 | Autor/Izvor: Naxi media

  Foto: Bigstockphoto-vladteodor


  1. Što god učinili, nemojte se razljutiti. Ne dozvolite sebi da vas bes savlada i da "padate u vatru". Ukoliko je potrebno napravite manju distancu i zapitajte se zbog čega su njena osećanja takva. Ukoliko vidite da je svađa na pomolu, jednostavno, smireno joj priđite i iskreno zapitajte šta je muči i da li ste vi uzrok njenog raspoloženja. Videćete da je prvi prilaz zaista njabitniji i da od njega zavisi ishod vašeg razgovora.  


  2. Ne potpirujte njenu ljutnju. Izbegnite svađu, tako što ćete se držati dalje od neargumentovanih činjenica, jer time ženi dajete dodatnog materijala za bes. Ukoliko vaši komentari i argumentacija nemaju puno dodirnih tačaka sa temom, ona to može protumači kao da nemate poštovanja i ne slušate je. Takav potez samo je može još više razljutiti.


  3. Priznajte grešku. Svako ima pravo da pogreši, ali greške nas čine onima što jesmo i iz njih učimo. Ukoliko ste napraili grešku, onda tako i recite. Nemojte negirati. Jednostavno, objasnite da ste pogrešili i izvinite se. Jednostavno i lako, zar ne?


  4. Prilagodite se. Naučite da vodite razgovor, a to podrazumeva da obe strane slušaju jedna drugu. Ukoliko vaša lepša polovina ima problem i želi da ga podeli sa vama, čak i ako ne možete direktno da utičete na njegovo rešavanje, slušajte je s pažnjom. Nekada je pasivna podrška od velikog značaja. 


  5. Ne morate uvek imati isto mišljenje. Nije nužno uvek se složiti, ali uvažite njenu percepciju kao realnu. To pokazuje poštovanje i da cenite njen lični stav. Poštovanje tuđeg mišljenja, čak iako je dijametralno suprotno od vašeg, pokazuje zrelost. 

 • Pročitajte i...
  Navike kojima ćete učvrstiti vezu Navike kojima ćete učvrstiti vezu

  Svaka veza, kako bi bila dugoročna, gradi se postepeno uz obostrano zalaganje. Iako nekada ne obraćamo pažnju na sitnice u međusobnim odnosima, one zapravo grade posebnu vezu i bliskost među partnerima.

  Zajedničke navike srećnih parova Zajedničke navike srećnih parova

  Dostići skladnost, sreću i ljubav u vezi je nešto čemu teži većina parova. Svaki odnos gradi se uzajamnim zalaganjem za šta je potrebno vreme, a ovo su neke od karakteristika koje imaju srećni parovi.

  Najčešći uzroci prevara u vezama Najčešći uzroci prevara u vezama

  Emotivne veze uvek su pred ispitom vremena, a odnos bi trebalo negovati iz dana u dan. Kads prestane zaljubljenost, veza se nalazi pred prvim velikim izazovom. Evo koji su najčešći uzroci prevara.

  Ovo muškarci primete na ženi Ovo muškarci primete na ženi

  Pogrešno je misliti da i muškarci ne barataju čitanjem neverbalne komunikacije. Štaviše, ona im pomaže da shvate šta žene žele, naslute o čemu razmišljaju i šta očekuju, što je korak ka lakšem povezivanju.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: