Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Film - Pjevajmo do zore

Noć uz Naxi
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Film - Pjevajmo do zore
  2. Goran Karan - Kazna mi je sto te ljubim
  3. Jelena Tomašević - Suncokret
  4. Djordje Balašević - Provincijalka
  5. Oliver Dragojević - U Mom Zagrljaju
 • Beograd Uzivo
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. 5. decembar - 1 - Dodir noći
  2. 5. decembar - 2 - Dodir noći
  3. 5. decembar - 3 - Dodir noći
  4. Ivana Dudić - Četvrtak - Mojih 50
  5. 4. decembar - 1 - Dodir noći
 • Preporučujemo
  Pizza rolat Pizza rolat

  Ukusan rolat koji će voleti cela porodica.

  Nugat mafini Nugat mafini

  Ukusni mafini koji se lako pripremaju, a predstavljaju sjajan slatki zalogaj.

 • Delta city
 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.69 117.51 118.33
  CHF 106.31 107.06 107.81
  USD 105.06 105.80 106.54
 • Povezani članci
 • IKEA zabeležila rast prometa

  IKEA Srbija je postigla vrlo dobre rezultate u drugoj finansijskoj godini poslovanja, ostvarivši promet od preko 6,4 milijarde dinara (51,7 miliona evra), što predstavlja rast ukupne prodaje od 7,5% a internetske za 81,5%. U istom periodu više od 1,4 miliona posetilaca potražilo je inspiraciju i rešenja za uređenje doma u robnoj kući IKEA u Beogradu, dok je na veb stranici www.ikea.rs ostvareno preko 23 miliona poseta.
  25-09-2019 | 11:27 | Autor/Izvor: Naxi media-IKEA Pristop tim PR

  Foto: IKEA Pristop tim PR


  „Veoma smo zadovoljni rezultatima poslovanja na srpskom tržištu koje pokazuje mnoge pozitivne trendove i potvrđuje da su građani Srbije dobro prihvatili IKEA rešenja za bolji život kod kuće. Naš prioritet i u narednom periodu biće da IKEA asortiman i usluge učinimo još pristupačnijim i dostupnijim što većem broju ljudi u Srbiji, bez obzira gde da se nalaze“, naglasila je Sara del Fabro, generalna direktorka kompanije IKEA Jugoistočna Evropa.

  Porodica LACK nameštaja i serija posuđa OFTAST bile su najtraženije u prethodnoj godini, dok je najpopularnija boja ostala bela. Udeo nameštaja u ukupnoj prodaji bio je 56%, a dodataka i dekoracija za dom 44%.

  Kako bi bila bliža kupcima širom zemlje, IKEA je nakon Novog Sada otvorila i Centar za isporuku u Nišu, gde se po nižim cenama dostave mogu preuzeti proizvodi koji su kupljeni onlajn ili u robnoj kući u Beogradu.

  Kompanija se trudila da i u svojoj drugoj fiskalnoj godini u Srbiji doprinese boljem životu zajednice u kojoj posluje. Ravnopravnost je za IKEA neotuđivo ljudsko pravo i kompanija bezrezervno poštuje različitosti svih svojih zaposlenih i posetilaca. Želeći da podstakne muškarce da budu više uključeni u brigu o detetu u ranim fazama detinjstva, svim IKEA tatama omogućeno je mesec dana plaćenog odsustva nakon što se mame vrate na posao. IKEA Srbija je zajedno s drugim velikim kompanijama formirala Alijansu za rodnu ravnopravnost kako bi zajednički unapredili zastupljenost žena na liderskim pozicijama, omogućili jednake zarade za isti rad i jednake mogućnosti za napredak.

  IKEA takođe želi da pozitivno utiče na životnu sredinu u Srbiji; reciklirala je 82% celokupnog otpada, proizvela oko 10% sopstvene energije i koristila 30% manje vode iz gradskog sistema zbog prikupljanja kišnice i korišćenja vode iz sopstvenih izvora.

 • Pročitajte i...
  IKEA proslavlja svoj drugi rođendan u Srbiji IKEA proslavlja svoj drugi rođendan u Srbiji

  U subotu 10. avgusta IKEA Beograd proslavlja drugu godinu poslovanja u Srbiji. Tokom proteklih 12 meseci oko 1,4 miliona posetilaca je u robnoj kući u Bubanj potoku potražilo inspiraciju i rešenja za uređenje doma, dok je na veb stranici www.ikea.rs ostvareno preko 13 miliona poseta.

  IKEA: Inovacije u prečišćavanje vazduha pomoću zavese IKEA: Inovacije u prečišćavanje vazduha pomoću zavese

  Uskoro će postati moguće smanjiti uobičajeno zagađenje vazduha u zatvorenim prostorijama - samo pomoću zavese. Površinska obrada na bazi minerala u kontaktu sa svetlom omogućava da nova IKEA zavesa uništi zagađivače iz vazduha, saopštavaju iz ovog, svetski popularnog lanca proizvodnja nameštaja.

  IKEA: Rodna ravnopravnost među zaposlenima IKEA: Rodna ravnopravnost među zaposlenima

  Zatvaranje jaza između polova nema samo humanističke razloge, već i ekonomske, pa se kompanije sve više usredsređuju na jačanje jednakosti između polova.

  Novi IKEA katalog stiže u Srbiju Novi IKEA katalog stiže u Srbiju

  U utorak 28. avgusta započinje distribucija IKEA kataloga za 2019. godinu na 539.720 domaćinstava u Beogradu i okolini, koja će trajati do 12. septembra. Drugo izdanje IKEA kataloga za Srbiju slavi život kod kuće i poziva nas da zavirimo u najveći IKEA otvoreni dom ikada.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: