-
Poslednjih 5 pesama
- Nina Badrić - Cipele
- Riblja čorba - U dva ce cistaci odneti djubre
- Merlin - Šta ti značim ja
- Vanna - Iz Inata
- Bajaga - Dobro jutro
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Teleći gulaš sa paprikom
Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
-
Zdravlje
Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?
Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...
Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život!
Stručnjak za dugovečnost Dan Buetner već 20 godina proučava šest svetskih Plavih zona, uključujući oblasti u Grčkoj, Kostariki i Japanu, gde stanovnici imaju čak deset puta veću verovatnoću da dožive stotu godinu nego prosečan Amerikanac.
-
Putovanja
Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu
U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?
Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
-
Preporučujemo
Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!
Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...
Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!
Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.67 125.55 126.43 USD 98.15 98.84 99.53
-
I to je moguće: Lampa od štipaljki
Ukoliko želite da napravite nešto praktično i neobično za vaš dom, probajte sa lampom od štipaljki. Možda zvuči čudno, ali verujte nam, krajnji izgled će vas oduševiti.
17-11-2016 | 13:44 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto/Flynt
Potrebno je da nabavite pakovanje drvenih štipaljki, te sijalicu i priključni deo. Možete iskoristiti i deo stare lampe, kojoj ćete, na ovaj način, dati novi izgled.
Štipaljke spojite po uzoru na video ispod. Potrebno je malo strpljenja, ali je krajnji rezultat odličan. Budite sigurni da ćete imati originalan komad koji će osvežiti vaš dom.
Budite kreativni, drugačiji i unesite malo ekscentričnosti u vašu ozau mira.Pogledajte proces pravljenja ove lampe.
-
Pročitajte i...
Napravite podlogu za posuđe pomoću pampura
Ukoliko pripadate onom delu populacije koji voli da reciklira i pojedinim proizvodima nađe novu primenu, oprobajte se u interesantnom pravljenju podloge za posuđe od pampura.
Napravite ornamente od papira
Vašu jelku, između ostalih, možete ukrasiti i ornamentima od papira koje možete sami napraviti.
Praznične čestitke: Znak pažnje uz poruke ljubavi
Iskoristite predstojeći period da budete originalni i dragim ljudima poželite srećne praznike ručno pravljenim čestitkama.
Ram od školjki: Uspomena sa putovanja
U današnje digitalno doba gotovo da sve fotografije čuvamo unutar pametnih telefona i računara. I pored toga, vaš stambeni prostor uvek možete oplemeniti uspomenama sačuvanim u foto ramu - neka to budu baš one sa letovanja.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: