Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Djavoli - Ona nikog nema

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Djavoli - Ona nikog nema
    2. Galija - Da me nisi
    3. Azra - Mokre ulice
    4. Bijelo dugme - Ružica si bila
    5. Plavi orkestar - Ako su to samo bile laži
  • Beograd Uzivo
  • Delta city
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jana Ilić - Petak - Mojih 50
    2. 21. jun - 1 - Dodir noći
    3. 21. jun - 2 - Dodir noći
    4. 21. jun - 3 - Dodir noći
    5. Jana Ilić - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Kruške u vinu Kruške u vinu

    Desert koji će vas osvojiti na prvi zalogaj.

    Zapečeni krompir Zapečeni krompir

    Uz meso ili salatu ovo može biti idealan obrok tokom vikenda.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 117.26 118.09 118.91
    CHF 101.87 102.59 103.30
    USD 100.95 101.66 102.37
  • Kupon.rs
  • Povezani članci
  • Hrskavi Chicken Nuggets

    Ovako pripremljenu piletinu do sada ste mnogo puta jeli u nekom od restorana, a zašto ne biste napravili u domaćoj radinosti?




    24-08-2017 | 12:44 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-gbh007

     

    Sastojci:

    - 400 gr pilećeg belog mesa,
    - 50 g prezli
    - 1 kašičica mlevene ljute paprike
    - 2 kašičice suvog peršuna,
    - 1 kašičica suvog mlevenog belog luka,
    - 1 kašičica vegete
    - po ukusu soli i bibera
    - 2 jaja,
    - 150 g brašna,
    - ulje za prženje

    Priprema: Piletinu oprati i osušiti je kuhinjskim papirom. Odstraniti masne delove i kožicu i iseći meso na kockice. Piletinu posuti s pola kašičice bibera, pola kašičice vegete i suvim mlevenim belim lukom i sve dobro promešati da se sjedini s piletinom. U činiju staviti prezle, mlevenu ljutu papriku, suvi peršun, mleveni beli luk, biber i so. Sve dobro izmešati. U jedan tanjir staviti brašno, a u drugoj činiji umutiti jaja. Svaki komad piletine uvaljati u brašno, onda u smesu od jaja i na kraju uvaljati ih dobro u smesu od prezli. U dubljem tiganju zagrejati ulje na srednjoj temperaturi i pržiti komadiće mesa u etapama, dok ne porumene sa svih strana. Ocediti ih na kuhinjskom papiru.

  • Pročitajte i...
    Rižoto sa dagnjama Rižoto sa dagnjama

    Napravite ukusan rižoto i uživajte u mediteranskoj kuhinji.

    Zapečena piletina sa karfiolom Zapečena piletina sa karfiolom

    Ukusan i softan ručak u kome će uživati cela porodica.

    Pljeskavice sa povrćem Pljeskavice sa povrćem

    Napravite ukusne pljeskavice uz koje možete servirati raznovrsni prilog.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: