Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Galija - Na tvojim usnama

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Galija - Na tvojim usnama
    2. Zdravko Čolić - Zar se nismo shvatili
    3. Goran Karan - Ja sam samo vagabundo
    4. Oliver Mandić - Bobane
    5. Kiki Lesendric I Piloti - Spavaju Li Oci Nebeske
  • Beograd Uzivo
  • Delta city
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jelena Tomašević - Petak - Mojih 50
    2. 22. februar - 1 - Dodir noći
    3. 22. februar - 2 - Dodir noći
    4. 22. februar - 3 - Dodir noći
    5. Jelena Tomašević - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Kuglice sa lešnikom i keksom Kuglice sa lešnikom i keksom

    Ovaj kolač ćete vrlo lako napraviti, nije ga potrebno peći, a uživaćete u njegovom ukusu.

    Pohovane lignje sa pivom Pohovane lignje sa pivom

    Napravite ručak koji će vas ukusom vratiti na odmor i letovanje.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 117.19 118.01 118.84
    CHF 101.85 102.57 103.28
    USD 95.20 95.88 96.55
  • Kupon.rs
  • Povezani članci
  • Hrskavi Chicken Nuggets

    Ovako pripremljenu piletinu do sada ste mnogo puta jeli u nekom od restorana, a zašto ne biste napravili u domaćoj radinosti?




    24-08-2017 | 12:44 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-gbh007

     

    Sastojci:

    - 400 gr pilećeg belog mesa,
    - 50 g prezli
    - 1 kašičica mlevene ljute paprike
    - 2 kašičice suvog peršuna,
    - 1 kašičica suvog mlevenog belog luka,
    - 1 kašičica vegete
    - po ukusu soli i bibera
    - 2 jaja,
    - 150 g brašna,
    - ulje za prženje

    Priprema: Piletinu oprati i osušiti je kuhinjskim papirom. Odstraniti masne delove i kožicu i iseći meso na kockice. Piletinu posuti s pola kašičice bibera, pola kašičice vegete i suvim mlevenim belim lukom i sve dobro promešati da se sjedini s piletinom. U činiju staviti prezle, mlevenu ljutu papriku, suvi peršun, mleveni beli luk, biber i so. Sve dobro izmešati. U jedan tanjir staviti brašno, a u drugoj činiji umutiti jaja. Svaki komad piletine uvaljati u brašno, onda u smesu od jaja i na kraju uvaljati ih dobro u smesu od prezli. U dubljem tiganju zagrejati ulje na srednjoj temperaturi i pržiti komadiće mesa u etapama, dok ne porumene sa svih strana. Ocediti ih na kuhinjskom papiru.

  • Pročitajte i...
    Pohovane lignje sa pivom Pohovane lignje sa pivom

    Napravite ručak koji će vas ukusom vratiti na odmor i letovanje.

    Zapečeni krompir u rerni Zapečeni krompir u rerni

    Krompir pripremljen na ovaj način može se služiti kao glavno jelo uz salatu ili prilog uz meso.

    Zapečeno povrće sa kačkavaljem Zapečeno povrće sa kačkavaljem

    Ukusno jelo koje se lako priprema.

    Pileći file sa pečurkama Pileći file sa pečurkama

    Ukoliko ne znate šta biste mogli da pripremite za ručak, piletina je uvek odličan izbor.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: