Slušate: Jutro uz Miloša Lazića

Pesma: Prljavo Kazalište - Kiše jesenje

Jutro uz Miloša Lazića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Prljavo Kazalište - Kiše jesenje
    2. Oliver Mandić - Smejem Se A Plakao Bih
    3. Riblja čorba - Amsterdam
    4. Denis & Denis - Soba 23
    5. Vlada Divljan - Sve Sto Hocu Da Znam
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Svetlana Ceca Bojkovic - Petak - Mojih 50
    2. 21. septembar - 1 - Dodir noći
    3. 21. septembar - 2 - Dodir noći
    4. 21. septembar - 3 - Dodir noći
    5. Svetlana Ceca Bojkovic - Cetvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Ukusna ćuretina sa povrćem Ukusna ćuretina sa povrćem

    Idealan ručak za porodicu.

    Čokoladni keksići Čokoladni keksići

    Napravite ukusne keksiće koje možete jesti uz čaj ili kafu.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 118.30 119.14 119.97
    CHF 102.20 102.92 103.64
    USD 98.90 99.59 100.29
  • Kupon.rs
  • Povezani članci
  • Hrskavi Chicken Nuggets

    Ovako pripremljenu piletinu do sada ste mnogo puta jeli u nekom od restorana, a zašto ne biste napravili u domaćoj radinosti?




    24-08-2017 | 12:44 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-gbh007

     

    Sastojci:

    - 400 gr pilećeg belog mesa,
    - 50 g prezli
    - 1 kašičica mlevene ljute paprike
    - 2 kašičice suvog peršuna,
    - 1 kašičica suvog mlevenog belog luka,
    - 1 kašičica vegete
    - po ukusu soli i bibera
    - 2 jaja,
    - 150 g brašna,
    - ulje za prženje

    Priprema: Piletinu oprati i osušiti je kuhinjskim papirom. Odstraniti masne delove i kožicu i iseći meso na kockice. Piletinu posuti s pola kašičice bibera, pola kašičice vegete i suvim mlevenim belim lukom i sve dobro promešati da se sjedini s piletinom. U činiju staviti prezle, mlevenu ljutu papriku, suvi peršun, mleveni beli luk, biber i so. Sve dobro izmešati. U jedan tanjir staviti brašno, a u drugoj činiji umutiti jaja. Svaki komad piletine uvaljati u brašno, onda u smesu od jaja i na kraju uvaljati ih dobro u smesu od prezli. U dubljem tiganju zagrejati ulje na srednjoj temperaturi i pržiti komadiće mesa u etapama, dok ne porumene sa svih strana. Ocediti ih na kuhinjskom papiru.

  • Pročitajte i...
    Ukusna ćuretina sa povrćem Ukusna ćuretina sa povrćem

    Idealan ručak za porodicu.

    Pastrmka na roštilju Pastrmka na roštilju

    Ukusan i zdrav ručak.

    Pileći ražnjići Pileći ražnjići

    Ukoliko ste ljubitelj piletine, napravite brzo i lako ove ražnjiće.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: