Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Željko Samardžić - Ne spominji ljubav

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Željko Samardžić - Ne spominji ljubav
    2. Zabranjeno Pušenje - Zenica blues
    3. Colonia - Njeno ime ne zovi u snu
    4. Kiki Lesendric I Tony Cetinski - Nemirne Noci
    5. Magazin - Ginem
  • Beograd Uzivo
  • Delta city
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 19. septembar - 1 - Dodir noći
    2. 19. septembar - 2 - Dodir noći
    3. 19. septembar - 3 - Dodir noći
    4. Vesna Radosavljević - Sreda - Mojih 50
    5. 18. septembar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Ukusna Cezar salata Ukusna Cezar salata

    Cezar je omiljena salata mnogih, a možete je napraviti i u domaćoj radinosti vrlo lako.

    Čokoladni mafini sa višnjama Čokoladni mafini sa višnjama

    Ovaj mafin postaće vaša omiljena kombinacija čokolade i višnje.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 117.38 118.21 119.04
    CHF 103.86 104.59 105.32
    USD 99.60 100.30 101.01
  • Kupon.rs
  • Povezani članci
  • Glazirane krofne

    Krofnama sa glazurom niko neće moći da odoli.




    21-05-2018 | 15:05 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-jirkaejc

     

    Sastojci:

    - 2 šolje mleka ( 250 ml)
    - 1 kk  šećera
    - kockica kvasca (50g)
    - 4 šolje brašna (ja sam dodala još 1/2 šolje, zavisi od brašna)
    - 1 šolja instant krompir pirea
    - 1 kašičica soli
    - 1/2 šolje šećera.
    - 4 kašike ulja

    Priprema: Ugrejati mleko sa malo šećera. Rastopiti kvasac i ostaviti 5 min da nadođe. Pomešati brašno, instant krompir, so, šećer. Dodati mleko i 4 kašike ulja. Zamesiti testo. Pobrašniti površinu i razvući testo oklagijom na 1,5 cm debljine. Seći krofne uz pomoć šireg i užeg okruglog sekača.Prebaciti krofne na krpu posutu sa malo brašna. Ostaviti da se malo nadođu 10-15 min. Pržiti u zagrejanom ulju,  dok lepo ne porumene. Izvaditi na kuhinjski ubrus da se ocede od suvišne masnoće. Toplu krofnu staviti u toplu glazuru i malo okrenuti. Ostaviti da se osuši.
    Glazura: U većoj šolji zagrejati pola šolje mleka sa kašikom putera.
    limun glazura: dobro izmešati 1 šolju prah šećera, 2 kašike ugrejanog mleka, 1/4 kašičice ekstrata vanile, 1/4 kašičice soka od limuna
    čokolada: dobro izmešati 1 šolju prah šećera, 3 kašike ugrejanog mleka, 2 kašike čokolade u prahu

  • Pročitajte i...
    Čokoladni mafini sa višnjama Čokoladni mafini sa višnjama

    Ovaj mafin postaće vaša omiljena kombinacija čokolade i višnje.

    Bombice sa belom čokoladom i kafom Bombice sa belom čokoladom i kafom

    Zalogaj za prave sladokusce.

    Pohovani sladoled Pohovani sladoled

    Poslastica kojoj niko ne može odoleti!

    Sufle od breskve Sufle od breskve

    Osvežavajući desert koji se brzo priprema.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: