Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Hari Mata Hari - Stara Ljubavi

Noć uz Naxi
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Hari Mata Hari - Stara Ljubavi
  2. Oliver Mandić - Zbog tebe bih tucao kamen
  3. Hari Mata Hari - Reci sreco
  4. Neki To Vole Vruće - California
  5. Neki To Vole Vruće - Kakva noć
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Nikola Demonja - Petak - Mojih 50
  2. 16. januar - 1 - Dodir noći
  3. 16. januar - 2 - Dodir noći
  4. 16. januar - 3 - Dodir noći
  5. Nikola Demonja - Četvrtak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Domaća božićna česnica Domaća božićna česnica

  Ova vrsta obrednog hleba vezuje se za obeležavanje Božića, a mesi se na Badnje veče ili na Božićno jutro. Posebnost ovog hleba nije samo u pripremi, već i simboličnom značenju koje nosi. Ne zaboravite da, prema starom običaju, u česnicu stavite novčić, a onoga koji u česnici pronađe novčić, očekuje prosperitetna godina.

  Neodoljivi novogodišnji slatkiši Neodoljivi novogodišnji slatkiši

  Ukoliko uživate u prazničnoj atmosferi, a uz to ste ljubitelj poslastica, u narednom videu možete videti neke od ideja na koje sve načine možete napraviti neodoljive praznične poslastice.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.73 117.56 118.38
  CHF 108.58 109.35 110.11
  USD 104.83 105.57 106.30
 • Povezani članci
 • Etikete nakon seksa

  Seks je daleko više od fizičkog kontakta unutar spavaće sobe. Ono što mu prethodi i šta sledi nakon njega utiče na celokupan doživljaj. Izgled može prevariti, tako onaj naizgled sladak momak može pokazati grubu stranu svoje ličnosti, a za džentlmena koji vas je potpuno očarao svojim manirima može se ispostaviti da je sebičan i ne tako dobar ljubavnik. Zato je vreme da gospodu koja se lažno predstavlja "etiketiramo" na vreme, kako bismo sprečile razočaranje, koje je neminovno nakon seksa sa njima.
  24-06-2015 | 14:54 | Autor/Izvor: Naxi media

  Foto: Bigstockphoto/maurus


  Ptica trkačica -
  Pogrešno je verovanje da žene odmah nakon seksa očekuju bračnu ponudu, ali kuda žuriš?! Ukoliko momak pripada onom tipu koji nakon završenog seksualnog odnosa momentalno napušta vaš dom jer odjednom "ima neke nedovršene obaveze koje ne mogu da sačekaju", pustite ga...Neka mu je srećan put...Nemojte očekivati da vam se izjutra javi, a čak i ako to učini, zanemarite to. Jedino šta od njega možete da očekujete tokom narednog susreta jeste doživljavanje svojevrsnog "već viđeno" efekta. Dakle "izvini žurim, imam neka nedovršena posla koja ne mogu da čekaju", a vi zalužujujete bolje, zar ne?

  Uspavanko - Iako ovaj tip nije ni približan ptici trkačici, momak koji zaspi odmah nakon seksa, ne daje nam osećaj da se saberemo i shvatimo šta se upravo dogodilo. Ovde nije reč o razgovorima koji traju do duboko u noć, otvarajući dušu jedno drugome...ne, ali ostati budan bar 15 - ak minuta nakon seksa je sasvim prihvatljivo.

  Aljkavac - Čak iako nije planirao društvo te večeri, očekuje se da posteljina na kojoj spava bude uredna. Ovde ne govorimo da bi trebalo da čitav stan bude sterilan poput bolnice, ali malo osnovne higijene nije ne odmet. Pored toga što vama neće biti prijatno i nećete moći da se opustite dok vam vidokrug obuvata gomila razbacane garderobe, CD - ova ili kutija od hrane, ovo odaje jednu prilično lošu sliku kaje se u 90% slučajeva preslikava i na druge životne segmente.

  Nemaran tip - Možda mu je ponestalo, možda se nije nadao poseti takvog tipa, ali seks bez zaštite je nedopustljiv. Pored toga što će vas staviti u nezgodan položaj, nekoliko minuta zadovljstva naspram velikog broja mogućih posledica nije baš pravi izbor. Trčanje u prodavnicu jeste moguće rešenje, ali čekanje da ode po potrebnu zaštitu ubija raspoloženje i želju. Šta je gore od tipa koji kod sebe nema potrebnu zaštitu?! Pogodili ste, tip koji ne želi da je koristi. Obično nakon saopštavanja da ne želi da koristi zaštitu sledi spisak razloga žašto je to tako...Koliko god njegovi razlozi na momente zvučali prihvatljivo, ne dajte se zavarati...Ovde je reč o nemarnosti i sebičnosti...Zato je najbolja solucija da odmah nestanete iz njegovog vidokruga...da, zauvek.

 • Pročitajte i...
  Navike kojima ćete učvrstiti vezu Navike kojima ćete učvrstiti vezu

  Svaka veza, kako bi bila dugoročna, gradi se postepeno uz obostrano zalaganje. Iako nekada ne obraćamo pažnju na sitnice u međusobnim odnosima, one zapravo grade posebnu vezu i bliskost među partnerima.

  Zajedničke navike srećnih parova Zajedničke navike srećnih parova

  Dostići skladnost, sreću i ljubav u vezi je nešto čemu teži većina parova. Svaki odnos gradi se uzajamnim zalaganjem za šta je potrebno vreme, a ovo su neke od karakteristika koje imaju srećni parovi.

  Najčešći uzroci prevara u vezama Najčešći uzroci prevara u vezama

  Emotivne veze uvek su pred ispitom vremena, a odnos bi trebalo negovati iz dana u dan. Kads prestane zaljubljenost, veza se nalazi pred prvim velikim izazovom. Evo koji su najčešći uzroci prevara.

  Ovo muškarci primete na ženi Ovo muškarci primete na ženi

  Pogrešno je misliti da i muškarci ne barataju čitanjem neverbalne komunikacije. Štaviše, ona im pomaže da shvate šta žene žele, naslute o čemu razmišljaju i šta očekuju, što je korak ka lakšem povezivanju.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: