-
Poslednjih 5 pesama
- Bajaga - Iza nas
- Parni Valjak - Sad Kad Znas
- Oktobar 1864 - Nadji me
- Colonia - Njeno ime ne zovi u snu
- Crvena jabuka - Dao Sam Ti Dusu
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
Fenomenalna čokoladna torta
Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...
-
Zdravlje
Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život!
Stručnjak za dugovečnost Dan Buetner već 20 godina proučava šest svetskih Plavih zona, uključujući oblasti u Grčkoj, Kostariki i Japanu, gde stanovnici imaju čak deset puta veću verovatnoću da dožive stotu godinu nego prosečan Amerikanac.
Zašto se javlja noćno znojenje i kada bi trebalo da se obratimo lekaru?
Ako se povremeno budite obliveni znojem to nije razlog za brigu, posebno ako se to dešava nakon ružnog sna ili tokom vrele noći. Ali, ako vam se to dešava redovno, moglo bi biti znak da nešto nije u redu.
-
Putovanja
Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu
U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?
Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
-
Preporučujemo
Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!
Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.
Vodič kroz brzinsko čišćenje: Ključne stvari koje treba da očistite pre dolaska gostiju
Neočekivana poseta? Nema panike, ne morate da čistite ceo stan da bi sve izgledalo uredno. Dovoljno je da obratite pažnju na nekoliko ključnih mesta koja gosti prvo primete. Evo šta bi trebalo brzinski očistiti pre posete...
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 118.00 CHF 124.43 125.31 126.18 USD 98.79 99.49 100.18
-
Efikasan trik za izbeljivanje zuba
Zdravi i beli zubi jedan su od najlepših ukrasa na licu. Napravite sami kod kuće smesu za njihovo izbeljivanje.
30-03-2017 | 14:57 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto- luckybusiness
Potrebno je da kašiku sode bikarobne pomešate sa pastom za zube i dobijenom smesom u debljem sloju namažete zube i preko stavite aluminijumsku foliju. Tako ostavite da deluje sat vremena, pa posle isperete.
Smesu nije preporučljivo konstantno nanositi. Između dva nanošenja, trebalo bi napraviti pauzu najmanje dve nedelje.
Isprobajte, jer već nakon prvog nanošenja bi trebalo da vidite pozitivne efekte. Na ovaj način možete uštedeti na novcu i vremenu.
-
Pročitajte i...
Prirodni fenomeni: Vulkan koji svakodnevno izbacuje zlato u vrednosti od 6.000 dolara
U Antarktiku se nalazi vulkan koji izbacuje male komadiće zlata. Ovu informaciju su objavili američki geolozi 1991. godine.
Priroda kojoj se divimo: Zašto drveće stvara crveno lišće?
Žuta boja listova je rezultat fizioloških procesa koji se dešavaju tokom jeseni, dok se crveno lišće formira iz drugih razloga.
Napravite neodoljivu frizuru pomoću šnale za kosu
Aksesoar za kosu ima estetsku i praktičnu funkciju, a šnala za kosu se definitivno nalazi među aksesoarima koji ispunjavaju obe funkcije. Pogledajte kako pomoću šnale možete napraviti neodoljive frizure.
Napravite podlogu za posuđe pomoću pampura
Ukoliko pripadate onom delu populacije koji voli da reciklira i pojedinim proizvodima nađe novu primenu, oprobajte se u interesantnom pravljenju podloge za posuđe od pampura.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: