-
Poslednjih 5 pesama
- Parni Valjak - Pusti nek traje
- Djordje Balašević - Prva ljubav
- Oliver Dragojević - Trag U Beskraju
- Riblja čorba - Jedino moje
- Crvena jabuka - Ima nešto od srca do srca
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Teleći gulaš sa paprikom
Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
-
Zdravlje
Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?
Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...
Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život!
Stručnjak za dugovečnost Dan Buetner već 20 godina proučava šest svetskih Plavih zona, uključujući oblasti u Grčkoj, Kostariki i Japanu, gde stanovnici imaju čak deset puta veću verovatnoću da dožive stotu godinu nego prosečan Amerikanac.
-
Putovanja
Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu
U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?
Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
-
Preporučujemo
Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!
Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...
Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!
Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.67 125.55 126.43 USD 98.15 98.84 99.53
-
Domaći sladoled od lešnika
Napravite domaći sladoled od lešnika koji možete jesti zasebno ili dodatak ice kafi.
18-07-2016 | 13:25 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto/chiociolla
Sastojci:
- 300 g pečenih mlevenih lešnika
- 1 l mleka
- 6 žumanaca
- 200 g čokolade
- 130 g šećera
- 250 ml slatke pavlake
- dva vanilina šećera
- dve kašike gustinaPriprema: Prokuvati lešnike sa mlekom i ostaviti da prenoći u frižideru. Mleko procediti. U šerpi umutiti žumanca, gustin, šećer i vanilu. Mleko zagrejati do tačke ključanja i uz stalno mešanje sipajti ga u smesu sa jajima. Kad se zgusne, skloniti sa vatre, dodajte kockice čokolade i izmešati da se sve lepo sjedini. Ostaviti u zamrzivaču dva sata, a zatim dodati slatku pavlaku, sve umutiti mikserom i vratiti u zamrzivač barem na šest sati.
-
Pročitajte i...
Domaći sladoled od lešnika
Mnogima je sladoled od lešnika omiljena letnja poslastica, a svi smo svesni da pravi, domaći sladoled i onaj industrijski nikako ne mogu da se porede.
-
Komentari
Komentara: 1
Postavi komentar:
20-07-2016 | 08:46MEDO MEDAN kaze:
Odlično mmm...sa ovim recptima, sočnim slikama ma uljepšali ste mi jutro...MMM baš sve što volim ..:-)
Odgovori