-
Poslednjih 5 pesama
- Jelena Tomašević - Radio svira za nas
- Boris Novković - Ti si tu
- Djordje Balašević - Olivera
- Željko Samardžić - Nisi Ti
- Sladjana i Dado - Princeza
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoTortilja sa piletinom i rukolom
Najjednostavniji ručak koji možete da napravite može da bude i izuzetno ukusan i zdrav. Isprobajte ovaj recept za neobične tortilje.
-
ZdravljeSezona tikvica: Razlozi zbog kojih bi trebalo češće ih jedemo
Tikvice pružaju mnoge zdravstvene prednosti. Bogate su antioksidansima, promovišu zdravlje probave i očiju.
Saveti za dobar san: Izbegavajte uspavljivanje pored televizoraStručnjak za spavanje Trevor Cooke upozorava da veštačko svetlo sa TV ekrana može da poremeti prirodni ciklus spavanja i buđenja vašeg tela.
-
PutovanjaPosetite Prag ovog proleća
Glavni grad Češke, s ponosom nosi tutulu jednog od najlepših gradova Evrope, a za to je sigurno zaslužna predivna arhitektura i bajkovita atmosfera koja dolazi do izražaja sa prvim prolećnim danima.
Koje zemlje su za mlade ljude najsrećnije? Srbija je zauzela visoko mestoNedavno je objavljena lista najsrećnijih zemalja sveta za 2024. godinu. Interesantno je to što ova lista izgleda veoma zanimljivo jer obauhvata isključivo impresije mladih ljudi starosti do 30 godina...
-
PreporučujemoBlistavo i čisto stakleno posuđe uz pomoć jednog trika
Održavanje staklenog posuđa bez mrlja od sušenja može da bude izazov, ali postoji jednostavan trik koji će osigurati besprekoran sjaj.
Pirinač u kupatilu: Neobičan trik za višestruku koristVećina ljudi drži pirinač u kuhinji, ali da li ste znali da ga držanje u kupatilu može biti iznenađujuće korisno?
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.32 117.14 117.96 CHF 119.54 120.38 121.22 USD 107.92 108.69 109.45
-
Domaći prebranac
Ukoliko ste se uželeli pravog domaćinskog ručka, idealan predlog je prebranac.
17-01-2018 | 10:12 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-bhofack22
Sastojci:
- 500 g pasulja
- 3 dl ulja
- 1 kg crnog luka
- 2 češnja belog luka
- 1 list lovorovog lista
- aleva paprika
- biber, soPriprema: Beli pasulj staviti u lonac, naliti hladnom vodom i kuvati do ključanja. Ocediti, naliti vrelom vodom i kuvati dok ne omekša, a nakon čega ga ocediti od vode. Očistiti crni luk i iseći ga na tanke kolutove. Jedan deo ulja zagrejati u šerpi i ispržiti crni luk da porumeni. Dodati malo mlevenog bibera, aleve paprike i soli po ukusu. Tepsiju podmazati, pa na dno ravnomerno, staviti red pasulja. Preko njega staviti isprženog luka. Ovo ponoviti dok se ne utroši pasulj i luk. Kada se istroši sav materijal, na vrh tepsije poređati jedan do dva lovorova lista. Sve dobro zaliti uljem i peći u zagreanoj rerni oko pola sata.
-
Pročitajte i...Tortilja sa piletinom i rukolom
Najjednostavniji ručak koji možete da napravite može da bude i izuzetno ukusan i zdrav. Isprobajte ovaj recept za neobične tortilje.
Vitaminska bomba: Smuti za užinu ili doručakToplije vreme nas tera da menjamo navike u ishrani i više se krećemo. Kvalitetan smuti možete da ponesete na posao, a ako vam padne energija smuti je sjajna užina. Zato obavezno zapišite ovaj recept.
Tart sa čokoladom i malinamaSočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: