Slušate: Mojih 50

Pesma: Oliver Dragojević - Brod u boci

Mojih 50
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Oliver Dragojević - Brod u boci
    2. Petar Grašo - Nevista
    3. Zdravko Čolić - Zagrli me
    4. Boris Rezak - Vjeruj Mi Na Rijec
    5. Darko Domijan - Ulica Jorgovana
  • Beograd Uzivo
  • Delta city
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 26. februar - 1 - Dodir noći
    2. 26. februar - 2 - Dodir noći
    3. 26. februar - 3 - Dodir noći
    4. Nevena Božović - Sreda - Mojih 50
    5. 25. februar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Nugat sufle Nugat sufle

    Ukusan desert koji se lako priprema, a koji je odličan izbor za istinske ljubitelje čokolade.

    Domaća musaka od karfiola Domaća musaka od karfiola

    Kombinacija sira i karfiola sjajna je preporuka za ručak.

  • Frajle koncert
  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.73 117.55 118.37
    CHF 109.89 110.67 111.44
    USD 107.01 107.76 108.52
  • Povezani članci
  • Domaći prebranac

    Ukoliko ste se uželeli pravog domaćinskog ručka, idealan predlog je prebranac.




    17-01-2018 | 10:12 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-bhofack22


    Sastojci:

    - 500 g pasulja
    - 3 dl ulja
    - 1 kg crnog luka
    - 2 češnja belog luka
    - 1 list lovorovog lista
    - aleva paprika
    - biber, so

    Priprema: Beli pasulj staviti u lonac, naliti hladnom vodom i kuvati do ključanja. Ocediti, naliti vrelom vodom i kuvati dok ne omekša, a nakon čega ga ocediti od vode. Očistiti crni luk i iseći ga na tanke kolutove. Jedan deo ulja zagrejati u šerpi i ispržiti crni luk da porumeni. Dodati malo mlevenog bibera, aleve paprike i soli po ukusu. Tepsiju podmazati, pa na dno ravnomerno, staviti red pasulja. Preko njega staviti isprženog luka. Ovo ponoviti dok se ne utroši pasulj i luk. Kada se istroši sav materijal, na vrh tepsije poređati jedan do dva lovorova lista. Sve dobro zaliti uljem i peći u zagreanoj rerni oko pola sata.

  • Pročitajte i...
    Urmašice Urmašice

    Napravite ukusne urmašice i zasladite se tokom vikenda pred nama.

    Osetite ukus proleća

    Prolećni ukus Fest, dvodnevni festival domaće hrane i pića, održava se 23. i 24. marta od 10 do 19 časova u Kombank dvorani (bivši Dom Sindikata). Oseti ukus proleća, moto je ovogodišnjeg festivala čiji ukusi i mirisi bude sva čula i pozitivnu energiju.

    Salata sa crvenim pasuljem Salata sa crvenim pasuljem

    ukusna vitaminska satala koju možete jesti kao prilog ili zaseban obrok.

    Ukusne domaće krofne Ukusne domaće krofne

    Ovog vikenda, 13. januara obeležava se dolazak Pravoslavne Nove godine ili Srpske Nove godine, a prema jednoj od tradicija, krofne u ponoć učiniće vašu Novu godinu slatkom i berićetnom.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: