-
Poslednjih 5 pesama
- Zana - Kum
- Aerodrom - Fratello
- Nina Badrić - Takvi kao ti
- Riblja čorba - Ostani djubre do kraja
- Marija Šerifović - U nedelju
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRecept za banana hleb
Ovaj recept je danas ubedljivo najtraženiji na internetu. Ako niste imali priliku da probate čuveni banana hleb, obavezno ga sačuvajte i spremite već danas.
-
ZdravljeTrešnje su izuzetno zdrave: Jedite ih što ih više
Sezona trešanja je počela, ali imajte na umu da neće trajati dugo. Iskoristite ceo period i jedite ih što više jer ovo voće je izuzetno dobro za naš organizam.
Ako brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivouPrema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.
-
PutovanjaSpektakularni Novi Zeland
Novi Zeland, ostrvo smešteno u jugozapadnom delu Tihi okean, udaljeno je oko 2.000 kilometara od Australije. Ovo prekrasno odredište sastoji se od dva glavna ostrva, Južnog i Severnog, ali i nekoliko manjih ostrva koja doprinose njegovoj raznolikosti
Idealno vreme da posetimo SolunSolun, drugi po veličini grad u Grčkoj, ima bogatu istoriju, slikovite pejzaže i dinamičnu atmosferu koja ga čini neodoljivom destinacijom za putnike željne avanture i kulture. Ako već planirate negde da putujete a ne biste da idete daleko Solun može da bude savršena destinacija.
-
PreporučujemoSezona mrava: Evo kako da ih se rešite
Poznato je da se mravi redovno javljaju čim krene toplije vreme i znaju da budu baš iritantni. Ako i vi imate problem sa mravima sigurno tražite adekvatna rešenja u ovom periodu.
Najlakši način da očistite fuge i pločice u kuhinjiNapravite samo sredstvo koje će vam pomoći da se lako otarasite naslaga masnoće i prljavštine na pločicama.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.30 117.12 117.94 CHF 119.04 119.88 120.72 USD 108.26 109.02 109.78
-
Domaće mini Karađorđeve šnicle
Karađorđeva šnicla je jedan od domaćih specijaliteta koji ne ostavlja ravnodušnim prave gurmane. Napravite njihovu mini verziju u domaćoj radinosti.
06-05-2020 | 14:35 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock-Artangels
Sastojci:
- 500 gr mlevenog mesa
- 1 glavica crnog luka
- 2 čena belog luka
- 2 jaja
- kafena šoljica pirinča
- 150 gr kačkavalja u komadu
- prezle
- so, biber, biljni začini po željiPriprema: Skuvati pirinač i ostaviti da se ohladi. Dodati ga u mleveno meso, kao i iseckane beli i crni luk, jedno jaje, začine i sve zamesiti. Ostaviti u frižideru da odstoji najmanje pola sata. Kačkavalj iseći na štapiće i oko svakog naneti smesu tako da se formira valjkasti oblik. Svaki uvaljati u brašno, umućeno jaje i prezle. Pržiti u dubokom ulju. Servirati uz tartar sos i prilog po želji.
-
Pročitajte i...Ruska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
Gvakamole sosOvaj sos se izuzetno lako pravi a savršeno ide uz pivo, čips, tortilje i gazirane sokove. Poslužite ga pre glavnog jela uz grickalice ili ga jednostavno pripremite kao posni doručak.
Testenina sa tikvicama i slaninomAko nemate danas ideju za pripremu ručka, nemate previše vremena i sve vam je dosadilo, probajte ovaj jednostavni recept koji će vas oduševiti.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: