-
Poslednjih 5 pesama
- Vlado Georgiev - Nisam ljubomoran
- Severina - Mili moj
- Valentino - Samo sklopi okice
- Aleksandra Radović - Mali Peh
- Minea - Rano
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeAko brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou
Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.
Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafuNajveći broj ljudi započinje dan uz ovaj popularan napitak. Uz dva začina ne samo što možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
-
PutovanjaNeobičan hotel u Londonu: Ljudi plaćaju lošu uslugu, a osoblje ih vređa!
Noćenje u hotelu Karen košta 220 evra, ali ovde osoblje nije ljubazno. Upravo suprotno, jer koncept u kome se gost vređa i dobija minimalnu uslugu funkcioniše savršeno.
Sejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanuMnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Deseti rođendan Male škole bontona
Edukativni program Mala škola bontona/Kako se sluša koncert ove subote, 29. maja, slavi deseti rođendan nastupom polaznika Muzičke radionice Čarobna frula.
25-05-2021 | 13:49 | Autor/Izvor: Naxi media-Kolarac PR
Foto: Bigstock-Puttachat Kumkrong
Ciklus Kako se sluša koncert/Mala škola bontona, koji organizuje Centar za muziku Kolarčeve zadužbine, namenjen je najmlađoj publici i njihovim roditeljima.
Voditelj ovog jedinstvenog programa je Miloš Milovanović koji je po obrazovanju muzičar, a po zanimanju televizijski voditelj i deci poznato lice. On na vrlo specifičan i originalan način decu vodi kroz ovaj program.
Uz Milovanovića, mališani saznaju istoriju Kolarčeve zadužbine, nauče kada se i zašto aplaudira, šta piše u programu, kako se treba ponašati na koncertu i u jednoj instituciji kulture, šarmantno im prenese neke podatke iz istorije muzike i zajedno sa njima pravi opuštenu i prijatnu atmosferu na programu.
Koncert počinje u 11 sati, a cena ulaznica je 300 dinara.
-
Pročitajte i...Stefano Bolani održao koncert u prepunom Kolarcu
Bolani je posebno oduševio publiku izvođenjem pesme "Devojko mala" na srpskom jeziku
Besplatni koncert Stefana Bolanija 31.01. na KolarcuVelikan italijanske i svetske džez muzike, Stefano Bolani, održaće koncert „PIANO SOLO“ u sredu 31. januara u 20.00 časova u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine, gde će izvesti kompozicije sa svog poslednjeg albuma pod nazivom „Blooming“.
Koncert „Beograd svira” umesto na Trgu republike u Kolarčevoj zadužbiniKoncert „Beograd svira”, koji se realizuje u okviru „Dana Beograda 2023”, biće održan u Velikoj sali Kolarčeve zadužbine (Studentski trg 5) u subotu, 15. aprila, u 17 časova, najavljeno je iz Omladinskog pozorišta „Dadov”, a prenosi beograd.rs.
Pravila ponašanja za stolom: Ostavite lep utisakPorodična okupljanja, obeležavanje praznika i proslava, poslovni ručkovi i večere...Svaki vid sastajanja koji podrazumeva zajedničko sedenje i konzumiranje hrane zahteva određena pravila u ponašanju. Ukoliko želite da ostavite utisak osobe koja poznaje bonton i želite da ukažete poštovanje prisutnima i domaćinu, pridržavajte se pravila koja su navedena u nastavku teksta. Neka vaši maniri za stolom budu odraz vaše kulture ponašanja.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: