Slušate: Muzički mix

Pesma: Tony Cetinski - Umirem 100x Dnevno

Muzički mix
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Tony Cetinski - Umirem 100x Dnevno
    2. Vlado Georgiev - Reci mi da znam
    3. ITD bend - Gradske cure
    4. Boris Novković - Ne kuni se
    5. Galija - Digni ruku
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Aleksandar Dunić - Četvrtak - Mojih 50
    2. 17. septembar - 1 - Dodir noći
    3. 17. septembar - 2 - Dodir noći
    4. 17. septembar - 3 - Dodir noći
    5. Aleksandar Dunić - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Mekane kiflice sa kremom Mekane kiflice sa kremom

    Da li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.

    Teleći gulaš sa paprikom Teleći gulaš sa paprikom

    Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...

  • Zdravlje
    Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti? Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?

    Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.

    Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava? Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?

    Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...

  • Putovanja
    Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu

    U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?

    Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad

    Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.

  • Preporučujemo
    Najlakši način da očistite peglu Najlakši način da očistite peglu

    Ako koristite peglu na paru, neophodno je da vodite računa, jer neadekvatna upotreba i izbegavanje čišćenja mogu da dovedu do pojave kamenca, buđi i oštećenja ploče.

    Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću! Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!

    Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.36 117.18 118.00
    CHF 124.70 125.58 126.46
    USD 98.64 99.34 100.03
  • Povezani članci
  • Čokoladni išleri

    Napravite neodoljive čokoladne išlere.




    15-05-2017 | 14:29 | Autor/Izvor: Naxi media-torteikolaci

    Foto: Bigstockphoto- STUDIO.eListing

     

    Sastojci:

    Za testo:
    – 400 g margarina
    – 400 g šećera
    – 4 jajeta
    – 2 kašike kakaoa
    – 1 prašak za pecivo
    – 850 g brašna
    Za fil:
    – 750 ml mleka
    – 200 g šećera
    – 150 gustina
    – 250 g margarina
    Za dekoraciju:
    – 100 g čokolade
    – 1 kašika masti

    Priprema: Testo: Ostaviti margarin da omekne, pa ga ulupati sa šećerom. Dodavati jedno po jedno jaje, kako i brašno pomešano s praškom za pecivo. Rukama umesiti glatko testo, uviti u streč foliju i ostaviti da odmori u frižideru oko 30 minuta. Ohlađeno testo razviti oklagijom na debljinu prsta pa okruglom modlicom vaditi krugove i ređati u pleh postavljen pek-papirom. Peći u rerni na 180°C oko 8 minuta. Fil: U šerpu sipati šećer i 500 ml mleka te zagrevati dok ne provri. Ostatak mleka razmutiti sa gustinom, a zatim zakuvati u ključalo mleko. Mešati dok se ne zgusne, te ostaviti da se prohladi. Margarin ulupati mikserom i sjediniti s ohlađenim kremom. Ohlađene išlere spajati pripremljenim filom. Čokoladu rastopiti na pari s malo masti. Jednu polovinu išlera umakati u čokoladu, ređati na tacnu za serviranje.

  • Pročitajte i...
    Kiflice Mekane kiflice sa kremom

    Da li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.

    Fenomenalna čokoladna torta Fenomenalna čokoladna torta

    Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...

    Torta od čokolade i lešnika Torta od čokolade i lešnika

    Postoji nešto posebno u spoju lešnika i čokolade—topao, bogat ukus koji nikad ne dosadi. Ta kombinacija je klasična, a opet svaki put iznova oduševi, naročito kada se nađe u obliku sočne torte.

    torta Savršena čokoladna torta

    Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli savršeno kremastu, čokoladnu tortu koja se jednostavno topi u ustima. Ovakvoj jednoj poslastici nije neophodan poseban opis, dovoljno je samo da se uputite u kuhinju, pratite recept i konačno uživate u ovoj čokoladnoj rapsodiji...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: