-
Poslednjih 5 pesama
- Prljavo Kazalište - S vremena na vrijeme
- Valentino - Pile moje
- Kiki Lesendric I Tony Cetinski - Nemirne Noci
- Boris i Kemal - Daleko
- Galija - Da li si spavala
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Kokos kuglof
Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...
Kolač sa tikvicama i maslinama
Ako volite ukuse Mediterana i jela koja se brzo spremaju, ovaj slani kolač sa tikvicama, fetom i maslinama biće pravo otkriće za vas.
-
Zdravlje
Kako ostati budan bez kafe? Pet namirnica koje prirodno daju snagu
Hrana je gorivo za telo i um, ali ne deluje svaka isto: dok one bogate šećerom izazivaju brzi skok i još brži pad energije, postoje namirnice koje pružaju postojan osećaj budnosti i snage. Neke od njih sadrže blagu dozu kofeina uz dodatne hranljive koristi, dok druge telu obezbeđuju prirodnu energiju i pomažu ćelijama da je efikasnije koriste.
Ovo su poruke koje vam telo šalje kada nema dovoljno proteina
Najmanje 10% dnevnog unosa kalorija trebalo bi da potiče iz proteina.
-
Putovanja
Najlepši evropski grad za posetu ove godine - mediteranski dragulj koji je osvojio sve
Pariz, Berlin i Prag su već dobro poznate destinacije, ali prema izboru čitalaca magazina Condé Nast Traveller, najbolji grad za posetu u Evropi 2025. godine je - Valeta, glavni grad Malte.
Prelepi azijski grad proglašen najboljom destinacijom po odnosu cene i kvaliteta ove zime
Post Office je otkrio destinacije na kojima putnici dobijaju najviše za svoj novac.
-
Preporučujemo
Da li je bezbedno jesti smrznutu hranu kojoj je istekao rok?
Pitanje koliko dugo smrznuta hrana ostaje bezbedna za konzumaciju često zbunjuje mnoge. Dr Deina Figure nedavno je u videu na Instagramu objasnila šta zapravo znači kada u zamrzivaču pronađemo namirnice kojima je istekao rok.
Da li čuvate luk na pogrešnom mestu? Otkrijte najlakši trik za duži rok trajanja
Ako primetite da vam se luk pokvari već nakon nekoliko dana, verovatno ga ne skladištite pravilno. Mesto na kojem čuvate luk može značajno uticati na njegovu svežinu i trajanje.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.75 125.63 126.51 USD 99.91 100.62 101.32
-
Brokoli u bešamel sosu
Napravite ukusan ručak, koji će vas okrepiti tokom dana.
25-04-2017 | 14:10 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto/Ockra
Sastojci:- 2 šolje vode,
- 3 češnja belog luka
- ½ kašičice sušenog đumbira,
- 2 kašike braon šećera,
- 1 crvena paprika,
- sečena na kockice,
- 1 brokoli
- 2 kašike hladno ceđenog maslinovog ulja,
- 1 ½ kašike gustina,
- integralni pirinač
Priprema: Ostavite da provri voda. Dodajte beli luk, đumbir, crvenu papriku i baron šećer. Sklonite sa vatre. U šerpi proprižite brokoli u maslinovom ulju dok ne omekša. Dodajte prethodnu mešavinu u brokoli i dodajte gustin uz stalno mešanje da bi ste izbegli grudvice. Neka se kuva 6-8 minuta ili dok se sos ne zgusne. Poslužite sa kuvanim pirinčem. -
Pročitajte i...
Kokos kuglof
Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...
Kolač sa tikvicama i maslinama
Ako volite ukuse Mediterana i jela koja se brzo spremaju, ovaj slani kolač sa tikvicama, fetom i maslinama biće pravo otkriće za vas.
Skuša u belom vinu
Skuša je riba sa izraženijim, punijim ukusom, pa je važno da je pripremite na način koji ističe njen prirodni šmek, a da pritom ne bude previše jaka. Ovaj recept će vam sigurno pomoći u tome...
Ramen na naš način
Zaboravite na komplikovane, egzotične začine... Ovo je jednostavan, domaći ramen koji možete napraviti sa sastojcima koje već imate u kuhinji.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: