Slušate: Muzički mix

Pesma: Galija - Trube

Muzički mix
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Galija - Trube
    2. Oliver Mandić - Samo nebo zna
    3. Colonia - Lazu Oci Moje
    4. Zana - Ozenices se ti
    5. Van Gogh - Neko te ima nocas
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jurica Pađen - Sreda - Mojih 50
    2. 23. april - 1 - Dodir noći
    3. 23. april - 2 - Dodir noći
    4. 23. april - 3 - Dodir noći
    5. Jurica Pađen - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Recept za starinski slatki kupus Recept za starinski slatki kupus

    Kada stignu hladniji dani svi volimo da pojedemo nešto "na kašiku". Baš zato vam danas donosimo jednostavan recept za slatki kupus sa junetinom, jelo koje mnoge od nas vraća u detinjstvo...

    Najukusnije lovačke šnicle Najukusnije lovačke šnicle

    Mnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.

  • Zdravlje
    Ambliopija ili Ambliopija ili "Lenje oko": Simptomi i na koja stanja sve može da ukaže?

    Lenje oko ili ambliopija je veoma čest problem sa vidom koji utiče na oči. Međutim, to takođe može biti znak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su dijabetes, Parkinsonova bolest i srčana oboljenja.

    Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska

    Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada Krakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada

    Ovaj grad, nekadašnja prestonica Poljske, danas je epicentar kulture, obrazovanja i turizma u regionu.

    Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu Sedam sjajnih razloga da posetite Bratislavu

    U Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.

  • Preporučujemo
    Ako želite da vam odeća dugo miriše nakon pranja zapamtite ove savete Ako želite da vam odeća dugo miriše nakon pranja zapamtite ove savete

    Postoje zanimljivi i vrlo jednostavni trikovi uz pomoć kojih možete da sačuvate svežinu i miris odeće.

    Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par saveta

    Možda su nas ove godine vremenske prilike iznenadile, pa su mnogi od nas bili primorani da uključe klimu i ranije. Iskoristite hladnije dane za njeno čišćenje, i imajte na umu da to možete da uradite i sami.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.34 117.16 117.98
    CHF 119.14 119.98 120.82
    USD 108.68 109.45 110.21
Šoping
  • Noć knjige od 9. do 11. juna Noć knjige od 9. do 11. juna

    Omiljena manifestacija svih koji vole knjigu i čitanje, 28. po redu, održaće se od 9. do 11. juna 2023. godine u organizaciji Lagune i Knjižarskog lanca Delfi.

  • Radno vreme pijaca za prvomajske praznike Radno vreme pijaca za prvomajske praznike

    Sve pijace koje posluju u sastavu Javnog komunalnog preduzeća "Beogradske pijace" u ponedeljak i utorak, 1. i 2. maja, radiće po uobičajenom radnom vremenu od 6 do 19 časova, najavljeno je iz ovog preduzeća, prenosi beograd.rs.

  • Velika prvomajska akcija na ITAcademy Velika prvomajska akcija na ITAcademy

    Ove godine Međunarodni praznik rada donosi vam mnogo više od prilike da se odmorite i uživate u hrani i piću – donosi vam mogućnost da promenite život i izborite se za siguran i bolje plaćen posao!

  • Radno vreme pijaca za vaskršnje praznike Radno vreme pijaca za vaskršnje praznike

    Javno komunalno preduzeće Beogradske pijace najavljuje da će sve pijace koje posluju u sastavu ovog preduzeća, u petak, subotu i ponedeljak 14, 15. i 17. aprila, raditi po uobičajenom radnom vremenu od 6 do 19 časova, navodi se na sajtu beograd.rs.

  • Radno vreme zanatskih i trgovinskih objekata za vreme vaskršnjih i prvomajskih praznika Radno vreme zanatskih i trgovinskih objekata za vreme vaskršnjih i prvomajskih praznika

    Prema odredbama Odluke o radnom vremenu zanatstva i trgovine na teritoriji grada Beograda, privredni subjekti koji obavljaju ove delatnosti radiće prema izmenjenom rasporedu za vaskršnje i prvomajske praznike, saopšteno je iz Sekretarijata za privredu, navodi se na sajtu beograd.rs .

  • Još jedan Jumbo u Beogradu! Još jedan Jumbo u Beogradu!

    Od 7. aprila Beograd će biti bogatiji za još jednu Jumbo prodavnicu koja će svoj raznovrstan asortiman ponuditi potrošačima u okviru svoje radnje u prizemlju tržnog centra Zira (Ruzveltova 33).

  • Dolazak lepog vremena je znak za početak radova u vrtu Dolazak lepog vremena je znak za početak radova u vrtu

    Ako imate nekoliko stabala voća u dvorištu ili posedujete voćnjak, potrebno je pružiti im adekvatnu negu za rast. Stabla voća zahtevaju oblikovanje tokom svih godina u kojima voće raste, zbog čega je potrebno redovno odstranjivanje bolesnih i sasušenih grana.

  • Operite svoj auto kao profesionalac Operite svoj auto kao profesionalac

    Svesni ste toga da morate da brinete o mnogim stvarima koje imate, kako bi vas što duže služile. Sigurno se sećate da ste kao deca brižljivo čuvali svoje igračke i pazili da se ne oštete. Isto se dešava i kad odrastete, kada, na primer imate svoj automobil.

  • Analize pokazuju: Sada je najbolji trenutak da se pridružite IT industriji! Analize pokazuju: Sada je najbolji trenutak da se pridružite IT industriji!

    Prema analizama, srpska IT industrija nezadrživo raste uprkos krizi, a sa njom i zarade zaposlenih. Prosečna plata naših IT stručnjaka u 2022. godini iznosila je čak 1.600 evra, a prema zvaničnim podacima sa sajta HelloWorld.rs zarade programera išle su i do neverovatnih 8.500 evra mesečno. Stručnjaci predviđaju da će u 2023. godini zarade nastaviti da rastu.

  • Radno vreme zanatskih i trgovinskih objekata na teritoriji Beograda na Dan državnosti Srbije Radno vreme zanatskih i trgovinskih objekata na teritoriji Beograda na Dan državnosti Srbije

    Za vreme obeležavanja Sretenja - Dana državnosti Srbije zanatski i trgovinski objekti radiće po izmenjenom radnom vremenu.

  • Mesec ljubavi u Madlenianumu Mesec ljubavi u Madlenianumu

    Od 6. do 14. februara sve predstave na repertoaru Madlenianuma tih dana su sa popustom, a publika može da gleda dramu, operetu, komediju i uživa u ljubavnim peripetijama jednog naučnika, švedskog barona i bonivana, bivših verenika, dvoje mladih pred životnom odlukom i tragično stradale srpske glumice Žanke Stokić.

  • Pozorište na Terazijama: Uz kupovinu karata knjiga Pozorište na Terazijama: Uz kupovinu karata knjiga

    Pozorište na Terazijama u saradnji sa 9 izdavačkih kuća publiku uvodi u svet 39 neverovatnih književnih priča!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10