Zašto vole loše devojke?

Na temu zašto muškarce privlače zločeste, "loše" devojke, pisano je dosta knjiga i snimano filmova, a evo i razloga zašto je to tako.

Autor/izvor: Naxi media
Datum objave: 04.09.2012. - 11:40:00

Zašto vole loše devojke?

Muškarci vole "nevaljale" devojke zato što su slobodne i nezavisne, i ne žele ozbiljnu zamarajuću, dugogodišnju vezu. S tim ne zamaraju muškarce, a oni nemaju strah od nedeljnih ručkova s njenim roditeljima, crkvenih zvona i venčanja.

Takođe, nemaju problem da istaknu svoj seksepil, izazivnije se oblače, što muškarce uzbuđuje. Oblačenjem žene ističu svoju ženstvenost i izluđuju jači pol. Za muškarca nema boljeg afrodizijaka od cipela s visokom potpeticom, kratke suknje ili dubokog dekoltea. Samo umereno, i ako već imate provokativne cipele, ukombinjte ih sa pantalonama ili farmerkama, nemojte sve odjednom da obučete jer će efekat biti potpuno suprotan i umesto "sexy" možete delovati jeftino i vulgarno.

Devojke koje imaju smisao za humor izuzetno privlače suprotan pol. Muškarci u njihovom prisustvu ne moraju preterano da paze šta govore. Nevaljale devojke se ne zgražavaju na sočne viceve i prostiji rečnik. Smeju se na glas i same dobace po koju. Muškarci se u njihovom društvu lakše opuste i pokažu svoje pravo lice.

One se takođe nikada ne žale da ih bole noge od štikli, da ne mogu da izađu jer je muzika preglasna ili je mesto "dno".. prilagode se situaciji vrlo brzo, ne glumataju i znaju same da se staraju o sebi.

Nevaljale djevojke imaju više zajedničkog s muškim polom nego njihove dobre koleginice. To muškarcima odgovara, jer im nije problem da se poistovete s njima. Muškarci u njima vide pravu prijateljicu, a ne samo partnerku ili ljubavnicu.

Bolje su u krevetu: Možda ovo i nije uvek istina i pravilo, međutim muškarci su sigurni da jeste. Seks s "lošom" devojkom koja pristaje na đavolaste igrice u krevetu, pa pored njegovih fantazija koje želi da ispuni ima i sopstvene koje se ne libi da podeli s njim, to je prava stvar.

Kontaktiraj nas