-
Poslednjih 5 pesama
- Vanna - Ako je vredelo ista
- Van Gogh - Neko te ima nocas
- Magazin - Tri Sam Ti Zime saptala ime
- Tose I Antonija - Volim Osmjeh Tvoj
- Zdravko Čolić - Sinoć nisi bila tu
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoOmiljeni kolač: Trileće
Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.
Popularne kupus kifleKupus kifle zapravo ne sadrže kupus kao glavni sastojak, a ime su dobile isključivo zbog svog izgleda.
-
ZdravljeKorisni saveti za prevenciju visokog pritiska
Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.
Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteinaProteini su veoma važni za celokupno funkcionisanje organizma, a mnogima od nas nisu poznati simptomi koji ukazuju na njihov nedostatak.
-
PutovanjaPlaniramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite
U Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.
Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se osloboditeNajverovatnije ste i sami svesni da neke navike nije dobro negovati ako ste na putovanju, a posebno ako gostujete u hotelu.
-
PreporučujemoZašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?
Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.
Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderoberaSa promenom vemena prirodno se javlja potreba svakog od nas za sređivanjem. Kada dođe proleće ovo se odnosi na generalno sređivanje kuće, ali i na sređivanje garderobera, odlaganje zimske odeće i odeće koju više nećemo nositi.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.33 117.15 117.97 CHF 120.42 121.27 122.12 USD 109.33 110.10 110.87
-
Voćni sufle
Kremast, sočan i ukusan desert oduševiće svakoga kome ga poslužite.
03-11-2016 | 13:19 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto/denisfilm
Sastojci:
- 1 l jogurta
- ½ l slatke pavlake za šlag
- 300 g šećera u prahu
- 3 vanilin šećera
- 1,5 limuna – sok
- 14 listića želatina
Fil od šumskog voća:
- 300 gr šumskog voća
- šećer u prahu
- 1 vanilin šećer
- gustinPriprema: U jednu posudu izmešajte jogurt, šećer i vanilin šećer, a u drugoj umutite slatku pavlaku za šlag. Želatin rastopite u hladnoj vodi. Kada omekša, ocedite od vode, pa dodajte malo slatke pavlake za kuvanje te rastopite na laganoj vatri. Iscedite limunov sok. U posudu s jogurtom dodajte slaku pavlaku i lagano promešajte. Uz lagano mešanje, postepeno dodajte rastopljen želatin. Na kraju dodajte isceđen limunov sok i promešajte. Premestite u posudu i stavite u frižider da se stegne. Fil od šumskog voća - šumsko voće sa malo vode i oba šećera prokuvajte, ostavite da se ohladi, pa servirajte.
-
Pročitajte i...Omiljeni kolač: Trileće
Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.
Recept za domaće proteinske čokoladiceProteinske čokoladice predstavljaju savršenu užinu, a posebno se savetuju osobama koje su fizičke aktivne. Nutritivno su bogate, lako će vas zasititi i dati vam energiju. Kako su kupovne čokoladice prilično skupe, možete ih napraviti u kućnoj varijanti. Evo jednog jednostavnog recepta...
Domaći sladoled od jagode i avokadaUopšte nije teško napraviti domaći sladoled, a prednosti ovakvog deserta su višestruke. Dobićete savršen slatkiš za vašu porodicu, bez veštačkih aroma, prirodnog ukusa koji će vas kupiti za sva vremena...
Tart sa čokoladom i malinamaSočan, mekan i osvežavajući tart sa malinama savršeno će se uklopiti uz popodnevnu limunadu i kafu. Imajte na umu da recept ne iziskuje da budete profesionalac, a neće vam ni oduzeti mnogo vremena.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: