Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Kaliopi - Rodjendan

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Kaliopi - Rodjendan
    2. Azra - Mokre ulice
    3. Karolina Gočeva - Srescemo se opet
    4. Dado Topić - Floyd
    5. Bajaga - Dobro jutro
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Elena Risteska - Sreda - Mojih 50
    2. 23. maj - 1 - Dodir noći
    3. 23. maj - 2 - Dodir noći
    4. 23. maj - 3 - Dodir noći
    5. Elena Risteska - Utorak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Salata sa mesom Salata sa mesom

    Napravite ukusnu obrok salatu.

    Makaronsi u domaćoj radinosti Makaronsi u domaćoj radinosti

    Napravite ukusan desert.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 121.94 122.80 123.66
    CHF 111.57 112.36 113.15
    USD 108.48 109.24 110.01
  • Kupon.rs
  • Povezani članci
  • Vidi šta pevam i osvoji letovanje u Zlatibor Moni

    Hotel Zlatibor Mona i Naxi radio te vode na letovanje na Zlatiboru!
    05-05-2017 | 11:00 | Autor/Izvor: naxi media

    Foto: Promo plakat


    ***U skladu sa članom 229. Zakona o obligacionim odnosima, Naxi radio ovim putem izdaje javno obećanje nagrade za kandidata koji postigne rezultat u skladu sa dole navedenim pravilima.

    Od ponedeljka 8. maja, na Facebook stranici Naxi radija, svakog dana biće postavljen snimak u kojem naši voditelji naizmenično "pevaju" ili pantomimom objašnjavaju neku od popularnih pesama sa Naxi radija.

    Vaš zadatak je da pogodite o kojoj pesmi je reč i napišete tačan naziv pesme i izvođača u komentarima tog posta. Svakog dana prvih pet učesnika koji pogode o kojoj pesmi je reč, prolaze dalje u sledeći krug takmičenja.

    U petak, 12. maja postavljamo finalni snimak u kojem učestvuje 20 posetilaca Naxi FB strane koji su prethodnih dana prvi dali tačne odgovore. Prvi koji napiše tačan odgovor osvaja glavnu nagradu, a drugi koji je dao tačan odgovor osvaja drugu nagradu.

    PRVU NAGRADU OSVOJILA JE SOFIJA FILIPOVIĆ (11:40AM)
    dok je sledeći tačan odgovor napisala MARTA KARPIĆ (11:41AM) i osvojila drugu nagradu


    Prva nagrada:
    Obuhvata: Četiri dana, tri noćenja u Hotelu Zlatibor Mona u standard sobi za dve osobe. Uslugu na bazi noćenja sa doručkom. Opuštanje i relaksaciju u Wellness centru Inspirium, korišćenje fitness centra. Deca do 7 godina borave gratis. Iskoristivost vaučera do 14. jula 2017.

    Druga nagrada:
    Obuhavata: Dva dana, jedno noćenje u standard sobi za dve osobe. Uslugu na bazi noćenja sa doručkom. Opuštanje i relaksaciju u Wellness centru Inspirium, korišćenje fitness centra. Deca do 7 godina borave gratis. Iskoristivost vaučera do 14. jula 2017.

    Iskoristite 20 % popusta za uplate do 19. maja 2017.  Usluga na bazi noćenja sa doručkom. Korišćenje wellness centra Inspirium i fitness centra. Deca do 7 godina borave gratis. Period boravka od 25.06. do 10.09. Celodnevni animacijski program u igraonici Monici. Deca do 7 god borave gratis. 5 dana već od 137 eur po osobi.

    PRAVILA NAGRADNOG KVIZA "VIDI ŠTA PEVAM I OSVOJI LETOVANJE U ZLATIBOR MONI"

    Član 1: ORGANIZATOR

    Nagradni konkurs "Vidi šta pevam" priređuje i organizuje: NAXI Radio (u daljem tekstu: Organizator) i Mona Hotel Management d.o.o.
     
    Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOĐENJA NAGRADNOG KONKURSA
    Nagradno takmičenje se održava od 8.5.2017. do 12.5.2017. a odnosi se na pratioce Naxi Facebook stranice. Nagradani konkurs se sprovodi za Mona Hotel Management d.o.o. i organizuje se u svrhu promocije hotela Zlatibor Mona u na Facebook-u i u programu organizatora.
     
    Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE
    Promotivni materijali će biti dostupni na Naxi radiju, Naxi Facebook stranici i Naxi portalu u naznačenom periodu.
     
    Član 4: NAGRADE
    Nagrade obezbeđuje Mona Hotel Management d.o.o.
    - Prva nagrada: boravak u hotelu Zlatibor Mona, 4 dana /3 noći, za dvoje odraslih (deca do 7 godina mogu boraviti gratis uz pratnju dve odrasle osobe) u standard sobi, usluga na bazi noćenja sa doručkom, besplatno korišćenje bazena i fitness centra. Nagrada se može koristiti do 14. jula 2017. u skladu sa raspoloživošću kapaciteta u hotelu Zlatibor Mona.
    - Druga nagrada: boravak u hotelu Zlatibor Mona, 2 dana /1 noćenje, za dvoje odraslih (deca do 7 godina mogu boraviti gratis uz pratnju dve odrasle osobe) u standard sobi, usluga na bazi noćenja sa doručkom, besplatno korišćenje bazena i fitness centra. Nagrada se može koristiti do 14. jula 2017. u skladu sa raspoloživošću kapaciteta u hotelu Zlatibor Mona.

    Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA
    Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i Mona Hotel Management d.o.o. kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.
     
    Član 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KONKURSU
    Za učestvovanje u konkursu potrebno je da pratite FB stranicu Naxi radija gde ćemo 5 dana za redom postavljati po jedan klip u kome naši voditelji "pevaju" neku od popularnih pesama sa Naxi radija, tj. pokušavaju da je obajsne pantomimom, asocijacijama, otvaranjem usta itsl, a zadatak fanova je da pogode o kojoj pesmi i izvođaču je reč.
    Svakog dana biramo po 5 učesnika koji prolaze dalje, tj prvih pet koji su dali tačan naziv pesme i izvođača.
    Petog dana, ovih 20 učesnika se bori za nagrade, takođe pogađajući pesmu i izvođača, po principu prvi koji pogodi osvaja glavnu nagradu, a drugi koji je dao tačan odgovor osvaja drugu nagradu.
     
    Član 7: ODABIR DOBITNIKA
    Proglašenje dobitnika će biti u petak 12. maja I to na portalu Naxi radija i Naxi Facebook stranici.
     
    Član 8: KAKO PREUZETI NAGRADU
    Nakon proglašenja pobednika, dobitnici prve i druge nagarde su obavezni da se u roku od 24h jave u inbox Naxi Facebook profila ili na email info@naxi.co.rs sa naznakom "Za Zlatibor Mona nagradu" i ostave svoje kontakt podatke: ime, prezime, adresa I broj telefona. U roku od tri dana biće kontaktirani od strane predstavnika Mona Hotel Managament d.o.o. sa detaljima oko preuzimanja vaučera i iskorišćenja nagrade.
    Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.
     
    Član 9: UČESNICI U NAGRADNOM KONKURSU (USLOVI UČESTVOVANJA, PRIJAVA, SADRŽAJ)
    Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici prihvataju ova Pravila. Učestvovanjem u Konkursu, učesnik prihvata i odobrava da se podaci koje pruži, posebno e-mail adresa (a ukoliko je učesnik i osvajač nagrade, njegova priložena poštanska adresa i broj telefona), sačuvaju i koriste u svrhu održavanja i promocije ovog konkursa, PR objava,  kao i za statističke i marketinške svrhe (slanje reklamnog materijala poštom, sms porukom, e-mailom). Organizator se obavezuje da dobijene podatke iz kontakt forme neće prosleđivati drugim fizičkim i pravnim licima osim Mona Hotel Management d.o.o.
     
    Član 10: PUBLICITET
     Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici nekog poklona, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora i Mona Hotel Management d.o.o. objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.
     
    Član 11: POREZI
    Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s nagradama.
     
    Član 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA
    Nagradni konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem zvaničnog portala Naxi radija.

  • Pročitajte i...
    13. Radio dani: RAB Srbija - liderska organizacija 13. Radio dani: RAB Srbija - liderska organizacija

    13. Radio dani RAB SRBIJA održani su od 9. do 11. aprila, u hotelu Zlatibor Mona na Zlatiboru.

    Provedi zlatnu jesen u Moni na Zlatiboru Provedi zlatnu jesen u Moni na Zlatiboru

    Naxi radio i hotel Zlatibor Mona Vas nagrađuju! Osvoji 4 dana za dvoje u hotelu Zlatibor Mona i oseti zlatnu jesen na zlatnoj planini.

    Slušaj radio, prvi pogodi i letovanje u Zlatibor Moni osvoji! Slušaj radio, prvi pogodi i letovanje u Zlatibor Moni osvoji!

    Dosta Vam je peska u kosi i jurnjave za klincima na +50°C?

    Greg Goldston dolazi u Srbiju Greg Goldston dolazi u Srbiju

    Greg Goldston, jedan od najznačajnijih američkih pantomimičara u ovom trenutku, nastupiće prvi put u Srbiji 25. juna sa svojom predstavom Glasnije od reči na petom jubilarnom Međunarodnom festivalu pantomime – P(h)antomfest u Vranju.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: