-
Poslednjih 5 pesama
- Oliver Dragojević - Kad mi dodješ ti
- Rogati & Boris Rezak - Pozelim Ti Srecu
- Magazin - Opijum
- Massimo i Neno - Zar vise nema nas
- Bajaga - Na vrhovima prstiju
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRecept za starinski slatki kupus
Kada stignu hladniji dani svi volimo da pojedemo nešto "na kašiku". Baš zato vam danas donosimo jednostavan recept za slatki kupus sa junetinom, jelo koje mnoge od nas vraća u detinjstvo...
Najukusnije lovačke šnicleMnogima omiljeno jelo iz detinjstva nije teško pripremiti. Dovoljno je samo da pratite recept i uživaćete u najlepšim i najukusnijim lovačkim šniclama.
-
ZdravljeAmbliopija ili "Lenje oko": Simptomi i na koja stanja sve može da ukaže?
Lenje oko ili ambliopija je veoma čest problem sa vidom koji utiče na oči. Međutim, to takođe može biti znak ozbiljnih zdravstvenih problema kao što su dijabetes, Parkinsonova bolest i srčana oboljenja.
Korisni saveti za prevenciju visokog pritiskaVeća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.
-
PutovanjaKrakov: Raskošna istorija i neodoljivi šarm grada
Ovaj grad, nekadašnja prestonica Poljske, danas je epicentar kulture, obrazovanja i turizma u regionu.
Sedam sjajnih razloga da posetite BratislavuU Bratislavi, prestonici Slovačke, proleće nudi čarobne doživljaje i nezaboravne trenutke za sve posetioce. Bez obzira da li ste ljubitelj umetnosti, avanture na otvorenom ili istraživanja bogate istorije grada, Bratislava ima mnogo toga da ponudi.
-
PreporučujemoAko želite da vam odeća dugo miriše nakon pranja zapamtite ove savete
Postoje zanimljivi i vrlo jednostavni trikovi uz pomoć kojih možete da sačuvate svežinu i miris odeće.
Pravo vreme za čišćenje klime: Uradite posao sami uz par savetaMožda su nas ove godine vremenske prilike iznenadile, pa su mnogi od nas bili primorani da uključe klimu i ranije. Iskoristite hladnije dane za njeno čišćenje, i imajte na umu da to možete da uradite i sami.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.34 117.16 117.98 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.68 109.45 110.21
-
Uskršnji hleb sa jajima
Napravite tradicionalni hleb sa jajima koji se služi za uskršnjom trpezom.
13-04-2017 | 11:33 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-bhofack22
Sastojci:
- 1 kg brašna
- 2 kašičice soli
- 4 kašika šećera
- 1 (manje) pakovanje svežeg kvasca
- 2 jajeta
- 7.5 dclmleka
- 1 kašikica ulja
- 1 žumance za premazivanje
- kuvana (može i ofarbana) jajaPriprema: Kvasac se, uz 1 kašikicu šećera, prelije sa 1 dcl mleka. U brašno se doda so, šećer, jaja, ulje, kvasac kad uskisne i zamesi se mlekom (količina ne mora biti nužno koliko je napisano, već se određuje "pod rukom").Testo treba da bude srednje mekano, kao i za ostala kisela testa. Prekriveno lanenom krpom stoji dok ne uskisne.Premesi se dva, tri puta. U kalupe (namazane margarinom i pobrašnjene) željene veličine stavi se odgovarajuća količina testa. Jedan deo testa se ostavi za ukrašavanje. Kada se ukrasi, ubace se kuvana jaja na željena mesta, premaže se jajetom, ostavi da odstoji 10 minuta i stavi se peći na 200°C dok ne porumeni.
-
Pročitajte i...Aromatična, marinirana junetina
Evo jednog jednostavnog recepta za mariniranu junetinu sa krompirom. Savršen izbor za ručak ili večeru...
Tortilja sa piletinom i rukolomNajjednostavniji ručak koji možete da napravite može da bude i izuzetno ukusan i zdrav. Isprobajte ovaj recept za neobične tortilje.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: