Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Aleksandra Radović - Kao So U Moru

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Aleksandra Radović - Kao So U Moru
    2. Kaliopi - Rodjeni
    3. Jelena Tomašević - Suncokret
    4. Ana Stanić - Molila sam andjele
    5. Tony Cetinski - Ako to se zove ljubav
  • Beograd Uzivo
  • Revita
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Vesna Dedić - Utorak - Mojih 50
    2. 17. jun - 1 - Dodir noći
    3. 17. jun - 2 - Dodir noći
    4. 17. jun - 3 - Dodir noći
    5. Vesna Dedić - Ponedeljak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Keks torta Keks torta

    Napravite ukusnu totru od čokolade i keksa.

    Domaće šnenokle Domaće šnenokle

    Odlično rešenje ukoliko želite da preskočite kakao i čokoladu.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 117.11 117.94 118.76
    CHF 104.48 105.22 105.95
    USD 104.22 104.96 105.69
  • Povezani članci
  • Ukusno pečenje u domaćoj radinosti

    Ukoliko ste ljubitelj mesa, onda ćete uživati u ovako pripremljenom prazničnom pečenju.




    31-12-2018 | 12:51 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock- vaaseenaa

     

    Sastojci:

     

    - 1 kg svinjski but u komadu
    - 1 crni luk
    - 4 čena belog luka
    - 2 kašičice soli
    - 1 kašičica vegete
    - 1/2 kašičice crvene,mlevene,slatke paprike
    - 1 dl ulja
    - 2 dl vode
    - 3 dl belog vina
    - senf

     

    Priprema: Meso dobro operite pa osušite i natrljajte belim lukom,solju,vegetom i sitnom paprikom. Po želji natrljajte i ruzmarin. Tako obradjeno meso sotavite da odstoji najmanje 2h u frižideru.U posudu sa poklopcem sipajte ulje,stavite meso obloženo listićima luka,još malo posolite i dodajte naseckan peršun. Zalijte ga kipućom vodom i stavite na 200 stepeni sa poklopcem sat vremena. Posle tog vremena dodajte vino is manjite na 180 stepeni. Meso pecite još sat vremena,povremeno ga prelivajte sokom od pečenja. Pred kraj pečenja meso otkriti i poprskati prstima sa hladnom vodom da se dobije rumena korica. Kad je meso gotovo,izvadite ga,isecite a saft od pečenja procedite pa dodajte malo senfa,možda pavlake,kako volite i poslužite.

     

  • Pročitajte i...
    Morska salata Morska salata

    Toplo vreme je uveliko tu, pa zašto ne biste sebe počastili jednim morskim specijalitetom?

    Riblje pljeskavice Riblje pljeskavice

    Napravite ukusne pljeskavice od ribljeg mesa.

    Domaća krem čorba od šargarepe Domaća krem čorba od šargarepe

    Napravite ukusnu krem čorbu od šargarepe u domaćoj radinosti.

    Piletina u kari sosu Piletina u kari sosu

    Piletina u kombinaciji sa ovim začinom daće neodoljiv obrok.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: