Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Zana - Princ

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Zana - Princ
  2. Azra - Gracija
  3. Flamingosi - Obala
  4. Delca i Sklekovi - Hajde lagano
  5. Massimo Savic - Neka Ti Plove Brodovi
 • Beograd Uzivo
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Severina - Sreda - Mojih 50
  2. 19. novembar - 1 - Dodir noći
  3. 19. novembar - 2 - Dodir noći
  4. 19. novembar - 3 - Dodir noći
  5. Severina - Utorak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Karađorđeva šnicla Karađorđeva šnicla

  Ručak za prave gurmane.

  Čokoladni trouglići Čokoladni trouglići

  Recept koji će oduševiti sve ljubitelje čokoladnih poslastica.

 • Delta city
 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.71 117.53 118.36
  CHF 106.35 107.10 107.85
  USD 105.35 106.10 106.84
 • Povezani članci
 • Uključite decu u pripremanje praznika

  Vreme praznika zauzima posebno mesto u uspomenama vaših mališana. Imajte to na umu i bez obzira na obaveze, trudite se da slobodne dane prvedete što više sa vašom decom. Njihova sreća se ne meri veličinom i vrednošću poklona, već dobrom namerom, pažnjom i ljubavlju koju im pružate.
  26-04-2016 | 12:50 | Autor/Izvor: Naxi media

  Foto: Bigstockphoto-CHOReograPH

   

  Za decu je posebno važan osećaj pripadnosti i sigurnosti. Stoga, osmislite vaš ritual koji ćete primenjivati svake godine. Nešto što je samo vaše. Uključite decu u pripremu uskršnjeg dekora. Dozvolite vašim mališanima da šaraju jaja, prave ukrasne figurice ili naprave crteže koje ćete okačiti. Bitno je da se osećaju korisnim i delom porodice.

  Trudite se da vreme sa vašom decom kvalitetno provedete. Osmislite kreativan način kako da zajedno provedete pripreme i sam praznik. Uskrs je interesantan za decu, posebno zbog šarenila, jaja i čokoladnih zeka.

  Razvijajte kod dece i socijalnu inteligenciju i empatiju. Praznici su idealno vreme kada se možemo okrenuti drugima, onima koji su manje srećni od nas. Odvojite nešto novca i vremena i zajedno sa detetom izaberite i spremite paketić, poklonite ga onome kome je to potrebno - komšiji koji nije u zavidnom materijalnom položaju, domu za decu bez roditeljskog staranja, sigurnoj kući, domu penzionera. Praznici su vreme darivanja, a osećaj da ste nekome pomogli bez želje za protivuslugom je neprocenljiv. Naučite tome i vaše mališane.

  I naravno, priredite mu na sam dan Uskrsa neko sitno iznenađenje. To može biti slatkiš, sitnica. Poput novogodišnje jelke, neka uskršnje drvce bude nešto čemu će se vaše dete radovati.

 • Pročitajte i...
   Pulseboost: Patika za urbane trkače Pulseboost: Patika za urbane trkače

  Početak novembra i sve niže temperature ne treba da budu razlog da ljubitelji trčanja prestanu sa ovom aktivnošću dok ponovo ne otopli. Iako je napolju sve hladnije, a padavine su sve češće, uz adekvatnu opremu i dobar plan treninga i u ovim danima svako može odraditi trening bez problema.

  Oslobodite se anksioznosti Oslobodite se anksioznosti

  Anksioznost se danas neretko javlja kao posledica brzog tempa življenja i prevelikih očekivanja i ciljeva koje smo postavili. Usled toga javlja se osećaj nelagode i straha da će određena situacija imati loš ishod. Ali svakome je potrebno da predahne i da se oslobodi negativnih misli. Donosimo vam nekoliko načina pomoću kojih možete smanjiti ove nelagodne osećaje.

  Pripreme za miran san Pripreme za miran san

  Miran san je od presudnog značaja za psihofizičko zdravlje. Nesanica je često podstaknuta svakodnevnim stresom, pa ukoliko želite da sebi obezbedite vreme tokom kojeg ćete se zaista odmoriti, pokušajte da usvojite neke od ovih navika.

  Započnite korisne promene u vašem životu Započnite korisne promene u vašem životu

  Promene mogu biti korisne, čak i poželjene, jer njima uvodimo novine u našu životnu rutinu, obogaćujemo iskustva, stičemo nove navike i otvaramo prostor za nove stvari. Promene ne moraju uvek biti one "iz korena", nekada su i neki manji, drugačiji izbori put ka tome da se osećamo bolje. Donosimo vam nekoliko predloga na koje sve načine možete unaprediti kvalitet života.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: