Slušate: Mojih 50

Pesma: Tijana Bogicevic - Krila Od Dima

Mojih 50
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Tijana Bogicevic - Krila Od Dima
    2. Nina Badrić - Ja za ljubav neću moliti
    3. Vlada Divljan I Ljetno Kino - Najlepsa
    4. Djordje Balašević - Uspavanka za dečaka
    5. Plavi orkestar - Sačuvaj zadnji ples za mene
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Suzana Lukić - Četvrtak - Mojih 50
    2. 17. april - 1 - Dodir noći
    3. 17. april - 2 - Dodir noći
    4. 17. april - 3 - Dodir noći
    5. Suzana Lukić - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Omiljeni kolač: Trileće Omiljeni kolač: Trileće

    Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.

    Popularne kupus kifle Popularne kupus kifle

    Kupus kifle zapravo ne sadrže kupus kao glavni sastojak, a ime su dobile isključivo zbog svog izgleda.

  • Zdravlje
    Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska

    Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.

    Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina

    Proteini su veoma važni za celokupno funkcionisanje organizma, a mnogima od nas nisu poznati simptomi koji ukazuju na njihov nedostatak.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite

    U Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.

    Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite

    Najverovatnije ste i sami svesni da neke navike nije dobro negovati ako ste na putovanju, a posebno ako gostujete u hotelu.

  • Preporučujemo
    Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera? Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?

    Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.

    Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera

    Sa promenom vemena prirodno se javlja potreba svakog od nas za sređivanjem. Kada dođe proleće ovo se odnosi na generalno sređivanje kuće, ali i na sređivanje garderobera, odlaganje zimske odeće i odeće koju više nećemo nositi.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 120.42 121.27 122.12
    USD 109.33 110.10 110.87
U ritmu Beograda
  • Кnjiga o Milutinu slavi godinu dana od premijernog izvođenja Кnjiga o Milutinu slavi godinu dana od premijernog izvođenja

    Monodrama Кnjiga o Milutinu, Danka Popovića u režiji Egona Savina i produkciji Zvezdara teatra, 11. novmebra obeležiće godinu dana od svog premijernog izvođenja. Priča o Milutinu Ostojiću, kog tumači Nenad Jezdić, je u ovom periodu izvedena čak 75 puta na matičnoj sceni, kao i na gostovanjima u zemlji i regionu. Na sceni Zvezdara teatra, komad je pogledalo više od 10 000 posetilaca.

  • 66 godina Ateljea 212 66 godina Ateljea 212

    Atelje 212 obeležava 66 godina. Pozorište Atelje 212 započelo je svoj život 12. novembra 1956. godine, premijernim koncertnim izvođenjem Geteovog “Fausta” u režiji Mire Trailović, u kome su igrali Marija Crnobori, Mata Milošević, Viktor Starčić i Ljubiša Jovanović, u maloj sali stare zgrade “Borbe” u kojoj je bilo samo 212 stolica u gledalištu.

  • Srpska Mata Hari: Premijera filma Vera Srpska Mata Hari: Premijera filma Vera

    Premijera filma "Vera" biće održana u sredu, 9. novembra u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopa, kada će se publici pokloniti i ekipa filma, a zbog velikog interesovanja zakazane su dve projekcije u 20:00 i 20:30h.

  • Zimska bajka od 15. decembra u Beogradu Zimska bajka od 15. decembra u Beogradu

    Od ove zime Beograd će biti bogatiji za festival “Zimska bajka”, koji u naš grad vraća praznični duh i donosi radost i čaroliju omiljenih novogodišnjih priča. Mesec dana bogatog programa za decu i odrasle, u Beogradu na vodi, podsetiće nas zašto su praznici najlepši deo godine!

  • 50. Beogradska nedelja mode započela multimedijalnom izložbom 50. Beogradska nedelja mode započela multimedijalnom izložbom

    U petak 4. novembra je multimedijalnom izložbom u jedinstvenom prostoru Silosa na Dorćolu započet L’Oreal Fashion Week, 50. izdanje Beogradske nedelje mode. Izložba će biti otvorena do 20. novembra, petkom i subotom od 18 do 21, nedeljom od 12 do 21 čas. Biće organizovano i vođenje kroz izložbu od strane Nenada Radujevića, osnivača i direktora Belgrade Fashion Week-a.

  • Samardžić: Tri koncertne večeri u Beogradu Samardžić: Tri koncertne večeri u Beogradu

    Beograđani će ove zime u pesmama Željka Samardžića uživati tri dana 23, 28. i 29. decembra, najavljeno je danas na konferenciji za medije.

  • Divna Ljubojević i Melodi na Kolarcu Divna Ljubojević i Melodi na Kolarcu

    Pesma Heruvima naziv je koncerta kojim će Divna Ljubojević i Hor i studio za duhovnu muziku MELÓDI, zajedno sa publikom, obeležiti značajan jubilej - 30 godina stvaralaštva u Zadužbini Ilije M. Kolarca u Beogradu, 24. novembra 2022. godine, s početkom u 20 časova.

  • Zlatko Burić otvara 18. Slobodnu zonu Zlatko Burić otvara 18. Slobodnu zonu

    Hrvatski glumac sa uspešnom internacionalnom karijerom, koji igra jednu od vodećih uloga u filmu Trougao tuge Rubena Estlunda, Zlatko Burić biće gost na svečanom otvaranju 18. Filmskog festivala Slobodna zona, otkrio je Rajko Petrović, direktor i selektor na održanoj konferenciji za novinare.

  • Hari Mata Hari: I drugi koncert u mts Dvorani Hari Mata Hari: I drugi koncert u mts Dvorani

    Nakon što je rasprodao prvi koncert zakazan za 16. decembar, Hari Mata Hari zapevaće Beograđanima i 27. decembra, kada će održati još jedan koncert u organizaciji mts Dvorane.

  • Svečano otvoren 54. BEMUS Svečano otvoren 54. BEMUS

    54. Beogradske muzičke svečanosti – BEMUS svečano su otvorene 1. novembra 2022. u velikoj Sali Kolarčeve zadužbine u organizaciji Centra beogradskih festivala.

  • Sutra počinje 54. BEMUS! Sutra počinje 54. BEMUS!

    Ovogodišnje izdanje najstarijeg i najznačajnijeg muzičkog festivala u Srbiji otvara koncert slavnog velškog bas-baritona Brina Terfela uz Festivalski orkestar “Virtuozi”, dirigenta Bojana Suđića i gošću Sofiju Petrović, sopran, 1. novembra u Kolarčevoj zadužbini u 20 časova.

  • Čuvari istorije: Saznajte više o Kosančićevom vencu Čuvari istorije: Saznajte više o Kosančićevom vencu

    U saradnji sa Zavodom za zaštitu spomenika kulture Grada Beograda, Grada Beograda i Ministarstva za inovacije i tehnološki razvoj, Produkcija OKOLO i Clear Point realizovali su projekat “Čuvari istorije – Kosančićev venac” koji kroz savremenu digitalnu formu, obogaćenu kulturnim sadržajima i multimedijalnim informacijama, predstavlja istorijsko-kulturnu celinu Kosančićev venac.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10