-
Poslednjih 5 pesama
- Vlado Georgiev - Mi nismo mi
- Hari Mata Hari - Otkud ti ko sudbina
- Natasa - Stranac
- Prljavo Kazalište - Iz nekih starih razloga
- Željko Joksimović - Crnokosa
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoŠarena pita od povrća i jaja
Donosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
-
ZdravljeSaveti za dobar san: Izbegavajte uspavljivanje pored televizora
Stručnjak za spavanje Trevor Cooke upozorava da veštačko svetlo sa TV ekrana može da poremeti prirodni ciklus spavanja i buđenja vašeg tela.
Poboljšajte funkciju štitne žlezde dodavanjem 5 esencijalnih nutrijenata vašoj ishraniPrema rečima nutricionistkinje Lovneet Batre, „Uravnotežena ishrana je važna za održavanje zdravih funkcija štitne žlezde“.
-
PutovanjaKoje zemlje su za mlade ljude najsrećnije? Srbija je zauzela visoko mesto
Nedavno je objavljena lista najsrećnijih zemalja sveta za 2024. godinu. Interesantno je to što ova lista izgleda veoma zanimljivo jer obauhvata isključivo impresije mladih ljudi starosti do 30 godina...
Lista "najspokojnijih destinacija" koje možete da posetiteBritanska osiguravajuća kuća MoneySuperMarket formirala je listu najmirnijih gradova na svetu tako što je kreirala "indeks mira" za otkrivanje destinacija sa najviše i najmanje opuštajućih mesta.
-
PreporučujemoBlistavo i čisto stakleno posuđe uz pomoć jednog trika
Održavanje staklenog posuđa bez mrlja od sušenja može da bude izazov, ali postoji jednostavan trik koji će osigurati besprekoran sjaj.
Pirinač u kupatilu: Neobičan trik za višestruku koristVećina ljudi drži pirinač u kuhinji, ali da li ste znali da ga držanje u kupatilu može biti iznenađujuće korisno?
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 118.72 119.56 120.39 USD 107.50 108.26 109.02
-
Testenina sa tikvicama
Ovo jelo odličan je izbor tokom vrućina. Pasta i tikvice su lako varljive, a opet će u vama izazvati osećaj sitosti.
26-08-2015 | 13:45 | Autor/Izvor: Naxi media-kuvarancje
Foto: Bigstockphoto- marmo81
Sastojci:
- 250 g taljatela,
- 2 manje zelene tikvice (ukupno oko 400 g),
- 1 mladi beli luk ili vezica sremuša,
- 1 veza peršunovog lišća,
- 1 kocka (oko 50 g) feta sira
- zelena ljuta paprika (ako ne volite ljuto, koristite slatku papriku),
- so, biber po ukusu.
Priprema: Pristavite vodu za kuvanje testenine jer je za to potrebno najviše vremena. Ako imate nožić za sečenje tikvice isecite nožićem. Ako ga nemate, onda nožem na dasci tikvice po dužini isecite na što tanje rezance. U dublji tiganj (ili šerpu) na ulju kratko propržite takođe na rezance iseckani beli luk (ili sremuš), papriku i dodajte tikvice. Sve posolite, začinite biberom i propržite dok tikvice ne smekšaju - otprilike 4-5 minuta. U tiganj sa tikvicama dodajte skuvane i oceđene taljatele. Dodajte i iseckan peršunov list i sir, sve promešajte i poslužite. (Izvor-kuvarancije) -
Pročitajte i...Pasta zube kao sredstvo za čišćenje: Par jednostavnih saveta kako da je koristite
Mnogi nisu upoznati sa činjenicom da pastu za zube možemo da iskoristimo na više različitih načina.
Testenina sa čeri paradajzom, pršutom i siromJelo koje se lako priprema i kombinacija ukusa koja će vas odmah osvojiti.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: