Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Azra - Mokre ulice

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Azra - Mokre ulice
    2. Atomsko Sklonište - Treba Imat Dusu
    3. Djavoli - Ostani uz mene
    4. Boris Novković - Elois
    5. Dobrovoljno Pevacko Drustvo - Cekaj Me
  • Beograd Uzivo
  • Virtualni sajam
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 16. oktobar - 1 - Dodir noći
    2. 16. oktobar - 2 - Dodir noći
    3. 16. oktobar - 3 - Dodir noći
    4. Čipi - Sreda - Mojih 50
    5. 15. oktobar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Pohovane kuglice od pirinča Pohovane kuglice od pirinča

    Priprema ovog jela nije nimalo komplikovana, a može biti sjajna zamena za klasične krokete.

    Pita od bundeve Pita od bundeve

    Jesen ne može proći bez ove poslastice.

  • Kids Fest
  • Pozoriste na Terazijama
  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.73 117.56 118.38
    CHF 106.04 106.79 107.54
    USD 105.37 106.12 106.86
  • Povezani članci
  • Teleći gulaš

    Ukoliko volite mađarsku kuhinju i teletinu, ovako pripremljen gulaš će vam se posebno dopasti.




    23-06-2017 | 13:50 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-firea


    Sastojci:

    - 1 kašika masti
    - 1 velika glavica crnog luka
    - 1 čen belog luka
    - 1 kg teletine ili govedine
    - 1/2 kašičice kima
    - 2 kašike slatke paprike
    - 1 crvena sveža paprika
    - 1 zelena sveža paprika
    - 1 kutija paradajza (oko 400 g)
    - 1,5 dl vode
    - 250 g pečurki
    - 150 g kisele pavlake
    - biber, začin, so

    Priprema: Propržite u dubljoj šerpi sitno iseckan crni i beli luk. Dodajte meso isečeno na parčad i pržite ga dok ne dobije lepu boju. Zatim dodajte so, biber, papriku i kim. Ostavite da se sve to kuva 2 minuta. Na kraju stavite paprike, paradajz, nalijte vodom ili ako imate, supom, pokrijte i pecite u pećnici oko 2 sata, na temperaturi od 150 °C. Pola sata pred kraj kuvanja, dodajte pečurke. Pred iznošenje na sto, proverite da li je jelo dobro začinjeno, a zatim preko njega sipajte kiselu pavlaku. Služite ga sa kuvanim krompirom ili rezancima sa maslacem i sa zelenom salatom.

  • Pročitajte i...
    Pohovane kuglice od pirinča Pohovane kuglice od pirinča

    Priprema ovog jela nije nimalo komplikovana, a može biti sjajna zamena za klasične krokete.

    Pita od bundeve Pita od bundeve

    Jesen ne može proći bez ove poslastice.

    Lovačke šnicle Domaće lovačke šnicle

    Ukoliko volite da meso bude softano, ne propustite priliku da uživate u ukusnim lovačkim šniclama. Kao stvoren obrok za jesen.

    Domaći koh Domaći koh

    U susret vikendu, napravite kolač za celu porodicu.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: